Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 144721, replies: 5537
total: 5536, displayed: 10, page: first page previous page ... 419 420 421 422 423 424 425 426  427  428 ... next page last page of 554
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 427
#4261: (2008-11-19 17:58)
...izjave tipa "pre je bilo lepse..." su isto ko i penzionerski zzal za mladoscu....znam, nekad sam i ja mogo da sastavim dane i noci da ne spavam...sad izbegavam i decije rodjendane,a o dzip zzurkama ne smem ni da mislim...sledeceg dana sam ko da su me loshe `ebali...
...a uredjivacka politika nam je po sistemu,"ebo nas onaj ko nas sastavi."
bolje da su nam umesto one lazzne plavuse na ulici poslali nekog hipnotizera... pa da nas pogleda u zenice.......
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
NeronChe
#4262: (2008-11-19 17:59)
MiniMaus: ... potrebna ti je pomoc...msm palica...

Ukrao mi moler palicu,al' ostala mi palija...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#4263: (2008-11-19 18:00)
... vi se to igrate naughtY igrica... Helikopter slece na heliodrom... il` je to neka shifra...

Gde se kupuju ulaznice za performans...

MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
NeronChe
#4264: (2008-11-19 18:04)
Jbt šta je onda helikopter ako heliodrom ne leti... šatro aerodrom...ma daj...

p.s. za pljeskanje po guzi ne treba da tražiš ulaznicu,pre gledaj kako bi izašla... štampaćemo izlaznice...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-19 18:05

#4265: (2008-11-19 18:06)
... znala sam da postoji nachin da sledece godine u ovo doba budem miliJoner...
MiniMaus (female, 35)
Please note: VIP members do not see advertising
NeronChe
#4266: (2008-11-19 18:08)
Da znaš... kada pomislim koliko sam džaba davao da puše do sada bih se obogatio...
#4267: (2008-11-19 18:10)
... kad ne razmishljash o akcizama...
MiniMaus (female, 35)
NeronChe
#4268: (2008-11-19 21:12)
...uveo sam bar kod,pa sada ne može niko da puši i da proguta dok čitač ne očita i dok se ne plati,tačnije fiskalizovao sam ga...jbg nisam do sada knjižio amortizaciju za ovako vrednu spravu,pa došlo vreme i za to...da imam neki profit pod stare dane...
JEJICA

VIP
#4269: (2008-11-19 21:46)
Nightingale: Jelena zlato, krajnje je vreme da se prodish. Ako ni zbog chega drugog, onda zbog toga shto ova pretpoRodjajna drama, potpirivana od strane ovdashnjih zeNa, pochinje da utiche i na moj labilni nervni sistem.

Zato lepo zamoli to shto ti skache po stomachicu da izadje napolje.

Ili postupi kao shto bi svaki panduR: uzmesh pishtolj, uperish cev u...hmmmmm...otvor na kom ga svi ochekujemo i kazesh: "Izlazi sa rukama uvis!"

Garant deluje.

to ti druze dragi kad tvoja buduca zena bude cekala tvog malog naslednika, a ti pistolj u sake, pa preti... mi smo ti pola crnogorci, kod nas pistolji ne pale, lenjost nam je jaca strana... valjda bebac nema na sta da se zali jos uvek. izaci ce on sam kad bude spreman, samo sam ja malo vise nestrpljiva i jedva cekam da ga vidim. daj boze da uskoro i ti osetis kako je lepo to iscekivanje i potreba da se non stop prica o tome.
aj sad uzdravlje
p.s. seti se da si i ti potencirao na nekim stvarima, a ja ti nikada nisam prigovarala, pa ni u sali
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
NeronChe
#4270: (2008-11-19 22:46)
Ako negde muško može da se porodi,onda je to ovde...I to ćemo dočekati,ne znam koliko se nosi il' se računa u van materičnu trudnoću,al' živi bili,pa videli...

p.s. pa nećeš se ti JEJICE sama porađati ovde,a jedini ja praviti decu u ovo doba recesije...
total: 5536, displayed: 10, page: first page previous page ... 419 420 421 422 423 424 425 426  427  428 ... next page last page of 554
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis