Romance Cafe forums

All forums

Ćaskanje - o čemu razmišljate upravo sada?  

views: 144532, replies: 5537
total: 5536, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 554
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-08 13:04
... sticajem okolnosti prethodni topik na ovu temu je planuo u nedavnom redovnom servisiranju... no, definitivno postoji potreba za mestom na kome cemo ostavljati aktuelna i manje aktualna razmishljanja, na slobodne teme...

- besmisleni pozivi na virtuelnu kafu
- lupetanje slobodnim stilom

... ko zheli drugachije, neka produzhi do "diskonta pitja", "asocijacija" ili najblizheg "kaladoNTa"...

keep walkin`, uz nadu da cete razlikovati Cafe od kafane
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
page: 7
#61: (2008-04-11 19:37)
Nego...

aleksandra24 je žensko, 26 godina, VIP Serbia (-). Traži bilo koga a razlog: "Zabava". Rođena je u znaku škorpija. Poslednja poseta je bila pre 2 minuta.

black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
Ckomi
#62: (2008-04-11 19:40)
...mojne da razmisljas...u akciju...
Ckomi is no longer member of Romance Cafe
fer

#63: (2008-04-11 19:45)

... kako je ne vide bar pre dva minuta ?!?!?
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#64: (2008-04-11 20:21)
Pita Muja Hasu:Bolan sta radis?Sjedis i mislis?

Hasa:Samo sedim.
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
Partybrejker
#65: (2008-04-11 22:32)
ceca1978: @Party
... to je vec toliko puta ponavljana teza, da vec unapred znam 5-6 tvojih argumenata

To što si rekao navodi na zaključak da ne menjam mišljenje, zar ne. Tj. da sam dosledna.

Usput, prebroj postove gde sam of toppic. Ima ih, ali ne mnogo. Nisam brojala, mada verujem da je broj jednocifren. Pa, čemu onda da to meni pričaš?

Cela ova priča zato što sam prokomentarisala da je prijavljena cela gomila loših postova. A pri tome, čak nisam ni rekla da ih nije trebalo oplaviti. Ne, rekla sam nešto sasvim drugo.

Uz dužno poštovanje sagovornika, ipak ću se povući iz diskusije.

I, na kraju krajeva, ja sam ovde ipak radi zabave. Eto, svidja mi se ovde. Volim da pišem ozbiljno, a volim i da pustim mozak na otavu i da se zafrkavam. I ne vidim ništa loše u tome. A ono zbog čega svakako nisam ovde, to je da vodim diskusije sa ovako lošim izgledima, tj. dobrim izgledima za loše odnose.
Znaš, i u real life-u, kada mi nešto zamiriše na svadju, ja se povučem. Nemam razloga da se svadjam. I kad postoji nešto što smatram da treba razjasniti i isterati do kraja, sačekam bolji trenutak, upravo za diskusiju, a ne raspravu. Imala sam prilike, na žalost, na sopstvenoj koži da osetim varljivost života i blizinu onog kosača sa crnom kapuljačom, koji me je već bio uhvatio za ruku, falilo je samo da me povuče. I od tada, ne želim baš uzaludno da trošim vreme na svadju i raspravu. Trošim ga konstruktivnije. Ili bar lepše. Kad god to mogu.
Prema tome, mani te oplavljene postove. Tj. mani moje komentare, kada ih već nisi razumeo onako kako sam mislila.

taxativno: ne menjanje mishljenja mozhe da bude i zbog tvrdoglavosti, a ne samo doslednosti ... medjutim, ako se rachuna moje mishljenje - Tebi, za konstruktivnu promenu mishljenja ... iskreno, a i sama verovatno primecujesh, da rado razmenjujem stavove sa Tobom ... kad` sam pomenuo argumente, mislio sam na to da sam vec nekoliko puta vodio slichne diskusije, pa mogu da pretpostavim (bez ikakve pezhorativnosti) zbog Chega imash takvo mishljenje ... dalje, ako mene pitash za of topik - ne, nisam primetio da si igde bila van teme, a kada se to kolateralno i deshavalo, topik je bivao utoliko bogatiji... zato, josh jednom pozdravljam ... sledece, nema potrebe da se "povlachish iz diskusije" - stvarno ovo smatram za konstruktivnu razmenu mishljenja... znachi, nema govora o "dobrim izgledima za loshe odnose" - tvoje stavove shvatam kao konkretne, a ne paushalne, i bez obzira ako se ponekad` i ne slozhim sa njima, to ne znachi da mislim da su neosnovani... jednostavno, imamo razlichite aspekte, i ono shto pokushavam je da ih razmenimo, i o njima razmislimo... i, koliko vidim, dobro nam ide ...
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#66: (2008-04-12 16:20)
... кампања... "СВАКИ ПРОЗОР ЗАСТАВА
МОЈА КУЋА, МОЈА ЗАСТАВА"

www.aktivnicentar.org/index.html

veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
ceca1978
#67: (2008-04-15 13:27)
I dalje razmišljam gde da stavim krevetac
Mislim, ne treba mi još, ali zatrebaće
Uh, baš dilema. Tj. kvadrilema.
Sad, kad je toplo vreme, može bilo gde, ali kad dodje zima.... a nešto mi se "javlja" da će mi trebati baš zimus....Mislim, možda i neće...hehehhehehhehe, ono jeste da sam ga prerasla, ali ....
Ispod prozora... jock ni zimi ni leti.
Kod odžaka... da, sada bi i mogao, ali sada nema grejanja, ne curi smola jer se odžak ne zapušava, a ne zapušava se jer vatra ne gori,a vatra ne gori... neka me neko zaustavi
Ispod kapka za izlaz na tavan... ne, nikako, jeste izolovan, al Jopet duva...
A ovamo kod vrata.... pa ni tu ne ide.... sa vrata pravo na krevetac....
Mož' biti da je najboljšije na sred sobe....

Ma, ustvari, spavaću u svom krevetu... šta će mi... a bebironac-bebac... pa neka se snadje.....
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
#68: (2008-04-15 14:36)
....o spavanju......o krevetu......ma kakav krevet ... i u stolici cu da zaspim.....samo na tren....da prekinu telefoni i dernjava.....spavanje...spavam bez onoga tvoji kapci su teski....itd....
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
#69: (2008-04-15 14:39)
ceca1978: I dalje razmišljam gde da stavim krevetac
Mislim, ne treba mi još, ali zatrebaće
Uh, baš dilema. Tj. kvadrilema.
Sad, kad je toplo vreme, može bilo gde, ali kad dodje zima.... a nešto mi se "javlja" da će mi trebati baš zimus....Mislim, možda i neće...hehehhehehhehe, ono jeste da sam ga prerasla, ali ....
Ispod prozora... jock ni zimi ni leti.
Kod odžaka... da, sada bi i mogao, ali sada nema grejanja, ne curi smola jer se odžak ne zapušava, a ne zapušava se jer vatra ne gori,a vatra ne gori... neka me neko zaustavi
Ispod kapka za izlaz na tavan... ne, nikako, jeste izolovan, al Jopet duva...
A ovamo kod vrata.... pa ni tu ne ide.... sa vrata pravo na krevetac....
Mož' biti da je najboljšije na sred sobe....

Ma, ustvari, spavaću u svom krevetu... šta će mi... a bebironac-bebac... pa neka se snadje.....

e da mu je.es oca
gagic (male, 36)
you can't always get what you want
ceca1978
#70: (2008-04-15 15:16)
gagic: e da mu je.es oca

Gale, sad me podseti...
Pre nekih mesec, mesec i po dana, dolazi Vojče sa posla. Sa vrata se vidi da je strašno umoran, podočnjaci mu se otegli do nosa, jedva gleda...Pa ni odelo koje je imao na sebi nije taj loš izgled mnogo popravilo...
I , malte-ne, sa vrata viče: ženče, daj da jedem nešto, gladan sam k'o pas. I ,molim te, ušij mi ove pantalone da mogu i sutra da ih obučem.
Pogledam ja, a pantalone pukle ispod desnog džepa, baš na šavu, a pukle, takodje po šavu i pozadi, tj baš na goozi
I on je takav prešao peške put od posla do kuće ( nekih 2.5 km)
Smejala sam se kao .... blesava ( mada, zašto "kao" )
I kažem ja njemu: Ajd' što te je vukla za džep, za'ebala se devojka/žena, koja god da je, mislila da ima nešto.... al' što te posle tako umornog ( a zašto li si umoran, o tome ćemo kasnije ) bar ne na'rani, nego te još oplajvazila po goozici....
A ja da te šijem, aaaaaaaaa
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
total: 5536, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 554
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis