Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 144687, replies: 5537
total: 5536, displayed: 10, page: first page previous page ... 406 407 408 409 410 411 412 413  414  415 ... next page last page of 554
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 414
#4131: (2008-11-11 23:44)
...dobro de...pesnička sloboda ....

....elem...uzrok frustracije, te zavisti je...impotencija...... ....
ca blues (male, 36)
NeronChe
#4132: (2008-11-11 23:47)
ca blues: ....ybt....ako me neko siluje u mračnoj i vetrovitoj noći...

.....potom izbode 864 puta nožem...

.....isčupa srce naravno...

.....znajte ko je.... ....

...ja zaista ne razumem čime je ta individua fascinirana na meni...mame mi...

Pa voli te jbt on il' bolje ti njega...Ne kapiraš da mu treba isto što i hetero koleginicama,inače ne bi jurio samo par ljudi i pokušavao da bude virtuelni dominantni mužjak u obezoglavljenom čoporu...

Uostalom kome ne bih uživo nešto rekao ne pišem mu ni ovde,zato i na tu inkriminisanu žurku može da dođe ko hoće da mu ponovim,al' ne znam što ovi neće doći koji olako puštaju jezik i gde treba i gde ne treba....
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#4133: (2008-11-12 02:11)
nesto se kontam, sto me niko ne ferma? pisem i pisem, a drugari nista

ne volite me? okeet.idem i nikada se necu vratiti, nikada. remse

Updated 1 time(s), Last update (wildone) 2008-11-12 02:13

wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#4134: (2008-11-12 02:24)
mozna da reshse
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#4135: (2008-11-12 02:26)
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
Please note: VIP members do not see advertising
mike-leo
#4136: (2008-11-12 03:53)

e bas sam se lepo nasmejao u ovaj kasni sat...

hvala, hvala.....odo
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#4137: (2008-11-12 07:56)
Dream Raider: U javnom sam sektoru tim se dichim - to ne mozze biti svak...

Prije tjemo mi umrijeti nego svoje fotelje dat...

Prc

...Izvini da li to mislis na one divne likove koje zameni svaka partija koja dodje na vlast..i srecom po male ljude ovde pre njih je bio potop..pa oni onda krenu da izmishljaju..jer im se razigrala mashtica......
..Dok mi veseli stojimo u redu jedno tri sata za papiric i pechat...njima treba da zamrznu platu ...A????
Ne mogu da verujem..ne mogu da verujem..juche sam ko mali poluidiot chekala da ona iznadje slova po rachnaru...a ne nesh drugo...gde nalaze te likove..gde je to rodilo..shto im ne kazhu da idu na chat..tam se vezba .......pogreshish propadne vic...a ona meni za platu..trazi slova...Na njih mislish..Oni prijatelju ne samo da imaju fotelje nego i svaki put..novi nameshtaj..naravno o troshku nas sirotih malih hrchaka koji im placamo poreze..Moraju negde da stave knjige koje takodje nisu chitali... ..
..cccc...
..Mi ocemo strane investicije..onima kojima hoce da zamrznu platu lepo kazu dodji sutra..pauza bre..i chekaj da veseli pravnik Pera posle bureka krene malo da tumachi zakon.....
...E prijatelji vi kazete da ovde..neka osoba..treba da duva...bojim se da smo svi mi ...poduvali....
...a nije bash da to volimo....
damma (female, 99)
damma iz šaha...
#4138: (2008-11-12 08:13)
Gledam, pa mislim , hotju li ili netju ...

Evo, hotju al` malo, da ne kazzesh da sam drzzao predavanje.

Ono shto vi podrazumevate pod javni sektor je mnooogooo shire i moram da vas razocharam; JAVNI SEKTOR NISI SHALTERSKI RADNICI.

Takodje moram da vas razocharam, jer doprinosi i porezi ubrani iz javnog sektora (Ljudi koji redovno primaju platu-redovno platjaju poreze i doprinose ) daleko nadmashuje chak i motj vashe imaginacije.

Da li da pominjem koliko platja porez i kako izgleda bilans stanja i uspeha privatnog sektora? Npr. mega gazda, kilo tozla o vratu , 2 x bembara + mechka i Difender pride, tri kutje ne znash koja je skuplja, radi proizvodni pogon punom parom... Poslovanje NULA... gubitash suze mi izmamio, dete mu free ide u vrtitj, opshtina regresira ... opshtina kao javni sektor, opshtina kao shalterush...

A, mrzim generalizovanje vishe od svega...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#4139: (2008-11-12 08:25)
...hvala Dream..
..znam da plachesh nad sudbinog tog jadnika..ali u ovoj zemlji..ne postoji zakon po kome moze da se pita..kako je to stekao..nisu ga josh stigli izmashtati..ovi ni na nebu ni na zemlji....
....a mi smo tog javnog sektora...samo kolateralna shteta...
damma (female, 99)
damma iz šaha...
#4140: (2008-11-12 10:41)
Javni sektor : školstvo, zdravstvo, socijalne sluzbe itd itd....i slažem se da sve to treba ukinuti..

a da nam požive megatrendovi, kojekave privredne akademije i druge visoke privatne škole koje omogućiše napaćenom narodu da stekne fakultetska zvanja, zatim uspešni biznismeni koji jadni i nesrecni moraju da plaćaju porez baš za plate stoke u javnom sektoru i funkcionisanje istog, pa čak od njih dušmani traže i da ispaćuju poreze i doprinose za svoje zaposlene u punom iznosu (a tako je lepo funkcionisalo i funkcioniše kad su ovi potonji bili prijavljeni na minimalcu), a da crknu svi oni koji uopsšte imaju smelosti da pogledaju u njihove poslove jer ko su oni da traže od njih da se odreknu novih kola, egzoticnih ostrva itd itd da bi platili nešto surovoj državi..takve države nema na svetu..stvarno sramota

agresor (male, 35)
OHOHOHOHOHO JESAM LIK
total: 5536, displayed: 10, page: first page previous page ... 406 407 408 409 410 411 412 413  414  415 ... next page last page of 554
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis