Romance Cafe forums

All forums

O jabukama...  

views: 3505, replies: 58
total: 58, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Post #1, page: 1
#1: 2007-12-01 03:22
O jabukama...
Ako se izbljujemo na izjavu tudje-sladje (a sto i ne bi, em je neprava rima, em ne drzi vodu) zasto nas nemiri u nama teraju da preskacemo plot i krademo jabuke iz tudjeg vrta?

Ja mislim da koreni leze upravo u onoj Adamovoj jabuci (ne jabuchici). Nekako je u muskom genetskom kodu zapisana opomena da ces od ponudjene jabuke svakako kad-li-tad-li nayepszti, pa se sve nadamo da od ukradene netjemo, kao niko nije video, niko ne zna sem tebe i jabuke. Pri tome prenebregavamo cinjenicu da jabuka to mora poveriti bar najblizoj drugarici pa crkla-pukla.

DakleM, ne pitam o tudjesladjem ili kiselijem, vec uopste onako... siroka razmisljanja a daj boze i iskustva... o jabukama... a i shire

E da, pitanje vazi i za jabuke, mislim, sto volete da vas krededu-mo? Aaaaa?
Chorba is no longer member of Romance Cafe
page: 3
#21: (2007-12-02 02:31)
O jabukama...
Chorbice ,lepo tebi reche Ferka :
" Imas osam jabuka da izaberes" ?
Ali vidim ja da si ti srecan chovek i da cesh pored JABUKE dobiti i sljivke bree

I ne beri si Chorbice brigu , nego jabuke , tj. "JABUKU "

andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
Chorba
#22: (2007-12-02 02:33)
O jabukama...
a dunje ranke dunje ranke kruske kara-manke?
Chorba is no longer member of Romance Cafe
#23: (2007-12-02 02:38)
O jabukama...
Ma kakve dunje ,dunje su male ...vec dinjeee !!!

andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
samsasvimsam
#24: (2007-12-02 02:48)
O jabukama...
dunje velike su veliki izazov
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#25: (2007-12-02 03:37)
jabučasti limun
Jabučasta jabuka....

kisna glista:
Moj fetiš su prsti, bez da imam ikakve pretenzije da budem promiskuitetna jabolka.

Deklarisanoj kao jabučasti limun , meni prsti i nisu od nekog značaja.
Moj fetiš su ZUBI !
I jezik !
__
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2007-12-02 15:06)
O jabukama...
Chorba:
tosamja:
pozivanje na genetsku predodredjenost je samo izgovor na koji se beraci rado pozivaju . a i o tome se moze diskutovati

A na shta se jabuke pozivaju? A i o tome bi se moglo diskutovati, paaa...

eh, moze se diskutovati o svemu i svacemu, samo, ima mnogo pametnijih/korisnijih/prijatnijih stvari kojima mozemo da se posvetimo. svako za sebe, nisam mislila zajedno

a jabuke se ne kriju iza kosmickih sila koje ih teraju da rade ili ne rade nesto. prosto, ili nam povremeno dosadi jedan te isti berac, ili ne volimo da ga cekamo dok se on bavi po tudjim dvoristima. taman kako si citirao najveceg sina nasih naroda i narodnosti - SFSN

ps: oci mi nisu dva broja vece, sad su samo jedan - promenila sam okvir za naocare

Updated 1 time(s), Last update (tosamja) 2007-12-02 15:09

tosamja (female, 36)
ma, daj...
#27: (2007-12-02 15:36)
O jabukama...
lena copy: Za jabucicu No1 od primarne vaznosti je:
1. da ne poseduje saznanja o raznorodnim aktivnostima sopstvenog beraca
2. da se po varosi-gradu ne okrecu za njom sa komentarom:Jadnica, njen berac je bas u sezoni....
3.da ne fasuje trisu i ostale neprijatnosti koje su rezultat preambiciozne sezone njenog beraca.
Ako je vrli berac toliko spretan, mudar, vispren i neodoljiv- Jabucici No 1 moze da sluzi samo za ponos!
Onda je on sve zasluge i odlikovanja zasluzio-muski!

Hmmmm....

Sta rekoste... koji vam bese ono "katastarski broj parcele" na kojoj vegetirate ... ???

Updated 1 time(s), Last update (vladistotel) 2007-12-02 15:42

vladistotel (male, 37)
Mozda ste dobili pogresan broj...ali ste dobili onog koga ste trazili !!!
#28: (2007-12-02 16:05)
O jabukama...
Nekako chitajutji ovu temu stalno su mi se vrteli po glavi ovi stihovi... zashto? `bem li ga , shta ja znam .....

Poklanjala si al’ si krala
I nevjerna si bila ti
Ne, suvise mi nisi dala

O mladosti, o mladosti,
O mladosti moja

To skrto sunce sto je palo
Ta ljubav jadna, kratki sni
Za uspomene to je malo
O mladosti, mladosti

Daj stani na cas, i daj mi snage
Da oprostim se bar od nje
I da mi društvo pjesmu svrsi
I da se casa ispije

Još prepun nade, što da radim
Na pola puta tek smo mi
A jutros vec su drugi mladi
O mladosti, o mladosti
O mladosti moja

Pa zbogom, budi bolja s drugim
I daj mu vise njeznosti
Jer to je nista što ja gubim
O mladosti, mladosti

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
lena copy
#29: (2007-12-02 18:45)
O jabukama...
vladistotel:
lena copy: Za jabucicu No1 od primarne vaznosti je:
1. da ne poseduje saznanja o raznorodnim aktivnostima sopstvenog beraca
2. da se po varosi-gradu ne okrecu za njom sa komentarom:Jadnica, njen berac je bas u sezoni....
3.da ne fasuje trisu i ostale neprijatnosti koje su rezultat preambiciozne sezone njenog beraca.
Ako je vrli berac toliko spretan, mudar, vispren i neodoljiv- Jabucici No 1 moze da sluzi samo za ponos!
Onda je on sve zasluge i odlikovanja zasluzio-muski!

Hmmmm....

Sta rekoste... koji vam bese ono "katastarski broj parcele" na kojoj vegetirate ... ???

Vlady,
Brinem za tvoje zdravlje! Ne bi trebalo da se overdoziras

Updated 2 time(s), Last update (lena copy) 2007-12-02 18:48

lena copy is no longer member of Romance Cafe
lena copy
#30: (2007-12-02 18:58)
O jabukama...
Chorba: Mislio sam da prichamo o slobodi i neslobodi, a ne o javnom-tajnom-skrivenom-otkrivenom, to su igre za malu decu i golicanje maste onih koji prizeljkuju a nemaju hrabrosti da ostvare prizeljkivano.

Mislim da je postenije kako Ferkica kaze: Imas osam jabuka da izaberes, cisto radi statistike pa izvoli... (mnogo li je? )

Diskrecija je nesto sasvim drugo, ako ste na to mislili, ali diskrecija iz ciste pristojnosti i skromnosti samozrejme.

Sto se tice odabira jedne od osam jabuka-tu teoriju pobila je, na zalost, praksa.
Sve je lepo osmisljeno u zakonima nassijem, ali praksiranje Istoka ovaplocenje je poznate teorije o poligamnoj prirodi beraca. Sta ce-pametni ljudi zakonom regulisali to sto se kod nas jos uvek belezi po budzacima iliti high klimatizovanim objectima.
sifra: seno-slama
lena copy is no longer member of Romance Cafe
total: 58, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 next page last page of 6
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis