Romance Cafe forums

All forums

O jabukama...  

views: 3503, replies: 58
total: 58, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2007-12-01 03:22
O jabukama...
Ako se izbljujemo na izjavu tudje-sladje (a sto i ne bi, em je neprava rima, em ne drzi vodu) zasto nas nemiri u nama teraju da preskacemo plot i krademo jabuke iz tudjeg vrta?

Ja mislim da koreni leze upravo u onoj Adamovoj jabuci (ne jabuchici). Nekako je u muskom genetskom kodu zapisana opomena da ces od ponudjene jabuke svakako kad-li-tad-li nayepszti, pa se sve nadamo da od ukradene netjemo, kao niko nije video, niko ne zna sem tebe i jabuke. Pri tome prenebregavamo cinjenicu da jabuka to mora poveriti bar najblizoj drugarici pa crkla-pukla.

DakleM, ne pitam o tudjesladjem ili kiselijem, vec uopste onako... siroka razmisljanja a daj boze i iskustva... o jabukama... a i shire

E da, pitanje vazi i za jabuke, mislim, sto volete da vas krededu-mo? Aaaaa?
Chorba is no longer member of Romance Cafe
page: 2
#11: (2007-12-01 10:58)
O jabukama...
statistika je sve samo ne egzaktna nauka, no, ipak, kaze da zena ima vise, ali u starosnoj grupi od preko 65 godina, prosto, zato sto duze zive. a u startu se na 100 curica rodi 106 batica, ali se taj visak posle izgubi, iz raznih razloga

a pravo pitanje je da li jabuke dozvoljavaju da ih kradu ili...
naime, ako neciji genetski nemodifikovani adam ne moze da izdrzi da ne preskoci tudji plot i ubere jabuku, sta treba da radi ''njegova'' jabuka? hoce li i ona negde proci kroz deru u ogradi ?

pozivanje na genetsku predodredjenost je samo izgovor na koji se beraci rado pozivaju . a i o tome se moze diskutovati

Updated 1 time(s), Last update (tosamja) 2007-12-01 10:59

tosamja (female, 36)
ma, daj...
#12: (2007-12-01 13:29)
O jabukama...

Ma, ja sam statistiku samo (zlo)upotrebila, tek da bi bacila malo vode na Chorbinu vodenicu.
(mada sam taj podatak 8 : 1 stvarno negde srela)

aaa o jabukama...
Pa, jabuke su votjke ................ čudnovate.
I sve priče, sve varijante i sve kombinacije sa njima su u igri ...
osim one ljubomorno-posesivne :Nit je jede - nit je drugom daje !
To je već šteta.
Velika.
Dupla.
I za jabuku ... i za "drugog".

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Chorba
#13: (2007-12-02 00:24)
O jabukama...
tosamja:
pozivanje na genetsku predodredjenost je samo izgovor na koji se beraci rado pozivaju . a i o tome se moze diskutovati

A na shta se jabuke pozivaju? A i o tome bi se moglo diskutovati, paaa...
lena copy
#14: (2007-12-02 00:39)
O jabukama...
Za jabucicu No1 od primarne vaznosti je:
1. da ne poseduje saznanja o raznorodnim aktivnostima sopstvenog beraca
2. da se po varosi-gradu ne okrecu za njom sa komentarom:Jadnica, njen berac je bas u sezoni....
3.da ne fasuje trisu i ostale neprijatnosti koje su rezultat preambiciozne sezone njenog beraca.
Ako je vrli berac toliko spretan, mudar, vispren i neodoljiv- Jabucici No 1 moze da sluzi samo za ponos!
Onda je on sve zasluge i odlikovanja zasluzio-muski!

Updated 1 time(s), Last update (lena copy) 2007-12-02 00:40

lena copy is no longer member of Romance Cafe
Chorba
#15: (2007-12-02 00:56)
O jabukama...
Hmmm, ovakav stav me iznenadjuje, posebno od obrazovanje zene shirokijeh europejskih svjetonazora.

Glede jabuchice, pa valjda smo u 21 veku, zashto bi jabuchica bila jadna u odnosu na one koje se okretju za njom i zavide joj na berachu?

Mnogo tapijski Vi posmatrate berache draga omladinko. Josh je drug Tito rekao SFSN. Aj za smrt fashizmu djene-djene, ALI gde je u Vashem stavu sloboda narodu (chitaj berachima, a tek jabuchicama mirisnim ihaaaj)
Please note: VIP members do not see advertising
lena copy
#16: (2007-12-02 01:13)
O jabukama...
Dakle, izlozeni stav klasican je teorijski model (obozavam ga!) jer u praksi-jos nije zaziveo!
Beraci i dalje padaju na jednom od 3 postavljena uslova! (a pojedini i na sva 3)
Nadasve, i dalje me odrzava strast postavljanja neostvarivih uslova!
p. s. sloboda beracima?
lena copy
#17: (2007-12-02 01:40)
O jabukama...
Chorba: Hmmm, ovakav stav me iznenadjuje, posebno od obrazovanje zene shirokijeh europejskih svjetonazora.

Glede jabuchice, pa valjda smo u 21 veku, zashto bi jabuchica bila jadna u odnosu na one koje se okretju za njom i zavide joj na berachu?

Mnogo tapijski Vi posmatrate berache draga omladinko. Josh je drug Tito rekao SFSN. Aj za smrt fashizmu djene-djene, ALI gde je u Vashem stavu sloboda narodu (chitaj berachima, a tek jabuchicama mirisnim ihaaaj)

Pride, odgovor na ''Glede...'':
Vidite, Chorba, mislim da je vrhunski blam za Jabucicu No 1 da se ''uspesi'' njenogOWN(self)
beraca komentarisu javno! To je atak na njeno dostojanstvo-bez obzira sto joj reci upucuju mozda cak i jabucice koje u potaji uzdisu za njenim beracem. Javno je-javno, tajno je-tajno! Kao i u citavoj celokupnosti-arshini su dvostruki-u zavisnosti od upotrebe!
Chorba
#18: (2007-12-02 01:45)
O jabukama...
Mislio sam da prichamo o slobodi i neslobodi, a ne o javnom-tajnom-skrivenom-otkrivenom, to su igre za malu decu i golicanje maste onih koji prizeljkuju a nemaju hrabrosti da ostvare prizeljkivano.

Mislim da je postenije kako Ferkica kaze: Imas osam jabuka da izaberes, cisto radi statistike pa izvoli... (mnogo li je? )

Diskrecija je nesto sasvim drugo, ako ste na to mislili, ali diskrecija iz ciste pristojnosti i skromnosti samozrejme.
irida
#19: (2007-12-02 01:52)
O jabukama...
Ljudi-jesen je,a jabuke vec uveliko pobrane???
O cemu vi to pricate?
irida is no longer member of Romance Cafe
Chorba
#20: (2007-12-02 01:55)
O jabukama...
Ti zaljubita nisi komLetentna da pricas o tome... sa vise aspekata...

Updated 2 time(s), Last update (moderator) 2007-12-02 02:15

total: 58, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis