Romance Cafe forums

All forums

O jabukama...  

views: 3506, replies: 58
total: 58, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 next page last page of 6
Chorba
#1: (2007-12-01 03:22)
O jabukama...
Ako se izbljujemo na izjavu tudje-sladje (a sto i ne bi, em je neprava rima, em ne drzi vodu) zasto nas nemiri u nama teraju da preskacemo plot i krademo jabuke iz tudjeg vrta?

Ja mislim da koreni leze upravo u onoj Adamovoj jabuci (ne jabuchici). Nekako je u muskom genetskom kodu zapisana opomena da ces od ponudjene jabuke svakako kad-li-tad-li nayepszti, pa se sve nadamo da od ukradene netjemo, kao niko nije video, niko ne zna sem tebe i jabuke. Pri tome prenebregavamo cinjenicu da jabuka to mora poveriti bar najblizoj drugarici pa crkla-pukla.

DakleM, ne pitam o tudjesladjem ili kiselijem, vec uopste onako... siroka razmisljanja a daj boze i iskustva... o jabukama... a i shire

E da, pitanje vazi i za jabuke, mislim, sto volete da vas krededu-mo? Aaaaa?
Chorba is no longer member of Romance Cafe
#2: (2007-12-01 03:54)
O jabukama...
Dusko Radovic napisao:

''Vodite racuna.
Da bi svi muskarci mogli varati svoje zene, u tome moraju ucestvovati i sve zene.''

ne mogu sada da razradjujem temu, ne u ovo doba
tosamja (female, 36)
ma, daj...
Chorba
#3: (2007-12-01 04:06)
O jabukama...
I ne moras, te lepe oke (dva broja vece woooov) pricaju umesto tebe
#4: (2007-12-01 04:07)
O jabukama...
Skloniji sam onom verovanju da
probleme u vrtu nije izazvala jabuka vec par ispod nje.
Kada su se napokon pronasli pod drvetom bash su bili ko ludi bez jabuka!
BARSKI_MUSHAC (male, 39)
Povoljno hoblujem laminat!
Chorba
#5: (2007-12-01 04:11)
O jabukama...
Nije neinteresantna teorija, ALI... Ja bih se ipak zadrzao (neko vreme) na Tojeona teoriji
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2007-12-01 04:21)
O jabukama...

Dusko Radovic napisao:
''Vodite racuna.
Da bi svi muskarci mogli varati svoje zene, u tome moraju ucestvovati i sve zene.''

Druga su to vremena bila ... a za čudo ne tako davna.
Sada, danas - je odnos "snaga" daleko drugačiji. Statistika kaže 8 : 1.
Činjenično stanje je - tužan podatak malobrojnosti muškaraca spram mnogobrojnosti ženskadije - ali
tuga tog podatka ide (ne verovali ili da ? ) na ženske duše.
Oni se mogu čak i radovati što su im redovi tako "proređeni".
Prvo i osnovno, preživeli su ! ( sve kataklizme, ratovanja, nedaće, bure i oluje ... )
Drugo i ništa manje osnovno, ako su ( a jesu) oduvek zavidili Turcima na Haremima - želje su im konačno ispunjene.
Mogu imati jednu jabuku u svom dvorištu, drugu u komšijinom vrtu, treću u susednoj ulici, četvrtu u susednom gradu, petu na moru, šestu na planini, sedmu na selu, osmu na poslu .... i tu je kraj .
Ako se pošteno i časno pridržavaju trenutnih statističkih podataka.
Malo li je.

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Chorba
#7: (2007-12-01 04:31)
O jabukama...
A jel moz to da se dobije napismeno, ta lajsens 2 kil? Mislim za osmopuc

A ne da me posle kojekakvi prozivaju
#8: (2007-12-01 04:49)
O jabukama...

100 % ... veruj mi na reč ... i drž se samo 8mice ...
mislim, ako možeš ?!

Pa, šta inače da rade te tolike jabuke. Pootpadaće s' grana. Propašće. Ugnjiće.
Posle nisu ni za kompot.
I znaj - time činiš opštedruštvenodobrodelo - postaješ društveno koristan član zajednice.

Sigoorno.
I ne brini, tebi ionako - šta i kako god da uradiš, Pakao ne gine .

See you in Hell !!!

Updated 1 time(s), Last update (ferlucifer) 2007-12-01 04:51

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
kisna glista
#9: (2007-12-01 10:15)
Jabučasta jabuka....
Jabukama nekako u prirodi da padaju ničice. Ovim drugima (beračima jabuka ili sakupljačima) opet u prirodi to branje, sakupljanje. E sad što je zadnjih godina jabolka neviđeno rodila, to je već nešto drugo. A to što je dosta berača/sakupljača u penziji, je prosto poigravanje sudbine. I šta sad?! Jabuke padaju, berači/sakupljači ih ubiru. Ko tu ima šta da se pita-gibanica-savijača buni? Još nisam srela jabolku koja neće da bude uzbrana, niti berača/sakupljača koji bi praznih šaka da ostane.

A to dal je slađe kad te bere samo tvoj (lični) berač, ili je slađe kad tuđi prsti jabolku obuhvate... stvar je afiniteta. Moj fetiš su prsti, bez da imam ikakve pretenzije da budem promiskuitetna jabolka.
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#10: (2007-12-01 10:28)
O jabukama...
u tudjoj ruci komad veći i sladji, uvek bilo i biće

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
total: 58, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis