#6605:
(2008-11-24 14:50)

Ćaskanje - ostavite poruku
Sinoć oko 22-22.30 zvoni fiksni...jbt prvo pomislih da nije nešto babi ili ex starcu ko zove,Jovana mi kod drugarice 50 m dalje,keva spava k'o medved...Glas nepoznat,pita znaš ko je...tvoj prijatelj,poslovni saradnik,kreditor...auuu idi u pm znam koji si šta ti je sa glasom...ček da popijem vode ne mogu da govorim kaže,operacija i svašta nešto...popije vode da bi 3 reči počeo,a ja završavao pogađajući šta govori...Pablo,menadžer poslovođa u US Steel-u,bivši beli limovi Zorka,nekada diler i suvlasnik prve menjačnice u Šapcu...radili na sistem da mi petkom nekoliko hiljada maraka da se zaklopim,ja ponedeljkom vraćao...nisam se ni zaklopio skroz,ali ne zove zbog toga,dobar čovek,2 m visok,nije debeo,krupan jbg rođenjem,na posao išao biciklom da bi bio zdraviji,dobrica,jebavao ga 10 god unazad visok pritisak i omršao zbog toga,nikada mrava nije zgazio,a čovek koji je priznavao javno da mu je njegova žena sa kojom ima 2 velike i dobre dece prva i jedina žena u životu...I šta bilo...pukla mu aorta srčana glavna...4 ovog meseca...zabolelo ga odjednom na poslu između plećki,pa se prebacilo napred i silazilo u stomak...Hitna ga odvede,posumnjaju odmah da je srčka u bolnici i daju lekove kao da je imao infarkt...srećom bol s eprenosio dole i ukapiraju i ovi naši da je možda aorta i posle sat vremena u Bg...u Beogradu 72 sata nisu smeli da pipaju zbog lekova primljenih u Šapcu i na kraju stavili mu plastični deo,al' jebe ga i voda u plućima...Rekoh nije dovoljno pukla,imao si sreće k'o što i zaslužuješ,a mislim se ovamo jebo sad život il' bi bar meni tako bilo,koga god znam da je aorta pukla nisu ga spasli nikada...Pa šta ti je s glasom jbt..kaže od anestezije...ja imao dužu , pa govorio odmah po buđenju,al' verovatno su ga i intubirali nije mogao d ami kaže...Ostalo na tome kada bude bolje pričao da nazove...
Jebem ti život,6 godina stariji od mene...Kaže rekli 6 meseci rehabilitacije,kući sam,pazi me sin i žena....pomislih ko bi mene pazio kada nikom ne dam da me pazi...meni osim što sam puk'o sam može da pukne samo q'ac takav osećaj nekad imam,a neće ni on kada ga ne upotrebljavam k'o nekad...Pokvari mi sinoć veče nedeljno,a pokvari i dan ovaj...
I pomislim baš sam kao vuk samotnjak...nit' čopora,od svojih i onih koji me možda i vole bežim...bežim,a sve mislim kako od sebe da pobegnem i od svega,jer mi je ionako pun qrac...
E kad ovako počeh ponedeljak,na'ebaću k'o da gledam...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe