Kad naucite dragi kolega sta je to prava ljubav i stvarno voleti nekog, javite mi, bas me zanima da mi malo detaljnije opisete taj osecaj....ok!!!! Hvala lepo
[quote]DANAI: Kad naucite dragi kolega sta je to prava ljubav i stvarno voleti nekog, javite mi, bas me zanima da mi malo detaljnije opisete taj osecaj....ok!!!! Hvala lepo [/quot
bien aimee consceur: ljubav je strana rec za mene narocito sto nisam takvu odavno dobio tako da vam necu moci objasniti.zaljubljen sam jos uvek u jednu damu sto nosi plavi sat{sem ako ga nije skinula}zar to nije dovoljno?mislis da nista ne znaci ako poklonis nekome sat na prvom sastanku?za dalje necu nista da ti kazem,naljutice se ona.srescemo se ti i ja pa popiti kafu pa ispricati odoh na solfedjo
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
Ljubav je... kad on kaze njoj da je losa kuvarica a onda mu ona razbije sofer sajbnu kamenom a on se samo grohotom nasmeje i posle je ne bije nego zajedno odu u restoran i rucaju i piju....i vrate se taxijem kuci... Eto....
DAJMONION
(female, 36)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
Da, pustimo coveka da uziva u solfedju isviranju neidentifikovanih instrumenata, nek uziva kad voli, samo, bez komentara na moje pisanje kolega, nemoj da postanem divlja ko krchmar, nije mi u karakteru.....
postoje i pauze, znas, ne mozes da jases stalno kako ti hoces