Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 144683, replies: 5537
total: 5536, displayed: 10, page: first page previous page ... 415 416 417 418 419 420 421 422  423  424 ... next page last page of 554
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 423
NeronChe
#4221: (2008-11-15 00:12)
Wrangler: ova tema hoću.. neću ... nešto me podseća na

neću žvaku,hoću kusur.

i jeste to strašno: kad god "zafali"
evo žvaka! i obavezni osmeh,kao dobre smo...

e,moj deda je to odjeb... ovako,
skupljao žvake i jednog dana ode u "zadrugu" i kaže
- PIVO!
i tress one žvake na kasu.
a gđa se koprca,
-hej ne može tako,pa nije ovo.. ono...
- ma neeemoj,a kada je kusur onda može?!

živa istina,al deda umro

Od žvakanja ili piva ?
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
maski

VIP
#4222: (2008-11-15 00:14)
pogreshila sam. izvinjavam se. chika se zvao slobodan nalis.
antun nalis je glumac.
maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
kisna glista
#4223: (2008-11-15 01:04)
Kako je slatko kada onako bez nekog razloga dobijem ruže.. one krvavo crvene sa plišanim laticama... one što zamirišu celu sobu i danima traju.. i traju.. i traju... Dušo moja jedina, sada znam gde mi je pamet lutala i samo ti mogu reći - više ne lutam. Volim te onako celim srcem najdublje i najiskrenije. Dala sam svoja krila anđelima.. meni više nisu potrebna.
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
Gandalf

VIP
#4224: (2008-11-15 01:34)
...preporucujem...Ko se boji Virdzinije Wulf...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#4225: (2008-11-15 01:37)
DrveniKostur:
maski: no country for old men josh 38% ... iliti 1h3'

no country for old men je bulšit. nema potrebe da traćiš svoje oči na taj feler.

mislim da bi ti, u fazi kroz koju sada prolaziš, fino legao neki kasniji Vudi Alen.

No country for old man je odlichan film.

Dobro, verovatno ga tako dozivljavamo mi manje sofisticirani i kritichki nastrojeni neobozavaoci pedofila VudiJa Alena i njegovih tvorevina, al' shta cesh, takav je zivot...
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
Please note: VIP members do not see advertising
#4226: (2008-11-15 12:53)
... u se i u svoje kljuse...
MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
NeronChe
#4227: (2008-11-15 23:27)
Mrtvo danas jbg...Đoković,pa danas završen sajam,sutra na slavu u Bg,a opet moram ustati u 9 opet zbog tenisa i ne vidim koliko je sati sada...vidim relativno pusto samo...

Da l' to ima neki dobar film ili se o5 karate svi subotom il' samo ovi što ih nema... sramota,a mi da onanišemo...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-15 23:29

#4228: (2008-11-16 14:09)
..razmisljam ..sve redakcije ovde liche jedna na drugu...nema veze koji je medij u pitanju...ogromna kolichina mrznje i sujete..na tako malo mesta...uzass..ne zelici da se kachim uvek sam birala slobodu..izvolite..shta josh treba..vidimo se..samo je vazno da uplate..retko sam uzivala u drushtvu polutalentovanih neshvacenih ljudi kojima je neko rekao da treba da sede tu..Neko je na forumu napisao da sujeta ide uz stepen inteligencije..ne bi se slozila....
A i ko sam ja..da se slazem ili ne...samo mali sanjar koga drze na infuziji..kolege iz sada mrske republike..slikom..i poneki odavde textom..ako bash ne razbiju taj dan stolove..u ovoj kafani...ili se posvadjaju iz samo njima znanih razloga..ne mogu sve da pratim..Idem..na chat...mozda mi zare03 kaze ..crkni...kokoshko..to ce mi definitivno spasiti dan....i luna se mozda seti da ponudi tekilu...
damma (female, 99)
damma iz šaha...
#4229: (2008-11-16 17:24)

Wrangler

Deluje mi udobno, 'vako otvoren straga

Updated 1 time(s), Last update (pegi_64) 2008-11-16 17:35

pegi_64 (male, 45)
ne bih ovaj put o tome
NeronChe
#4230: (2008-11-17 03:22)
pevala je šemsa mala,zbog njezine sevdalinke pucale su čaše vinske---jbt al' je lepo kad te neko voli,pa i neka laže....bacali joj zlato sjajno,narukvice i prstenje.......................propili se momci ljudi šemsa pesmom sve zaludi......prošli dani raspevani kao poljem konji vrani....
total: 5536, displayed: 10, page: first page previous page ... 415 416 417 418 419 420 421 422  423  424 ... next page last page of 554
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis