Ako lepi i dobro napisani stihovi ne dotaknu nashe srce,ne kazuju nista ..
Napisacu ti pesmu bash ovde! Ne, ne znam ni gde sam doshla, ni gde sam stigla. Lutajuci po netu, kao po prostranom svemiru, zadrzacu se ovde.... Lichi mi na malu planetu-oazu.... Hocu da ostavim jedan mali trag..
Dakle , ovo je kutak za stihove , chiji su autori chlanovi RC-a , tj - sami autori postova ...
Lazni miris
Ostavi mi miris , da mogu da te pratim kroz hodnike vechnosti . Da mogu da te zovem glasom jachi od zvuka zvona . Da mogu da te volim kao shto rosa voli laticu ruze . Da mogu da te ljubim kroz zidove vechnosti . Da te ozivim svakoga jutra kad se probudim sama i shvatim ... da vishe nisi tu i da me samo ... miris vara . ------------------------ Andjela
andjela 33
(female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
Nesto se cudno u mojoj dusi zbiva. Bol se moja pred srecom skriva ne znajuci istinu jednu pomalo tuznu. Da sto nas dusa vise boli to vise srece u nju staje Da nista na ovom ludom svetu ni bol ,ni sreca nema tu snagu da vecno traje....
Plava ptica
(female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
A-IIIIIIIII...motherfuckin' crno or belo toniiiiight...kako odluchiti?
Svaki put kad stanem pred teglu Eurokrema predamnom se namece ozbiljna dilema, crno ili belo dobro je za jelo i jedno i drugo oj zivote tugooo, ali stvarno ne znam kog da uzmem vishe propao sam sasvim crno mi se pishe!
Dilema, dilema zbog eurokrema! Dilema, dilema, zbog Eurokrema!
Ne volim Nutellu, kremu zagorelu koristi je samo onaj ko je tamo, ni Kindera necu, a ni Wonder-duo progoni me osecaj da je sasvim truo, Eurokrem bato skuplji nego zlato od domace firme Takovo joj ime, ponos Srbijanca domaceg Balkanca kad pojedesh kao da si pustio zver sa lanca, za seke i bate i mame i tate i bake i deke i za josh poneke!
Dilema, dilema, Zbog eurokrema! Dilema, dilema, zbog Eurokrema!
Uz Eurokrem-a i zubitji rastu, ne morash da koristish chak ni zubnu pastu, lekovita svojstva poseduje vrlo mesto Hexorala njim ispirash grlo, opadanje kose on uspeshno lechi pojavu peruti stopostotno sprechi, od ovog trenutka postade mi jasno i crno i belo treba jesti slasno razmera ni odnos nije mnogo bitan tegla Eurokrema posao je hitan!