Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 170787, replies: 5808
total: 5807, displayed: 10, page: first page previous page ... 395 396 397 398 399 400 401 402  403  404 ... next page last page of 581
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 403
#4021: (2008-11-06 08:49)
1. Ovaj član ne želi poruke ostalih članova u svom guestbook-u.

romance-cafe

romance-cafe je žensko, 34 godina, Serbia (-). Traži bilo koga a razlog: "Ostalo". Rođena je u znaku ribe. Poslednja poseta je bila pre 8 sati.

eto, i onda kao ja asocijalan...tz, tz, tz
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#4022: (2008-11-06 17:20)
... Chashu meda josht niko ne popi shto je chashom zhuchi ne zagrchi... Chasha zhuchi ishte chashu meda, smijeshane najlakshe se piju...

MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
#4023: (2008-11-06 17:46)
Wrangler: Slažem se.Ali,nadam se da se ni jedan od vas neće naljutiti ako vam kažem:niste moj tip.

...a ja sam se uvek lozzio da kauckam sa nekim brkatim ,dlakavim muzzjakom koji se krije iza zenske fotke i kucka kao da je ona...konacno si se ti pojavio(la) i ostvarila(o) moje snove i opravdanost ovog bitisanja na rc-u...razvesscu se po treci put samo ostani uz nas
ferlajt (male, 99)
ако вам је ОВАКО добро...онда ништа !!!
#4024: (2008-11-06 19:20)
o tome kako mi smrde noge
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#4025: (2008-11-06 20:00)
odakle su izrasle, nije ni chudo
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Please note: VIP members do not see advertising
NeronChe
#4026: (2008-11-06 20:02)
Pala mi je na um sjajna ideja,ne verujem da je iko sjajniju smislio...ako se sećate jučerašnjeg posta kolege Ca o tiražima,magazinima i prodavcima reklamnog prostora...on to nazvao marketing menadžeri,a ja bih rekao pre marketing producenti...

Nego odaću vam deo tajne,ne znam da li je iko ikada uradio ono što je meni danas palo na pamet...

Cena štampe počevši od svih izdanja Color Press Group,Aticca Medie (playboy,maxim,grazia) je tako mizerna...mislim na korice 4/4 tabačno 200 gr kunsdruk,mat plastificirano i unutrašnje strane 56 gr ili 80 gr knjižni blok...prevedeno nema mnogo kvalitetnije da se odradi igde...

A onda se 1/1 kolor str naplaćuje od 1200-2500e,pa i više kako kod koga i sl.,čak vas uslove na ugovor od godinu dana...O naslovnoj i drugoj,pa K3 K4 tj. predzadnjoj i zadnjoj kolor str. da i ne pričam...

Proda se oko 70% tiraža,a računaj 30% distributeru...

Hmm,a treba popuniti 48+4 strane...mnogo trčanja,ne volim da molim nikoga...imam suludo rešenje...

Jesam dobio račun za mob od koga me boli glava ceo dan,rade mi neke cure na sajmu nameštaja i nije mi ni do čega...znao sam da će mi pasti na pamet nešto što nikom nije do sada...idem sada da zapišem,zaboraviću...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-06 20:04

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#4027: (2008-11-06 20:09)
mene jeza stezze oko srca (shto je samo po sebi komplikovano...treba prodreti kroz ovaj debeo nanos sala to tog suptilnog organa)...daklem, ta jeza oko srca i tera mi tugu u ochi.

plashim se da nam se nash G.O.K vishe nikad neche javiti..... a ja ne volim kad neko ode bez pozdrava.

...od kad je ono onomad S. otishla a da nije rekla zbogom imam opsesivno-kompulzivnu potrebu da drzzim ljude blizu i na okupu....

...svakodnevna prozivka i prebrojavanje je imperativ.

gazda, javi se. plakachu, mjkemi!
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
NeronChe
#4028: (2008-11-06 20:17)
Kad je mogao da ode i ne javi mi se...znaš koliko sam se naježio što ga neću više čuti...čitavih 18,5-19,5 cm

Ko mene ne voli ili nas kakvi god da smo i ne nađe za shodno da nam saopšti pod čijom vlašću sada robujemo,znaš šta mogu da mislim o istom...pa više mislim o vazduhu koji udišem i kada neću,jer smo tako 'opravljeni'...

Ili misli da smo svi miševi koje ne treba udostojiti ni najobičnije informacije...a kada je trebalo da mi kaže da sam lood to mu nije bilo teško i banuje na 2 godine i zajebe tako da sam od muke na svim sajtovima napravio po 1 dete... upropastio mi život,a sve sam mu oprostio,doduše na molbu drugih...

Isto mislim i o novim,ako nam u dogledno vreme ne kažu šta su , ko su ili nagoveste , a lako ću se ja upoznati ako mi padne na pamet sa njima ,to mi je najmanji problem...

Ako plaćamo 150 dinara i ako je to nekom malo,ne znači da treba da klečimo na kukuruzu i radujemo usta...e jesam se iznervirao...igraju do 15 min pred kraj kako treba i onda im budala da 2 gola koja ne bi dao nikom sem njima...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#4029: (2008-11-06 20:19)
maski: mene jeza stezze oko srca (shto je samo po sebi komplikovano...treba prodreti kroz ovaj debeo nanos sala to tog suptilnog organa)...daklem, ta jeza oko srca i tera mi tugu u ochi.

plashim se da nam se nash G.O.K vishe nikad neche javiti..... a ja ne volim kad neko ode bez pozdrava.

...od kad je ono onomad S. otishla a da nije rekla zbogom imam opsesivno-kompulzivnu potrebu da drzzim ljude blizu i na okupu....

...svakodnevna prozivka i prebrojavanje je imperativ.

gazda, javi se. plakachu, mjkemi!

me too
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#4030: (2008-11-06 21:14)
... nedostajala mi je ova malena odozGo...
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
total: 5807, displayed: 10, page: first page previous page ... 395 396 397 398 399 400 401 402  403  404 ... next page last page of 581
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last