Romance Cafe forums

All forums

Guca Truba  

views: 1083, replies: 6 LOCKED
#1: (2004-11-01 13:34)
Guca Truba
Jeste li kad bili u Guci na trubi?
Kako ste se proveli?
Adzic (male, 21)
O sveto nebo! O mocne sile! Bacite mi jedno peceno pile!
Saxsex
#2: (2004-12-04 03:03)
Guca Truba
Bio sam i bilo je njesra.Umesto da takav sabor gde nastupaju majstori koje citav svet trazi popularizujemo i napravimo od njega nesto internacionalno gde ce se okupljati Evropske i svetske face da bi cule nas melos i samim tim upoznali i nasu kulturu,napravili smo klasicno poselo i vasar u stilu daj da se sto vise nazderem i ulokam.Trubacima svaka cast ali mnogi koji tamo idu ne bi imali mesto ni u zoo vrtu.Sramota Srbije...
Saxsex is no longer member of Romance Cafe
#3: (2004-12-04 09:58)
Guca Truba
Jesam bio, jesam jeo, jesam pio, jesam cupkao u ritmu coceka duz pijacnih tezgi, jesam turao banknote u mesingane fisheke, jesam cekao dva sata u kolima da se rascisti raskrsnica pa da krenem da sledeci sat vemena vozim 20 na sat u koloni ... ...

Sto se tice mene - opet cu da idem ... A to sto Sasex kaze da smo prljavi, ruzni i zli - pa i primitivni za Evorpu - meni bas i ne smeta koliko evropska (teorijska) sterilnost... NIsu bre ni oni tako "cisti" i "civilizovani" ... Nije bas ni Evropa ona "Evropa" o kojoj se prica ....

Gucha je deo naseg miljea i bilo bi ruzno da bude FOLIRANJE za nekog drugog .. .Kakva je takva je al je bar za NAS ...

p.s.
Sorry Saxex - ispada da ja tebi stalno KONTRU - a nije namerno . .casna rec !!!
Echoo (male, 47)
Redovno SANJAM!!! Ko zeli da udje - neka me ne budi - vrata su sirom otvorena. WELCOME
Please note: VIP members do not see advertising
dobardan
#4: (2005-01-18 09:28)
Guca Truba
ja bi tu trubu za kaznu proter'o u srednji vek, da mogu kako..
dobardan is no longer member of Romance Cafe
#5: (2005-01-18 09:30)
Guca Truba
...sram te bilo Dobardan...stidi se pet min...ha,ha,ha...
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
obicna
#6: (2005-01-18 10:44)
Guca Truba
dobardan: ja bi tu trubu za kaznu proter'o u srednji vek, da mogu kako..

Vala bas! Ne znam kakve veze ima gomila oznojenih .....
koji duvaju u trube sa ..................
obicna is no longer member of Romance Cafe
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.