Romance Cafe forums

All forums

Forumaška zavisnost  

views: 8017, replies: 239
total: 239, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 ... next page last page of 24
Post #1, page: 1
#1: 2008-05-03 09:38
Forumaška zavisnost
Da li vam se nekad desilo da odmah po ustajanju prvo upalite kompjuter i uđete na vama dragi forum da vidite da li ima novih pp i koliko njih se usudilo da prepravi ili dopuni jako važnu misao koju ste pred spavanje osmislili i postovali.
Krmeljive oči, još nenaviknute na dnevno svetlo već su na jako važnom zadatku.

Kakav divan osećaj je kada vam monitor poželi dobro jutro. Napolju je lep sunčan dan ali, koga to interesuje. To samo može da vam smeta i brže bolje navlačite žaluzine da bi slika na monitoru bila oštrija i jasnija, bez senki iz spoljnog sveta.

Pregledate važne teme od kojih vam život znači. Neverovatno. Niko vam se nije suprotstavio, niko opsovao.
Da li je moguće da ste naprasno omekšali i omanuli u taktici.
A da ipak pošaljete post sa oštrim upozorenjem da takvo ponašanje više nećete tolerisati.

Razmišljate o ideji da pošaljete nekoliko pp poruka svojim istomišljenicima iz kritiku da od njih niste očekivali toliku tolerantnost po tako važnim pitanjima. Možda je bolje ne brzati već još malo razmisliti. Sine vam ideja da ste vi možda postali predmet zavere pojedinih nickova koji očekuju da pogrešite i da vas onda dokrajče.

Sedate za tastaturu. Dlanovi se znoje, mozak vam radi na ivici svojih mogućnosti ... vreme leti a vi još nemate ideju. Upsss ... kafa. Otrčite u kuhinju i vidite da je voda u džezvi za kafu uvrila. Gde baš sad kada je toliko bitno da se ne nervirate i ostanete staloženi.

Ponovo sedate za tastaturu, još sekund razmišljanja nije na odmet i ... bingo ... ideja je rođena.

"Ti smradu jedan ne možeš tako da mi se obraćaš. Idiote nevaspitani, prvo nauči da brišeš d...pa mi se javi. Y...... vas sve tako pametne na gomilu ... i tebe i tvoje g..... koji te podržavaju. Ma boli me q..... da li će me banovati, nezasita ..."

Mnogo je bre težak ovaj forumaški život - citiram mog dragog druga, nick Aleksijus nece se ljutiti znam

Updated 3 time(s), Last update (moderator) 2008-05-04 00:48

Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
page: 18
#171: (2008-07-15 22:28)
Forumaška zavisnost
i tako je Buki skinuo sa foruma
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#172: (2008-07-15 22:32)
Forumaška zavisnost
... varash se... Ja josh drzhim chas... aaahhh...
MiniMaus (female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
#173: (2008-07-15 22:33)
Forumaška zavisnost
...FAJRONaT!!!!!!!...
Eugen Grafvajer (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
#174: (2008-07-15 22:35)
Forumaška zavisnost
majko mila pa to izgleda ovako ....

nego mogu li ja da te drzim za sike mozda uspe
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
oktobar22
#175: (2008-07-15 23:40)
Forumaška zavisnost
E tako nikada nisam razmisljao ali slicno jesam, rano se ustajem pa ne idem na net ujutro rano, sva sreca .
Ne trebas tako da razmisljas, ma sta te briga ko ce sta da misli i kako da prokomentarise ono sto si napisala, Postavljena je tema ok, ali kad bolje razmislim , neka i tebe neko prihvati za sike...
oktobar22 is no longer member of Romance Cafe
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#176: (2008-07-15 23:44)
Forumaška zavisnost
Da, da...nego Oktobar, shta ti trenutno imash na sebi...mislim, od odece?

(uobichajeno forumashko pitanje)

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#177: (2008-07-15 23:45)
Forumaška zavisnost

Ups...ovo je bilo za temu "what are you thinkin' about r n"
triViALna (female, 32)
oktobar22
#178: (2008-07-15 23:53)
Forumaška zavisnost
Pa za kaj me to pitas?
Da nece neka da me pridrzi za skakavca...
#179: (2008-07-15 23:56)
Forumaška zavisnost
Ma jock...nego cenim da je to odlichno pitanje za probijanje leda i sklapanje novih, divnih prijateljstAva...

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
oktobar22
#180: (2008-07-16 00:05)
Forumaška zavisnost
a to...
A imam i alat za probijanje leda
total: 239, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 ... next page last page of 24
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis