Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 144739, replies: 5537
total: 5536, displayed: 10, page: first page previous page ... 422 423 424 425 426 427 428 429  430  431 ... next page last page of 554
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 430
#4291: (2008-11-20 20:55)
Dream Raider: e, onda dozvoli da ti prvi chestitam

________

znam, navikao si na bukete

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
maski

VIP
#4292: (2008-11-20 20:55)
ja bih ti dao i kitu i saksiju...da imam saksiju.
maski (female, 38)
prvim poljupcima snove svoje ljubim.....
#4293: (2008-11-20 21:05)
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#4294: (2008-11-20 21:08)
JEJICA:
Nightingale: Jelena zlato, krajnje je vreme da se prodish. Ako ni zbog chega drugog, onda zbog toga shto ova pretpoRodjajna drama, potpirivana od strane ovdashnjih zeNa, pochinje da utiche i na moj labilni nervni sistem.

Zato lepo zamoli to shto ti skache po stomachicu da izadje napolje.

Ili postupi kao shto bi svaki panduR: uzmesh pishtolj, uperish cev u...hmmmmm...otvor na kom ga svi ochekujemo i kazesh: "Izlazi sa rukama uvis!"

Garant deluje.

to ti druze dragi kad tvoja buduca zena bude cekala tvog malog naslednika, a ti pistolj u sake, pa preti... mi smo ti pola crnogorci, kod nas pistolji ne pale, lenjost nam je jaca strana... valjda bebac nema na sta da se zali jos uvek. izaci ce on sam kad bude spreman, samo sam ja malo vise nestrpljiva i jedva cekam da ga vidim. daj boze da uskoro i ti osetis kako je lepo to iscekivanje i potreba da se non stop prica o tome.
aj sad uzdravlje
p.s. seti se da si i ti potencirao na nekim stvarima, a ja ti nikada nisam prigovarala, pa ni u sali

Naravouchenije: trudnice ne znaju za shalu.

( KaKo pandur vadi krompir? Nabije cev pishtolja u zemlju i vikne: Izlazi u ime zakona!!!!!)

Dobro, ako ne mozesh da ih pobedish, onda im se pridruzi: kadcekadcekadcekadcekadcekadcekadcevishe????

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
NeronChe
#4295: (2008-11-20 21:47)
NeronChe: Idem da prilegnem malo,vreme mi je... Nisam sisao ni majku danas,ali zaspaću...pa se vidimo kasnije...ukoliko ne odete svi da se 'ebete baš danas četvrtkom,što me ne bi čudilo,jer ste se 'ebali i prošlog četvrtka

Eto posle bude kao nisam rekao istinu...

Kaže Vučko sad na FOX-u da se više ne plaši streljačkog stroja,već ostatka života...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
JEJICA

VIP
#4296: (2008-11-21 01:09)
Nightingale:
JEJICA:
Nightingale: Jelena zlato, krajnje je vreme da se prodish. Ako ni zbog chega drugog, onda zbog toga shto ova pretpoRodjajna drama, potpirivana od strane ovdashnjih zeNa, pochinje da utiche i na moj labilni nervni sistem.

Zato lepo zamoli to shto ti skache po stomachicu da izadje napolje.

Ili postupi kao shto bi svaki panduR: uzmesh pishtolj, uperish cev u...hmmmmm...otvor na kom ga svi ochekujemo i kazesh: "Izlazi sa rukama uvis!"

Garant deluje.

to ti druze dragi kad tvoja buduca zena bude cekala tvog malog naslednika, a ti pistolj u sake, pa preti... mi smo ti pola crnogorci, kod nas pistolji ne pale, lenjost nam je jaca strana... valjda bebac nema na sta da se zali jos uvek. izaci ce on sam kad bude spreman, samo sam ja malo vise nestrpljiva i jedva cekam da ga vidim. daj boze da uskoro i ti osetis kako je lepo to iscekivanje i potreba da se non stop prica o tome.
aj sad uzdravlje
p.s. seti se da si i ti potencirao na nekim stvarima, a ja ti nikada nisam prigovarala, pa ni u sali

Naravouchenije: trudnice ne znaju za shalu.

( KaKo pandur vadi krompir? Nabije cev pishtolja u zemlju i vikne: Izlazi u ime zakona!!!!!)

Dobro, ako ne mozesh da ih pobedish, onda im se pridruzi: kadcekadcekadcekadcekadcekadcekadcevishe????

E ovako je vec bolje... a trudnice razumeju salu ali i ono u sali pa privali...
JEJICA (female, 27)
BIG MAMA
kisna glista
#4297: (2008-11-21 10:06)
Jao što je lepo kada dođe petak a iza njega ceeeooo celcijati vikend ne radim! I još se kao danas potrefi da radim pre podne pa imam utisak da mi je već i danas slobodan dan... E a kada se na sve to nadoveže da ni direktori nisu tu, da je menadžment desetkovan zbog raznoraznih razloga... pa sve neka prijatna džabalebaroška atmosfera na poslu... Pa i mi cigani imamo pigmenat...
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
#4298: (2008-11-21 13:05)
MJESEC LIJEPIH ŽENA
3 godine : Pogleda se i vidi Kraljicu.
8 godina: Pogleda se i vidi Pepeljugu.
15 godina: Pogleda se i vidi Ružnu sestru (mama, ne mogu ići u školu ovakva !)
20 godina: Pogleda se i vidi 'predebela/premršava, preniska/previsoka, previše ravno/previše kovrčavo ? ali odluči da ide van u svakom slučaju
30 godina: Pogleda se i vidi 'predebela/premršava, preniska/previsoka, previše ravno/previše kovrčavo ? ali odluči da nema vremena to popraviti i ide van u svakom slučaju
40 godina: Pogleda se i vidi 'čista sam' i izlazi van
50 godina: Pogleda se i vidi 'To sam ja' i izlazi gdje god to želi
60 godina: Pogleda se i podsjeća se svih ljudi koji se više ne mogu vidjeti u ogledalu. Izlazi van i osvaja svijet.
70 godina: Pogleda se i vidi mudrost, veselje i sposobnost, izlazi van i uživa u životu.
80 godina: Ne gnjavi se sa gledanjem. Samo stavi crveni šešir i izlazi da se zabavi.

Možda bismo sve trebale zgrabiti onaj crveni šešir ranije. .....
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
Gandalf

VIP
#4299: (2008-11-21 17:50)
Swingers Belgrade (23)

Swingeri
Beograd Serbia (-)
ribe
/
MLADI, LEPI I RADOZNALI

...kupio sam i knjigu...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#4300: (2008-11-21 19:09)
... o sutra, prekosutra... utorku & chetvrtku... A tu su i ostali dani, pesmom ovenchani...

MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
total: 5536, displayed: 10, page: first page previous page ... 422 423 424 425 426 427 428 429  430  431 ... next page last page of 554
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis