Onomad mi rece neko pametan ... "Nemoj pa se ne boj ..." Drzim se toga ... Ne toga sto vam se po glavi mota, nego mudrih reci ... Stoga, cemu ljubomora ... A i sta je to ?
Samo je ima pre snošaja,za vreme platonske ljubavi... Posle jedino ako pomislim da će joj neko bolje udovoljiti,a to nisam dočekao još...
Posesivnost,kao pripadanje nekom,se brka sa ljubomorom,a nema blage veze... Mada,ljubomorni nalaze izgovor u posesivnosti,a previše posesivni u ljubomori...
A na kraju i da jeste,pa i riblja čorba je bolja kada je što više sastojaka...
NeronChe
(male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
cak i ako je posesivnost ili ljubomora ili sta vec.......boli......ali ne treba da budemo sebicni i prema sebi ,na kraju krajeva-mucimo sami sebe , a ljudi su ipak samo ljudi...svi?
Ljubomora je ljubav u glavama ljudi ogranicenih sopstvenim problemom posedovanja ciljane osobe u nameri da joj sjebu moc kretanja kroz slobodan um neogranicenog intelekta zivljenja.... E,jebi ga ako ovo lici na ono....
DAJMONION
(female, 35)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
gollubiccca: cak i ako je posesivnost ili ljubomora ili sta vec.......boli......ali ne treba da budemo sebicni i prema sebi ,na kraju krajeva-mucimo sami sebe , a ljudi su ipak samo ljudi...svi?
We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.