Romance Cafe forums

All forums

... Vrati kad ti lepo kazzem!  

views: 4329, replies: 80
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  last page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2007-10-17 11:58
Koliko je samo vremena, energije, slushanja, novca, poklona, hrane, dana, smeha, kafana, igre, cutnji, chokoladica, vina, krekera, shetnji, komentara, dodira i chega sve ne stalo u taj odnos! I-haaaa. Znaju godine...

Ne meri se to. Ne treba meriti. To nije lepo. I... Nije. Nije lepo i ne treba. Al'... Poteraju ljutnje katkad onaj "metar" iznutra. Pa "sabiranje" krene. Pa se sabirajuci nachisto oduzmemo.

Imate li "metar"? I merite li? I chime vas nateraju da vagu za merenje ulozzenog u neki odnos aktivirate? Ii vam je vaga uvek ukljuchena? Osetite li kad da zakidate? Poredite li tasove? I trazzite li da vam "pokradeno" vrate? I...? A?
cile011 (female, 43)
page: 8
#71: (2007-10-26 03:01)
.. ..ne merim....mame mi....

...nije da nisam pokušao....davno je bilo ne sećam se kojim i kakvim aršinom....

....ako bolje razmislim...kenjam...nisam ni pokušao....

...dok dajem dajem...kad prestanem ...nema više i ende šlus....

...zašto dajem ili zašto prestajem...pojma ne znam i baš me nešto zabole da o tom lupam glavu....ćef mi i možemi se i eto zato....

...ali sam siguran da me zbog toga ljudi smatraju samoživim...sebičnim.....oholim...nadobudnim..hladnim....i svašta nešta.....

...znam ja to, zašto to oni meni govore ??!!!!!!!!......
ca blues (male, 36)
PurpleGlance
#72: (2007-10-26 05:04)
".....If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
Then we'd see the day when nobody died.......
"
PurpleGlance is no longer member of Romance Cafe
#73: (2007-10-26 05:33)
... NOSI S(V)E kad ti lepo kažem!

Ma ......." nosi nosi nosi sve "....... ( Zdravko Čolić ) !

i što sam ti dala i što si mi dao ....
i ..... NOSI SE ! " ...............................
( ja ) !!!

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#74: (2007-10-27 01:16)
koen:
Snasha sa salasha: Ta hajte molim Vas...
Ako je svakom jasno shta obetjava i zashto obetjava, iz chega proizilazi da svesno masno lazze, (deo o motivaciji tju da preskochim - lazz je lazz), tu neshto ne shtima...
Chemu obetjavati nemogutje? Zashto svesno proizvoditi lazzi za koje tje nas neko sa punim pravom sutra prozvati?

Chemu ta histerija?

Ili josh gore, nemam svest o tome, drzzim se statusa tinejdzerke?

I da....nemogutje je za ispuniti...ko chini tu nemogutjnost??? Netju, pa ne mogu? Predomislio sam se, pa ne mogu? Nisam znao da tju morati da oznojim dupe, pa ne mogu? Mozze mi se, pa ne mogu? Blah...

prvo snajka,to sto se cudish svjesnom masnom laganju, moze znachiti il da si malko naivna il da si idealista.pa jasno je da mnogi likovi svjesno obecavaju nemoguce da bi im to sto nemaju, bilo -moguce.
i jasno je snasho, da tzv."prozivanje" takvim tipovima ne remeti bitno zivot.
drugo, nije da necu pa ne mogu ili moze mi se pa ne mogu itd. i tome sl. tu sam mislio na iskreno obecanje jer se vjeruje da je dostizno, a ono, ipak nije.
malo rukah,malena i snaga,edna slamka medj vihorove...

Chekaj, znachi postoji razlika?
Postoje 'mnogi likovi' i 'takvi tipovi' koji daju lazzna obetjanja da bi se dokopali nedostizznog, i postoje oni drugi koji to stvarno misle u datom im trenutku, al' se posle predomisle usled 'neochekivane sile' koja se pojavljuje i naizgled dostizzno chini nedostizznim?

Snajka zna da je greshila u sledetjem - 99 puta mi neko kaze da sam sjajna, bajna, charobna, da tje me voleti bezuslovno, bezgranichno, no matter what, i ostala bla, bla trutj...na prvih pet do deset puta - pomislim - kakav frik, na sledetjih 40 sam napravila grimasu, u narednih 20 puta sam pochela da se opustam i pochela da uzzivam, i u onih preostalih 29 puta sam ozbiljno razmatrala takvu postavku.U svih tih 99 puta, dodushe svaki put sa sve manje entuzijazma i sve tishe govorim - Koja budala, dal' si ti normalan, pa nije to tako, ne verujem ja u to...pa dobro mozzda, i 100 put - dobro ajde, kad si navalio!
Shkolski primer.Poverovala sam Mariji Magdaleni.
Svojoj iluziji.I to me ne opravdava.
A da...'prozivanje' takvim tipovima remeti iluziju koju imaju o sebi samima...onda pochnu da se gicaju i rukama i nogama...u tom bunilu zamenju teze, brane neodbranjivo, podmetju i opet lazzu...tako prave krug u kome njihova iluzija vechno zzivi.
Snasha sa salasha (female, 31)
Menjam se da bih ostala ista :D
Partybrejker
#75: (2007-10-27 01:56)
ne, oni su spremni na to
to im dodje "u rok sluzhbe"
druga je kvaka - ostaju vechito nezadovoljni, jer nikad nisu osetili shta znachi prava konekcija
jednostavno, sve izrelativizuju, isprofanishu, i naravno da fejk lav nije isto shto i chru lav

e, za tu chru lav ostaju vechno uskraceni, jer posezhu samo za trenutkom, koji je, kako neko pametniji od nas reChe - "prolazan kao san"

msm, takv se pre ili kasnije probude u bunilu
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#76: (2007-10-27 17:43)
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#77: (2007-10-27 18:40)
Dragi kolega Dream!Ja vam sa punim uvažavanjem juče napisah na jednom od foruma,što je na moju veliku radost dobrom akcijom ovdašnjih ilegalaca likvidirano sinhronizoanom akcijom,da vi vrlo nerazumljivo pišete!Evo vidim i danas se isto ponavlja!!!Šta da se vrati?Klikeri,konfete ili šta već?Ja vas molim da ubuduće obratite pažnju na vaš neprimereni rečnik,što vam uzgred ne dolikuje !Upotrebljavate vrlo proste reči za tamo neki običan svet a bilo bi vrlo osvežavajuće da počnete pisati biranim rečima koje mogu samo neki razumeti!Taj kvazi rečnik koji vi upotrebljavate ja iskreno rečeno ne razumem!Prema tome kada objašnjavate nešto objasnite plastičnim(PE,PPE,PVC itd) rečnikom i biće sve Oket!U nadi da ćete ovo razumeti na pravi način drugarski vas pozdravljam!
Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
#78: (2007-10-27 18:54)
Truditju se
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
kisna glista
#79: (2008-03-12 23:40)
Misliš da će me oštrica prestrašiti? Da ću ustuknuti pred tvojim besom ranjenog dečaka izgubljenog u velikom svetu sivila.

Misliš da će me prezriv pogled oterati daleko od reči koje bezrezervno dajem?

Misliš da ću tražiti deo duše koji ostavih na tvom pragu da te na prvom koraku ljubi toplim usnama?

Vrati mi samo jedno zaista vredno. Vrati mi ljude koje zbog tebe izgubih negde između redova.

Varati kad ti lepo kažem!
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#80: (2008-03-13 09:46)
...ne trazzim,ne vratjam...nosim sve,nosi sve...srce ti vratjam...ochekujem isto
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
total: 80, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  last page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis