....mi koji smo ustajali na HEJ SLOVENI.....
... samo, tvorac ove parole je odavno poCheo sa visinskim pripremama za komponovanje vojvodjanske himne, pa mi je malo mukica kad` ga se setim, sa sve "rachunajte na nas" i "hej komandante" ... uh ...
... lepo si to definisao, samo shto deklarativno negirash ono shto u stvari radish, a to je korishtjenje terminologije i retorike koja je osnovno sredstvo medijskog ispiranja mozga
... reci mi, shta je po tebi onda shovinizam, ako je ultranacionalizam "stao" na njegovo mesto i zauzeo termin koji se definishe kao "mrzhnja i netrpeljivost prema pripadnicima druge nacije, vere, rase, a u shirem smislu negiranje bilokakvog identiteta" (podseticu na "mushki shovinizam kao negiranje zhenskog prava na lichni identitet"
)))... znachi, da pojednostavim pitanje - shta je po tebi onda shovinizam, i po Chemu se sushtinski ili bilokako razlikuje od ultranacionalizma?
...

... msm, ta fora sa "vlast koju si podrzhavao i podrzhavash" vec dugo ne pije vodu
... jednostavno, nema veze sa argumentacijom na pitanje...
...
... msm, ta fora sa "vlast koju si podrzhavao i podrzhavash" vec dugo ne pije vodu
... jednostavno, nema veze sa argumentacijom na pitanje...
...

...poslednji balkanski car nikada nije bio levičar.....nije on imao herca za to......
...
...
...
...
Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.