Romance Cafe forums

All forums

... Vrati kad ti lepo kazzem!  

views: 4956, replies: 80
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2007-10-17 11:58
Koliko je samo vremena, energije, slushanja, novca, poklona, hrane, dana, smeha, kafana, igre, cutnji, chokoladica, vina, krekera, shetnji, komentara, dodira i chega sve ne stalo u taj odnos! I-haaaa. Znaju godine...

Ne meri se to. Ne treba meriti. To nije lepo. I... Nije. Nije lepo i ne treba. Al'... Poteraju ljutnje katkad onaj "metar" iznutra. Pa "sabiranje" krene. Pa se sabirajuci nachisto oduzmemo.

Imate li "metar"? I merite li? I chime vas nateraju da vagu za merenje ulozzenog u neki odnos aktivirate? Ii vam je vaga uvek ukljuchena? Osetite li kad da zakidate? Poredite li tasove? I trazzite li da vam "pokradeno" vrate? I...? A?
cile011 (female, 44)
page: 3
#21: (2007-10-17 21:20)
ne volim te price o krpicama...
misim..osim ako su firmirane...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#22: (2007-10-17 21:41)
Ujaaaaaa

Chek' josh jedared da probamo: kad "svodite rachune", "pakujete kofere", oprashtate se od ljubavi u koju ste do onomad snazzno verovali... E, to. Proprichate li tad sa sobom? Onako, malo, da sagledate shta se ulozzili, a shta dobili. I shta je preostalo za novo, sledece ulaganje. Zaklinjete li se da iduci put necete to i to, nikako... 'Bem ti, jel' vas stvarno nikad niko nije povredio? Mislim, blago vama ako nije. I blago vama ako umete stvarno tako da odete, srecni i zadovoljni shto ste voleli, a nema veze shto niste bili i voljeni.

Ili ja n' umem da objasnim o chemu sam razmishljala kad sam postavila ovu temu N' umem, a? Daj ondaK katanac
cile011 (female, 44)
#23: (2007-10-17 21:49)
pravimo se ludi...kao...nije mi nista i te fore....

elem,onaj ko odlazi - ne meri,ne vaga,i boli ga uvo ko je koliko ulozio u vezu.On se spasio lose veze.
onaj ko ostaje....njemu ostaju secanja....

Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
Partybrejker
#24: (2007-10-17 22:12)
Wajld et Hart -

Cilka - ne beri brigu, ko razoome - s`watitje
(ko ne s`wati - na`eb`o je )

...
shalim se... L&M, da, drmnulo me iz korena... i to upravo ovo shto ti pitash - nekome se diglo, ali bukvalno bez ikakvog realnog razloga (umishljotine nisu realne), da sjebava ulozheno... no, naravno, tada nikakva ubedjivanja ne vrede... ni silom, ni milom... ali, morash, da bi jednom mogao da kazhesh - "sve sam pokushao"... e tada mozhesh i ti da odesh "sa raskrsnice"... i, godinama kasnije dobijesh potvrdu za svoju pretpostavku - taj neko se nije ni makao sa one tachke gde ste se rastali, folirajuci sooper-lajf-stajl, a u stvari iskajuci josh jednu pazhnju sa tvoje strane, za sopstvenu razmazhenu predstavu... samo, tebe medju publikom nema, i nece te ni biti...

swit satisfeksh`n, ali i surova istina
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
#25: (2007-10-17 22:21)
..... ......e baš tako.....

......biti kadar na strašnom mestu postojati...

.....ili ono njeno...baciti preko ramena u vodu i ne okrenuti se na buć.....

...a sujeti prija ,iako koristi nema....istorijska satisfakcija....
ca blues (male, 37)
Please note: VIP members do not see advertising
PurpleGlance
#26: (2007-10-18 00:12)
"
Propala ljubav ne nosi se na put
Kao sto nosis kovcege i sveznje.
U spomenima zivot samo spava;
Kad probudi se oni budu ceznje.
Putujes dane i putujes noci
Oni su tvoje drustvo u samoci.
U zanosima, lutanju daleku
Oni te naglo zabole, zapeku.
Otidjes dalje. Oni dublje riju
I glumljenu ti radost tiho piju.
Na dnu ti srca cuce sumnje; cuju
Micanje svake nade, pa je truju.
Tjeskobama, ljubomorom te muce.
I sutra sjenu bacajuc od juce.
"

I ne merim-ne znam da li mi se za/merilo
I ne ,ne trazim da mi vrate,jer sam sve shto sam dala i htela
I ne ,nije stvar u presabiranju,vishe u tom oduzimanju-necu bre"oduzeta"da sachekujem sutra

Propala ljubav ne nosi se na put

koliko mi uspeva?....ima tu josh po koji "kovchezic"
PurpleGlance is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#27: (2007-10-18 00:48)
mm, nisam mislio da koristi nema

chak shtavishe

lichni apdejt zlata vredi

pitanje je samo - da li cemo sledeci put poslushati razum, i ne slushati slatkorechivost nego prepoznati karakter ispod sopstvenih projekcija, ili cemo se primiti na sopstveni "spisak lepih zhelja" bez obzira na alarmni urlik brodske sirene u kombinaciji sa vatrogasnim svetlom koje nas upozorava:"istina se ne bira... istina se spoznaje"
...
ne lazhimo sami sebe, jer nisu nam krivi oni koji koriste nashu lakovernost... da smo glupi, pa da nas umna nejakost opravda - ali kod zdrave pameti samog sebe za`ebati - e to je razmazheni bezobrazlook

#28: (2007-10-18 08:54)
onako skromno,ali iskreno.
o tome najcesce razmislja neko ko stalno vaga.
ko sebe dozira u svemu sto postoji.
najcesce pre svakog korka *cinjna*VAGA
koliko ima njega u tome,gde je on u svemu
tome.da njegov tas ne prevagne.oteza pa
kako taj dugovni saldo da poravna.da li ima
iz cega i koga.mada mislim da Ti koji dumaju
o tome nemaju dugovni saldo oni su uvek
u potraznom.pa pricaju o tome samo radi
predostroznosti.
snajper (male, 40)
#29: (2007-10-18 10:32)
...posledica predjenog puta je non-stop ukljuchen kalkulator. izveshtaj stanja je one click away i update je redovan.... predostrozznost. proshli put je obrachunavanje kamata trajalo shest godina.

...shta da radim. nisam ja kriv shto mi termostat ne radi. kad krenem da grejem (dajem) isijavam odma na max pa kad usfali feedback-a pochnem da se cheshem gde me ne svrbi.

zato sad lepo - ja tebi tante, ti meni kukuriku, ako izostane - prvi zzuti, drugi pa aj chao.

Updated 1 time(s), Last update (maski) 2007-10-18 10:41

maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
Partybrejker
#30: (2007-10-18 13:16)
ahaaaa

...
nego, ne izjasnih se po pitanju vaganja: ne, ne vazhem, ne merim - jer ne mozhe se izmeriti...

kako uporediti 365 dana brisanja prashine sa jednim do pet premeshtanja nameshtaja godishnje?

ili premeriti in-&-out kilometrazhu, te iskalqlisati ulozheni trood?¿?

cutim, ne cijuChem na svakih par minuta - `el to znachi da manje volim, te da mi na suma-sumarum koti treba oduzeti kaznene poene?

&, najblesavije mi je poklanjanje fensi poklona - kao, sve je Nashe, ali ja imam Moje, a ona Njeno, pa onda jedno drugom qpoojemo poklone??

...
ako smo Zajedno - tako i razmishljam, tako se i ponasham
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.