Romance Cafe forums

All forums

Podseti me šta to beše ljubav  

views: 7335, replies: 257
total: 257, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 26
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-24 11:29
POMOZİ TE Mİ !!!!!!
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
page: 3
#21: (2008-04-29 03:29)
... нпр. када ОН у 4 ујутру одврне Оливера до даске, отвори сва врата од аута, клекне испод моје терасе и крене да пева и пева и пева и пева... "подсети ме шта то беше љубаааааав и бар на трен бити заљубљееееен..." .... а комшилук крене да се буни и покушава да га смири, па онда почне да баца на њега ситне предмете типа штипаљке и ситне паре... а мене срамотааааа....
и у неко доба, када се све смири, ја дремнем, успавам се за посао, јурим као луда да стигнем некако до офиса... а ОН је и даље испред зграде, на паркингу, преспавао у колима... подиже седиште и маше ми..." љубави, полако... ја ћу те одвести на посао"... а мене срамотааааа.....
и када негде, у неком крају лепе наше, у неком ресторану са музиком, он устане, узме микрофон и отпева само мени, само за мене "подсети ме шта то беше љубааааав..." .... а сви гледају у нас и диве се.... а мене срамотааааа....
и када касније, после пар година ми потпишемо онај папир, тзв. Венчани лист уз поменуте звуке (на његову жељу) "подсети ме шта то беше љубааааав... и бар на трен...." ... матичари нас гледају и топе се, а мене срамотааааа....
и тако... и данас се повремено позовемо и отпевамо то у слушалицу једно другоме.... или ме ујутру буди за посао и пусти поменуту песму у телефон... иако нисмо заједно, ми знамо шта то беше љубав... то је оно што остаје....
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
gollubiccca
#22: (2008-04-29 22:13)
steta to ne uzivas u tome, ako je to bas tako/............jer to je divno .....pa zar to ne bi zeleo svako stvarno......?

Updated 1 time(s), Last update (gollubiccca) 2008-04-29 22:13

gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
#23: (2008-04-30 10:14)
veka038: ... нпр. када ОН у 4 ујутру одврне Оливера до даске, отвори сва врата од аута, клекне испод моје терасе и крене да пева и пева и пева и пева... "подсети ме шта то беше љубаааааав и бар на трен бити заљубљееееен..." .... а комшилук крене да се буни и покушава да га смири, па онда почне да баца на њега ситне предмете типа штипаљке и ситне паре... а мене срамотааааа....
и у неко доба, када се све смири, ја дремнем, успавам се за посао, јурим као луда да стигнем некако до офиса... а ОН је и даље испред зграде, на паркингу, преспавао у колима... подиже седиште и маше ми..." љубави, полако... ја ћу те одвести на посао"... а мене срамотааааа.....
и када негде, у неком крају лепе наше, у неком ресторану са музиком, он устане, узме микрофон и отпева само мени, само за мене "подсети ме шта то беше љубааааав..." .... а сви гледају у нас и диве се.... а мене срамотааааа....
и када касније, после пар година ми потпишемо онај папир, тзв. Венчани лист уз поменуте звуке (на његову жељу) "подсети ме шта то беше љубааааав... и бар на трен...." ... матичари нас гледају и топе се, а мене срамотааааа....
и тако... и данас се повремено позовемо и отпевамо то у слушалицу једно другоме.... или ме ујутру буди за посао и пусти поменуту песму у телефон... иако нисмо заједно, ми знамо шта то беше љубав... то је оно што остаје....

REZİSERİ EVO VAM SCENARİO ZA FİLM ODAVNO NİKO NİJE SNİMİO NESTO SLİCNO PA SMO İZGLEDA SVİ ZABORAVİLİ "STA TO BESE LJUBAV" DRAGA VEKA038 KAZİ KOMSİJAMA DA NEBUDU LJUBOMORNİ A Tİ ......ZASLUZİO JE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#24: (2008-05-03 11:49)
"lubav koju dajemo je jedina ljubav koja nam ostaje"

oni koji duboko vole nikad ne ostare
lubav je zivot...Ako propustite ljubav ,propustili ste zivot.
Nikad nije zaista ljubio onaj koji misli da je ljubav prolazna.
sta je zivot bez sjaja ljubavi.
Ljubiti znaci radovati se sreci drugoga.
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
luna

VIP
#25: (2008-05-03 12:03)
Ono što je najepše na iskrenoj i dubokoj ljubavi,
na kojoj je sve lepo,
to je da u odnosu prema onome koga volimo
nijedna naša mana ne dolazi do izraza.
Mnogo toga što je zlo u nama iščezava, a ono što je
dobro ustostručuje se.

I.Andrić

Updated 1 time(s), Last update (luna) 2008-05-03 12:05

luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2008-05-03 14:38)
NEDAJ SE İNES
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#27: (2008-05-04 16:37)
Ljubav je kao cvet uvek mu je potrebna paznja da bi cvetao.
Mijo69 (male, 39)
Za bolje sutra
SAT
#28: (2008-05-04 16:41)
kad je ne mozes zadovoljiti onda joj bar saputji
SAT is no longer member of Romance Cafe
VedroNebo
#29: (2008-05-04 18:25)
Ljubav je kad jednim pogledom skapira kako sam, pa mi stegne rame i kaze "ne brini, bice sve u redu". Hvala nebesima sto je tu
VedroNebo is no longer member of Romance Cafe
gollubiccca
#30: (2008-05-05 14:18)
vedro nebo.........ovo si rekla bas kao sto bi i ja .............slazem se sa tobom.............
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
total: 257, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 26
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis