Ako lepi i dobro napisani stihovi ne dotaknu nashe srce,ne kazuju nista ..
Napisacu ti pesmu bash ovde! Ne, ne znam ni gde sam doshla, ni gde sam stigla. Lutajuci po netu, kao po prostranom svemiru, zadrzacu se ovde.... Lichi mi na malu planetu-oazu.... Hocu da ostavim jedan mali trag..
Dakle , ovo je kutak za stihove , chiji su autori chlanovi RC-a , tj - sami autori postova ...
Lazni miris
Ostavi mi miris , da mogu da te pratim kroz hodnike vechnosti . Da mogu da te zovem glasom jachi od zvuka zvona . Da mogu da te volim kao shto rosa voli laticu ruze . Da mogu da te ljubim kroz zidove vechnosti . Da te ozivim svakoga jutra kad se probudim sama i shvatim ... da vishe nisi tu i da me samo ... miris vara . ------------------------ Andjela
andjela 33
(female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
Probaj da me nacrtash prstima na staklu prozora da me ozivish dahom dechijim ochima probaj da stanesh zaboravish oluje prashinu koja puni ochi suzama probaj da naslikash boje zivota pred nama probaj noc je srebrom okovana probaj ne znam kako i chime probaj da u mom srcu zamislish svoje ime.
Nightingale
(male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
Vreme prolazi nosheno sitnim talasima sati, vreme prolazi uvijeno u sharenu hartiju godina kruni se danima razlichitih mirisa koji se stope u jedan na kraju, vreme prolazi tiho, na prstima belezeci se u novim sedim vlasima u setnim osmesima, vreme prolazi menja se, menja te, menja nas, vreme prolazi igra se senkama a ja jurim za tvojom izvan vremena.
Nightingale
(male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
Pratim te ... I ne dozvoljavam vremenu da me zarobi Ne zelim da nas jesen u maglu obuche, i da u novom danu, u novom sutra govorimo o nekom danu od juce Uskoro, stici ce snegovi a mi u njima k'o bele staze ne zelim da duse nam mrznu ne zelim, da ih grubosti zgaze
iridA
(female, 37)
U prolazu....na putu ka zvezdama i Tachka !
Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.