Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 170840, replies: 5808
total: 5807, displayed: 10, page: first page previous page ... 413 414 415 416 417 418 419 420  421  422 ... next page last page of 581
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 421
#4201: (2008-11-14 18:47)
maski (female, 38)
If you can't handle the heat stay out of the kitchen!
#4202: (2008-11-14 20:38)
danas (u poshti) razmishljam da mi je smrt samoubistvom svakim danom sve izvesnija....mcm, ukoliko me neka bolest blagovremeno u tome ne preduhitri.

ne mislim se umreti sutra ili prekosutra, nego, generalno...nemam utisak da chu umreti od starosti....

gubitak dostojanstva je ipak gori od gubitka zzivota.
maski (female, 38)
#4203: (2008-11-14 20:47)
....gubitak života ...to nije gubitak ...
ca blues (male, 37)
NeronChe
#4204: (2008-11-14 20:53)
Koji šlagvort...od kada sam seo u auto sa regularnom vozačkom u osamnaestoj mislio sam prvo neću dočekati 25,posle 30...u tridesetoj nisam mislio da ću ikada imati 40,a pre 4 godine kada je bilo ili dostojanstvo ili skok s mosta ja izabrah nešto svoje između...pričaju sada više za mnom nego za dečacima od 27,te u Norveškoj sam,te u Beogradu...niko ne može da veruje da ako nisam van sedim u kući i kuckam...Ali to je bila cena...nikada me niko neće videti na dnu...kada sam napolju mogu svuda i sve imam...možda sam u sebi nešto sebe otkinuo,ali to niko ne vidi,jer da sam ikada dao šansu da vidi stvarno bih se ubio...

Imao sam iskušenja...poginuti u birtiji na Ibarskoj ili u klubu u Kneza Miloša ili pored Perpera na NBG...overiti se tj. naterati komore da puknu od 4 grama kokaina za veče i seksa posle svega...biti hapšen ili šta slično...kada je bilo stani pani uvek sam birao najgore po sebe,ali najbolje za moju decu...mogu da idu kuda hoće i svakog pogledaju u oči,neke i popljuju čak,mnogi da pognu glavu pred njima,pa neka su i mali,ali niko ne može ništa da im kaže na konto toga ko ih je napravio...Sve mogu,ali da molim ne mogu...da mogu gde bi mi kraj bio...

Nije lako,ali nisam nikada ni razmišljao...postalo mi kao urođeni instinkt,reagujem pre nego sebi kažem ili pomislim da li ću ili ne...

Ima raznih načina da se dostojanstvo izgubi,a samo jedan da preživiš...smrt je jedino sigurna,a život ionako nikada nije siguran...

I što kaže kolega pitanje da li je gubitak uopšte...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-14 20:54

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#4205: (2008-11-14 21:00)
dakleM, resheno je.
maski (female, 38)
Please note: VIP members do not see advertising
#4206: (2008-11-14 21:06)
moj sin je odrastao.jucheR smo to ozvanichili.

testosteron u punom zamahu ubio je oxitocin. this is the end, my only friend, the end.

od danas -> nizbrdo.
maski (female, 38)
kisna glista
#4207: (2008-11-14 22:45)
Lepo provedeno veče.. kvalitetno... sadržajno.. Ispijanje kafe u dimu cigareta... Ćakulanje o svemu.. Mir i spokoj duše... Bože koliko mi je ovo falilo!
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#4208: (2008-11-14 22:46)
maski: danas (u poshti) razmishljam da mi je smrt samoubistvom svakim danom sve izvesnija....mcm, ukoliko me neka bolest blagovremeno u tome ne preduhitri.

ne mislim se umreti sutra ili prekosutra, nego, generalno...nemam utisak da chu umreti od starosti....

gubitak dostojanstva je ipak gori od gubitka zzivota.

Olka, gužve i redovi i tiskanja sa penzosima po poštinim ekspoziturama, u stanju su i najfleksibilnije senzibilitete da nategnu do tačke prskanja. naravno, kao bonus samoubilačkim refleksijama koje se tu rađaju, javlja se i osećaj potpunog gubitka ljudskog dostojanstva. pa kako i ne bi, kad si stopedeseti u fakin redu ispred šaltera.

ok, nisu mi strana ta konačna pitanja sa kojima si se suočila u pošti, i sam sam, poznato ti je, stari neostvareni samoubica (i dugo sam takve ideje promovisao i na ovom forumu). a i Svetislav Basara je (pogledaj njegovu pripovetku "izgubljen u samoposluzi"). tako, za početak, gledaj što manje vremena da provodiš u pošti i nađi prostor u dnevnoj rutini za male tople ljudske situacije, smeh, i onaj eliptični trenažer: sve to lepo podiže nivo hormona sreće, makar na kratko.

i opet, kad pogledaš, život ima hiljadu različitih lica, u zavisnosti u kojoj meri ga sunce obasjava ili ne obasjava ma koliko to patetično zvučalo.
DrveniKostur (male, 40)
paranormalni svetionici moga srca govore mi da si blizu...
NeronChe
#4209: (2008-11-14 22:56)
Volim žito...ker koji laje ne ujeda...samoubice ne najavljuju skok...čim počnete da se ubijate od ljubavi pomislite kako je lepo disati i probuditi se...znači da banalizujemo...sve je do polnih organa na kraju krajeva samo što to neki drugačije nazivaju...LJUBAV & SEX a ne sex zarad sexa...ali jbg nekad se omane,a što stariji sve ređe ljubav da se nahvata...jbg nađimo utehu u deci,unucima,a koji skok takođe može da ulepša koji dan što i nije loše...možeš istog da se sećaš koliko ti duša ište...

Znači jebite se,pa onda umirite...ako je neko trebao da se ubije evo me,ali priča je duga i za 27-icu...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#4210: (2008-11-14 22:56)
no country for old men josh 38% ... iliti 1h3'
maski (female, 38)
total: 5807, displayed: 10, page: first page previous page ... 413 414 415 416 417 418 419 420  421  422 ... next page last page of 581
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.