Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 102860, replies: 4365
total: 4364, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 437
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 6
ceca1978
#51: (2008-04-11 02:24)
@ Plava Ptica
Trenutak slabosti se tako zove, upravo jer je trenutak. Dodje i prodje. Samo se setih nekih osoba koje sam volela, ustvari još uvek ih volim, mada nekih odavno nema... I setih se osobe sa kojom sam provela sate u razgovoru. A koja mi je sada... tako daleko...
I malo me je i uplašila pomisao koliko smo nemoćni pred tim ciklusom života i smrti. Danas si tu, sutra te nema. A život teče kao da te nikada ni bilo nije.
I nedostaje mi glas, pogled, reči, ljubav...
I razmišljam o tome kako bi trebalo otići na groblje, zapaliti sveću...
Ma trenutak... prošao je i neću da ga vraćam...
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
Partybrejker
#52: (2008-04-11 02:29)
... ne sporim tvoje pravo da pitash, samo mi nije jasno kako se ranije nisi setila da postavish isto pitanje, na principijelnim osnovama? ...

... jer, vidish, najjednostavniji odgovor bi bio da "prva krv" nije isto shto i vendeta... no, ipak, ne radi se o tome, i nije tako jednostavno, ali jeste banalno - jedna stvar je neshto konstatovati, ma kako bilo of topik, a sasvim drugo od toga praviti simpozijum... dakle, "a kad` su klinci pomislili da su se matori vratili sa rancha pa pobacali pljuge" nije isto shto i banalno dobacivanje konfekcijskog mozga "a ja bash ``tela da zapalim!?"... to bi bio prvi razlog...

... drugi se pak odnosi na samog postavljacha poruke - ako je neko sklon banalizovanim nizovima josh banalnijih poruka u najbanalnijim kvazi-dijalozima od po nekoliko strana, onda to nije isto kao kada razmenimo 2-3 "ja tebi poziv na kafu - ti mene pitash za zdravlje"... dakle, Gandalf bar to ne radi, i nema potrebe za plavljenjem njegovih postova... za razliku od drugih, naravno...

... no, trece, i najvazhnije, je u stvari lakmus - hteo sam da pokazhem, a u tome vidim i uspeo, da se politika sajta promenila na korist populizma... ochigledno je da su povici "ua sudija" imali uticaja na arbitrazhu - neke teme su obrisane i zakljuchane zbog "pritiska javnosti", a vas druge ko jebe kad` ne umete da napravite pritisak, pa vam se diskonti otvaraju na svakom coshku, a od igralishta pravi uchmala kafana u kojoj ocvale dame i mentalno-mentolni klovnovi razmenjuju " "...

...
no, sve je to vec vidjeno, i ponavlja se ciklichno, s`vremena na vreme... keep walkin` ...
ceca1978
#53: (2008-04-11 02:38)
Ok.
Evo, zvanično se izvinjavam.
Nisam do sada komentarisala oplavljivanje postova. Verovatno ne bih ni sada, da nisam videla celu stranu - plavu. A izmedju plavih, samo jedan neoplavljen. Eto.
I, kao što sam ti i danas rekla. Razumem da ti smetaju komentari sa malo smisla na nekim ozbiljnijim temama, ponekad i meni bodu oči.Ali teme za zezanciju, kao taj diskont... pa šta im fali?
Volim da pišem ozbiljno. Nekako mi je ovo zgodno mesto da piskaram, a neki put povuče i neki od predhodnih postova, prosto ti da inspiraciju.
Ali , volim i da se zezam. Zato za sve postoji tema, pa molim lepo.
Partybrejker
#54: (2008-04-11 03:20)
Ok.
Nisam do sada komentarisala oplavljivanje postova. Verovatno ne bih ni sada, da nisam videla celu stranu - plavu. A izmedju plavih, samo jedan neoplavljen. Eto.
I, kao što sam ti i danas rekla. Razumem da ti smetaju komentari sa malo smisla na nekim ozbiljnijim temama, ponekad i meni bodu oči.Ali teme za zezanciju, kao taj diskont... pa šta im fali?
Volim da pišem ozbiljno. Nekako mi je ovo zgodno mesto da piskaram, a neki put povuče i neki od predhodnih postova, prosto ti da inspiraciju.

... to je vec toliko puta ponavljana teza, da vec unapred znam 5-6 tvojih argumenata... i znam kuda vodi, i kako zavrshava... no, nema veze, hir wi gou egen ...

... dakle, taxativno:

"zatoza sve postoji tema" - ok; ali, okupirati chitav forum chit-chatom je vishe nego bezobrazno, narochito ako se to ponavlja godinama

... vidish, takvi stalno kukaju kako se njima uskracuje pravo na igru, a u stvari bezobzirno zloupotrebljavaju nemoc sistema da ih sprechi da se drzhe svog peska... e kad` nece oni da prestanu da bacaju pesak po stolovima, onda cu da zadjem i za¶sham im pesak... kao danas...

... i, kao shto je moderisanje nemocno u sluchaju kada takvi nama shebu atmosferu, naprave flejm, polupaju chashe i potrgaju stolnjake (moderisanje je samo posledichno, tj. chisti krep za budalama, umiva ih da makar liChe na odrasle osobe), isto tako i mi umemo da uzvratimo - bash bih voleo da vidim kome je do igre kada spamujem ili iscimam njima atmosferu na "kaladontu", "asocijacijama", u "diskontu"...

...
i, na kraju krajeva, ili pak bash "na poChetku" - ovo je FORUM, namenjen DISKUSIJAMA, a ne INFANTILNIM IGRICAMA... da, romansa - ali ne za ODOJCHAD... razumesh na shta mislim?
#55: (2008-04-11 08:32)
Ipak...nedostaje ovde nesto...mislim da je to kamioncic...i lopatica...i grabuljica...ali...ni deca danas nisu sto su nekada bila...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
Please note: VIP members do not see advertising
Partybrejker
#56: (2008-04-11 08:43)
... ako zatreba akva minerale, tje da se dogovorimo ... mozhe i gratis, franko "diskont" ...
ceca1978
#57: (2008-04-11 11:28)
@Party
... to je vec toliko puta ponavljana teza, da vec unapred znam 5-6 tvojih argumenata

To što si rekao navodi na zaključak da ne menjam mišljenje, zar ne. Tj. da sam dosledna.

Usput, prebroj postove gde sam of toppic. Ima ih, ali ne mnogo. Nisam brojala, mada verujem da je broj jednocifren. Pa, čemu onda da to meni pričaš?

Cela ova priča zato što sam prokomentarisala da je prijavljena cela gomila loših postova. A pri tome, čak nisam ni rekla da ih nije trebalo oplaviti. Ne, rekla sam nešto sasvim drugo.

Uz dužno poštovanje sagovornika, ipak ću se povući iz diskusije.

I, na kraju krajeva, ja sam ovde ipak radi zabave. Eto, svidja mi se ovde. Volim da pišem ozbiljno, a volim i da pustim mozak na otavu i da se zafrkavam. I ne vidim ništa loše u tome. A ono zbog čega svakako nisam ovde, to je da vodim diskusije sa ovako lošim izgledima, tj. dobrim izgledima za loše odnose.
Znaš, i u real life-u, kada mi nešto zamiriše na svadju, ja se povučem. Nemam razloga da se svadjam. I kad postoji nešto što smatram da treba razjasniti i isterati do kraja, sačekam bolji trenutak, upravo za diskusiju, a ne raspravu. Imala sam prilike, na žalost, na sopstvenoj koži da osetim varljivost života i blizinu onog kosača sa crnom kapuljačom, koji me je već bio uhvatio za ruku, falilo je samo da me povuče. I od tada, ne želim baš uzaludno da trošim vreme na svadju i raspravu. Trošim ga konstruktivnije. Ili bar lepše. Kad god to mogu.
Prema tome, mani te oplavljene postove. Tj. mani moje komentare, kada ih već nisi razumeo onako kako sam mislila.
#58: (2008-04-11 11:49)
Desetak dana uoči svoje smrti, S. Stošić je pozvao N.K. i pitao je da li može da održi govor na njegovoj sahrani.

Razmišljam, o Bože, kako li se tada oseća čovek kada čini tako nešto. I onaj koga pozove. Kada čuje molbu. Da teši, ne ume, ne može - kasno je. Šta da kaže? Da li može da spava te noći, nakon razgovora?

Čujem od ljudi koji su bili na sahrani, da je N.K. održala govor. Ostavio je, iza sebe, suprugu (nezaposlenu), starijeg neizlečivo bolesnog sina, i mladjeg 14-ogodišnjaka. N.K. je 'pozvala' najmlađeg da on dalje brine o majci i bratu.
Kako se oseća taj dečak, koji nepripremljen dobija 'od života' ovaj zadatak? Koliko će ga to promeniti? Zauvek. Odjednom barikada na njegovom putu. Dalje neće moći, ne na način kako je navikao.
Surovo, baš...
Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
DJEVUSKA
#59: (2008-04-11 16:39)
''Tерор'' над Београђанима!
Већ данима , у јеку предизборне кампање, агенција која себе назива ''Јавно мнење'', на основу насумичног бирања тел. бројева из ''Белих страна'', тј. тел именика, врше анкету, односно праве статистику, ко ће победити на мајским изборима, а грађани треба да дају оцену од нуле до 100.
Јуче, а и данас, случајни изабрани ''гост'' била је моја мајка која има 80 год.
Пошто је бака виспрена, а прати политику све у ''шесн'ест'', јуче је пола сата одговарала на њихова питања.
Е, то се јуче није завршило, данас је зову опет, са истим питањима.
И, то је тај случајни одабир...
Сад је моле и убеђују да је сниме за Бг хронику, кажу да су им се посебно свидели њени коментари!
DJEVUSKA is no longer member of Romance Cafe
#60: (2008-04-11 17:59)
Partybrejker:
Ok.

... to je vec toliko puta ponavljana teza, da vec unapred znam 5-6 tvojih argumenata... i znam kuda vodi, i kako zavrshava... no, nema veze, hir wi gou egen ...

... dakle, taxativno:

"zatoza sve postoji tema" - ok; ali, okupirati chitav forum chit-chatom je vishe nego bezobrazno, narochito ako se to ponavlja godinama

... vidish, takvi stalno kukaju kako se njima uskracuje pravo na igru, a u stvari bezobzirno zloupotrebljavaju nemoc sistema da ih sprechi da se drzhe svog peska... e kad` nece oni da prestanu da bacaju pesak po stolovima, onda cu da zadjem i za¶sham im pesak... kao danas...

... i, kao shto je moderisanje nemocno u sluchaju kada takvi nama shebu atmosferu, naprave flejm, polupaju chashe i potrgaju stolnjake (moderisanje je samo posledichno, tj. chisti krep za budalama, umiva ih da makar liChe na odrasle osobe), isto tako i mi umemo da uzvratimo - bash bih voleo da vidim kome je do igre kada spamujem ili iscimam njima atmosferu na "kaladontu", "asocijacijama", u "diskontu"...

...
i, na kraju krajeva, ili pak bash "na poChetku" - ovo je FORUM, namenjen DISKUSIJAMA, a ne INFANTILNIM IGRICAMA... da, romansa - ali ne za ODOJCHAD... razumesh na shta mislim?

Sve bi ovo bilo u redu i sasvim na svom mestu da ti nisi osoba koja je najvishe od svih namerno ruinirala teme, ishla u offtopic, a u poslednje vreme ti nije strano ni da ljudima pominjesh majku i ostalu rodbinu...

...shto te automatski ostavlja bez prava da uopshte prichash o tome, a i ako krenesh, tvoje pricha nema nikakav kredibilitet.

Josh, odakle ti pravo da procenjujesh shta je ispravno, a shta nije, odakle ti pravo da pokushavash da ubedish sve prisutne da svet gledaju tvojim ochima? Mnogo puta mi je bilo smeshno dok sam chitao tvoje zakljuchke o ljudima koje ne poznajesh nimalo...prosto chovek da se zapita zashto nisi postao psihijatar kad tako lako proniknesh u ljudsku bit ?

Ozbiljno, ovo je FORUM, i nije namenjen samo DISKUSIJAMA...to je ono shto ti pokushavash da napravish od njega vec duzi vremenski period, a svi vidimo koji je rezultat tih napora...forum je namenjen svima, za svakoga postoji tema na kojoj voli i moze da pishe, problem nastaje kada iza svakog posta ( ma kakav on bio ) nastupi "struchna" analiza ( jel' ti zvuchi poznato, mozda? )...problem nastaje kada se krene sa brisanjem koje ne samo da nije objektivno, nego moze da se okarakterishe kao pacenicki-zlobno ( jel' ti i ovo zvuchi poznato, mozda? )...e vidish, kada nema kriterijuma, onda nema ni poverenja u autoritet onoga ko bi trebalo da ga poseduje i uz pomoc njega oblikuje ovaj, i bilo koji sajt.

Ali ja sam ti to vec napisao, tvoja sujeta i zloba su otishle predaleko i kapiram da nema shanse da iole realno sagledash stvari, u stvari nema shanse da to priznash bilo kome.

So, keep...shta god
black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
total: 4364, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5  6  7 8 9 10 ... next page last page of 437
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis