Romance Cafe forums

All forums

Kako da ga zaboravim?  

views: 540, replies: 17
total: 17, displayed: 10, page: previous page 1  2  last page last page of 2
Post #1, page: 1
#1: 2008-04-30 12:22
Kako da ga zaboravim?
Pocela sam s njim skroz neozbiljno..Nisam planirala nikakwu ozbiljniju wezu,a jos manje da cu se toliko zaljubiti..Ipak..desilo se..Zavoljela sam ga..On kao da je to osjetio,postao je hladan,poceli smo da se udaljavamo..A ja sam suvise ponosna da bih mu rekla sta me muci..I tako-on je raskinuo..Od tad je proslo 4 mjeseca,widjam ga swaki dan,glumim da mi je swejedno i da mi nikad nije znacio!A on..kako-kad..nekad je skroz hladan,a nekad.. Nismo se dugo culi,i onda me skoro zwao,skoro da me pitao da se pomirimo!A onda opet hladan..Ne jawlja se..Bili smo na rodj.zurci kod zajednickog druga,on pijan prilazi,pita me da igramo,ja ga odbijem(ne pitajte me zasto,jer ne znam),a on onda citawo wece igra s drugim curama,ljubi se s njima..piiiiiih...I tako sam odlucila da ga zaborawim..Samoo ne znam kako??Nadam se da ce mi neko pomoci..
Wild angel (female, 18)
page: 2
#11: (2008-04-30 13:41)
Kako da ga zaboravim?
Ne dajem ja sebi toliko za pravo da i predlazem resenja ili ako bih i pokusao mozda bi bilo malo degutantno ovako pred narodom,mada i sami da smo ja bih cekao da ti predlozis...

Ma tebi bi resenje palo na pamet ukoliko ti je neko intrigantan posle 15 minuta...

Ali i to je sve horoskop... Uzimaj sto ti se nudi,jer vreme ne radi uvek za sve...

A mozda i tripujes... lepse ti nekog voleti da ne bi bilo da ne volis nikoga

Mada sa 18 ako ih samo toliko imas ne cudi nista... shvatices ti sve u sledecih 7 godina i sama,pa nece morati stari i mudri da ti dele savete,jer obicno zaborave da su i oni imali nekada samo 18 godina

Updated 2 time(s), Last update (Nebojsa044) 2008-04-30 13:47

Nebojsa044 (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
#12: (2008-04-30 13:46)
Kako da ga zaboravim?
Wild angel: Xaxa..dobar predlog..Ma ne bih pala toliko nisko..to sto je on radio je jadno..

ne radi se pasti nisko ... nego staviti ga u istu situaciju i videti kako reaguje.. ako ga boli uvo e onda stvarno treba da ga izbijes iz glave...
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
#13: (2008-04-30 15:07)
Kako da ga zaboravim?
Ma sta znam..U swakom slucaju,hwala na predlozima!
Wild angel (female, 18)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#14: (2008-04-30 17:10)
Kako da ga zaboravim?
Pij.

Shto vishe pijesh, lakshe ce ti biti. Ako budesh pila dovoljno, vrtece ti se u glavi i jedina tvoja misao ce biti usmerena ka uzdrzavanju da ne ispovracash krevet u kome spavash (sliika ogromaNtnog laWora ce ti istotakodje prolaziti kroz glavu)...ujutru, razmishljacesh o konstantnoj glavobolji. Chim iole umine, opet pochni da pijesh. Vremenom, pochecesh da razmishljash o podocnjacima, podbulosti, drhtanju ruku, nachetoj jetri.

I eto.

Dok kazesh: Hop!, nema njega u tvojim mislima.

black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#15: (2008-04-30 17:32)
Kako da ga zaboravim?
..a onda tje tako pijanu raven pokushati da te nagovori na greh.... i dok kazzes hop.... ..bitje ko rukom odnesheno

Updated 1 time(s), Last update (ferlajt) 2008-04-30 17:37

ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#16: (2008-04-30 17:40)
Kako da ga zaboravim?
...ipak, devojchica ima samo 18 godina...i mogu da je gledam samo tako: kao devojchicu, ne kao devojku, narochito ne kao zenu...ono je ipak bio samo predlog, poshto se danas osecam kao Draga Saveta...
black raven (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#17: (2008-04-30 22:37)
Kako da ga zaboravim?
sneza67: na sledecoj zurci nadji ti nekog za ljubljenje...

...snežana dušo draga....

...cenim ga da nećeš skorije vreme dolaziti u otadžbinu.....u protivnom lomaču eskivirati nećeš..... ......
ca blues (male, 36)
total: 17, displayed: 10, page: previous page 1  2  last page last page of 2
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis