Romance Cafe forums

All forums

Kako slepom coveku opisati boje?  

views: 4627, replies: 87
total: 87, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2007-10-31 15:26
Moze da se shvati i bukvalno (tu recenicu sam skoro procitao), ali me mozda i vise zanima kako objasniti nekome ko ne vidi ono sto vi vidite - u stvarima, ljudima, bojama, pravim i onim unutrasnjim - nacin da ih ugleda...i da uzivate u nima - zajedno.
black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
page: 9
#81: (2008-09-16 11:41)
Pa mozda treba pitati one pevace Matice ili vec kako li se prezivaju
pama (male, 36)
MA,KAO DA JE VAŽNO......
#82: (2008-09-16 15:02)
ma gde ti da znas kako se prezivaju/zovu ..ti si sa Vracara to je bitno ..a i pametan si, vidi se na prvi pogled/post
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#83: (2008-09-16 22:34)
..znači..vidim za rođendan si uglancala kandžice... ....

Updated 2 time(s), Last update (ca blues) 2008-09-16 22:35

ca blues (male, 36)
Please note: VIP members do not see advertising
#84: (2008-09-17 00:19)
jbg-a kad me izaziva
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
JEJICA

VIP
#85: (2008-09-17 00:23)
ne bih ja tu nista menjo...
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
#86: (2008-09-18 00:43)
...kako ???........lako uz sinalko.... ....

....recimo tuđa deca jako brzo rastu.....

....vrlo verovatno zato što ja nisam u toku sa svojim detetom....meni moje dete raste neverovatno brzo.....

....u potpunosti razumem onaj prikaz italijanskih vojnika kako blese u slike dece....u bilo kojoj prilici i bilo kojim povodom....kao i poslovičnu blagonaklonost prema deci....

....el este...a???....

....shodno tome....

...tuđa trudnoća jako kratko traje....

...vrlo verovatno što sam potpuno indiferentan prema mentalnom stanju trudnjača.....tebe uopšte nisam pratio....odnosno čitao...tvoja trudnoća meni se odužila uhhhuuu...

... u potpunosti razumem prikaz georgine.....

.....trudnjača.... .....rodi ga više.... ....
ca blues (male, 36)
#87: (2008-09-28 09:03)
kako objasniti nekome ko ne vidi ono sto vi vidite - u stvarima, ljudima, bojama, pravim i onim unutrasnjim - nacin da ih ugleda...i da uzivate u nima - zajedno.

Sve vishe sam siguran da nachina nema. Verovatno ovde postoji prilichno dodirnih tachaka sa pitanjem "Da li se suprotnosti privlache?" Da, ali samo na kratko. Ukoliko ne posedujete, ja bih rekao urodjenu sposobnost da na slichan nachin reagujete na detalj ili boju slike koja se zove zivot, tu sreca ne moze stanovati...na neko duze vreme.
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
total: 87, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  last page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis