Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - ostavite poruku  

views: 258951, replies: 7741
total: 7741, displayed: 10, page: first page previous page ... 653 654 655 656 657 658 659 660  661  662 ... next page last page of 775
Post #1, page: 1
#1: 2007-10-02 10:16
U ime svih nas iz 1900 i neke ...
koji imamo neku veliku "muku" ... pa nemamo gde da OSTAVIMO PORUKU !

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2008-06-03 15:29

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
page: 661
#6601: (2008-11-23 23:37)
e, jbga, sada svi znaju ... ovde chovek zaista ne mozze nishta da sakrije
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NeronChe
#6602: (2008-11-23 23:41)
A kao onaj što plavi glup , pa ne zna da se istina lako sazna...jbt kako ljudi potcenjuju tuđe mozgove...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#6603: (2008-11-23 23:44)
nisi mali, znash da je zziveti u zabludi i ne znanju isto shto i namigivati u tunelu ... zaludna rabota
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
DJEVUSKA
#6604: (2008-11-24 10:24)
Освануо је понедељак, 24. новембар, 3оо и неки дан у години...
У престоници је хладно... слушам радио С и небулозне изјаве нашег министра економије да и нас дрма светска криза, да ће потрајати до краја 2010 - е, и да стежемо каиш!
Не купујте ништа што вам не треба, поготову не машине за прање веша... банке су кредите обуставиле... ма, нећу више да се бедачим... како свима, тако и нама, преживели смо ми и горе дане!

'' Морамо бити будни да бисмо видели да свиће!''
DJEVUSKA is no longer member of Romance Cafe
NeronChe
#6605: (2008-11-24 14:50)
Sinoć oko 22-22.30 zvoni fiksni...jbt prvo pomislih da nije nešto babi ili ex starcu ko zove,Jovana mi kod drugarice 50 m dalje,keva spava k'o medved...Glas nepoznat,pita znaš ko je...tvoj prijatelj,poslovni saradnik,kreditor...auuu idi u pm znam koji si šta ti je sa glasom...ček da popijem vode ne mogu da govorim kaže,operacija i svašta nešto...popije vode da bi 3 reči počeo,a ja završavao pogađajući šta govori...Pablo,menadžer poslovođa u US Steel-u,bivši beli limovi Zorka,nekada diler i suvlasnik prve menjačnice u Šapcu...radili na sistem da mi petkom nekoliko hiljada maraka da se zaklopim,ja ponedeljkom vraćao...nisam se ni zaklopio skroz,ali ne zove zbog toga,dobar čovek,2 m visok,nije debeo,krupan jbg rođenjem,na posao išao biciklom da bi bio zdraviji,dobrica,jebavao ga 10 god unazad visok pritisak i omršao zbog toga,nikada mrava nije zgazio,a čovek koji je priznavao javno da mu je njegova žena sa kojom ima 2 velike i dobre dece prva i jedina žena u životu...I šta bilo...pukla mu aorta srčana glavna...4 ovog meseca...zabolelo ga odjednom na poslu između plećki,pa se prebacilo napred i silazilo u stomak...Hitna ga odvede,posumnjaju odmah da je srčka u bolnici i daju lekove kao da je imao infarkt...srećom bol s eprenosio dole i ukapiraju i ovi naši da je možda aorta i posle sat vremena u Bg...u Beogradu 72 sata nisu smeli da pipaju zbog lekova primljenih u Šapcu i na kraju stavili mu plastični deo,al' jebe ga i voda u plućima...Rekoh nije dovoljno pukla,imao si sreće k'o što i zaslužuješ,a mislim se ovamo jebo sad život il' bi bar meni tako bilo,koga god znam da je aorta pukla nisu ga spasli nikada...Pa šta ti je s glasom jbt..kaže od anestezije...ja imao dužu , pa govorio odmah po buđenju,al' verovatno su ga i intubirali nije mogao d ami kaže...Ostalo na tome kada bude bolje pričao da nazove...

Jebem ti život,6 godina stariji od mene...Kaže rekli 6 meseci rehabilitacije,kući sam,pazi me sin i žena....pomislih ko bi mene pazio kada nikom ne dam da me pazi...meni osim što sam puk'o sam može da pukne samo q'ac takav osećaj nekad imam,a neće ni on kada ga ne upotrebljavam k'o nekad...Pokvari mi sinoć veče nedeljno,a pokvari i dan ovaj...

I pomislim baš sam kao vuk samotnjak...nit' čopora,od svojih i onih koji me možda i vole bežim...bežim,a sve mislim kako od sebe da pobegnem i od svega,jer mi je ionako pun qrac...

E kad ovako počeh ponedeljak,na'ebaću k'o da gledam...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#6606: (2008-11-24 23:44)
Winters come and then they go
And we watch the melting snow
Sure summer follows spring, all the things you do....
Give me a reason to build my world around you....for you .....MINE.....
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
kisna glista
#6607: (2009-01-06 10:39)
Konačno je došla i ta Nova Godina. Od prvog dana mi deluje nekako milije nego ona predhodna. Nadam se da će doneti pregršt osmeha, radosti, razloa za smeh. Nadam se novim prijateljima, susretima sa starim. Nadam se svemu onome što mi srce najiskrenije želi. A nadam se svemu tome i vama.. kao i onome što odistinski želite.

Srećna Nova dragi ljudi!
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#6608: (2009-01-06 11:54)
Jel' neko probudio veslaca ... ?
Il' i oni strajkuju zbog prosirenog dejstva kolektivnog ugovora ... ?
Ajd, pa polako uz rahatlokum ...
Srecno vam novo leto ...
I zima ...
I ostalo, bem li ga, ko ce sve da popamti ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#6609: (2009-01-06 15:40)
pod 1.:

Vi imate VIP pristup na Romance Cafe koji ističe 19.12.2008. 23:59

zashto?
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
#6610: (2009-01-06 15:44)
pod 2.:

kamo bilo kakvo objashnjenje, isprika, anything!?
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
total: 7741, displayed: 10, page: first page previous page ... 653 654 655 656 657 658 659 660  661  662 ... next page last page of 775
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.