Romance Cafe forums

All forums

TELEFON  

views: 7005, replies: 74
total: 74, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  last page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2004-11-03 20:40
TELEFON....
Kada bi imali pravo samo na jedan telefonski poziv u zivotu koga bi nazvali i sta bi mu rekli?
vodolija is no longer member of Romance Cafe
page: 8
#71: (2007-09-01 03:32)
TELEFON ......
YOK !

Ja ne živim u bajkama ... nit' u njih verujem ....
" sreća " moja da je tako ...
I shodno tome baš ne volim ni samozvane kraljeve, prinčeve, kraljice nit' princeze.

Takođe znam da ..... dvorci, kočije, čarobne cipelice, isti takOvi štapići i Happy ENDovi NE POSTOJE !
Sve je to tra-la-la ....
... a to sam i sinovima na vreme objasnila ... da ih ne sačeka život -iza ćoška .......... nespremne .... !!!

Kao što je ( i to takvu " nevernu " ) mene .

bla ... bla ... bla ......i ljubi vas majka ...... sinovi moji ..................!!!

Updated 2 time(s), Last update (ferlucifer) 2007-09-01 03:38

ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Neeroon
#72: (2007-09-01 03:41)
TELEFON...poziv na vezi..
e jbg ,pa ja ispadoh naivan po tebi princezo..nisi shvatila poentu,ali nisi prva koja me ne razumesh...iskache opet ova veza,pa cemo sutra nastaviti...jedan poziv jeste naznaceno,ali nije limitirano vremenski...

ako majke budu spremale sinove za princeze tesko da ce biti spremni za sve sto ih ceka iza coska...sutra cu ti pricati istinu o majmunima sto direktno potvrdjuje ovo poslednje sto napisah tebi veceras i odoh na spavanje...
Neeroon is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#73: (2007-09-01 04:01)
U iščekivanju priče o majmunima ......

Ma ne brinem ja za tebe ... daleko si ti od naivnog ...
a i odlično te razumem ....
samo sve te silne ... "princeze" ...... kao uostalom i "prinčevi " ...
..... ne piju vodu .....
..... kod mene bi " pomrli " od žeđi .....................................................

..... i nikada ne lažite devojčice, devojke i žene da su kraljice i princeze .......... kada i same odlično znaju - da NISU !!!
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#74: (2008-02-10 01:01)
TELEFON TREBA ZAKONOM ZABRANITI
......al jedan poziv menja sve....

...ma nećem bre da menjam.....
ca blues (male, 36)
total: 74, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7  8  last page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis