#1: 2008-05-21 00:56 Umete li da iskažete ljubav kada je osetite?
Moji dragi prijatelji, da li zaista umete da priznate i kazete osobi do koje Vam je stalo da je volite , ili da ste zaljubljeni ,ili da Vam je vazna...........ili se cuvate i tad ...na ne budete povredjeni.........? To mladi rade, jer su mladi........a zivotno iskusni.....da li se cuvate ili prosto ne.......ili se ocvrsnuli ,pa ne date ni srcu da se zaljubi.......? ajd iskreno..........please
Mesem coro cavoro, ce cavoro maj laco. Dale mandalen te corema nastane. Kaste astaraf, temin dela sar, Samo jek caj ni mangel, oj mandzar nasel. O, opa cupa, sote mange caje muka. Co dat temerel ako nice les.
lumbaj lumbaj lumbajle, Ajde, ajde, ajde.
E piraca kacen, ojni mangel tecelel. Dale mandale mudarekal odeval. Ava ruza avacel pa i turom mekale, Dalen mandalen e svirace basalen.
...numem... sve mi se kao podrazumeva,al' ne kapira svako... srećom neko DA...
Nego nikada se nisam svideo nekome ko se meni ne sviđa već,valjda što se po svemu vidi da l' je neko važan ili nije,a nikada me nije odbila devojka/žena do koje mi je zaista stalo u tom trenutku... i bukvalno tako...
NeronChe
(male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
LJUBAV je emocija, ali i motiv (strast, potreba, težnja), prema nama dragom bicu!. Ljubav prema drugoj osobi uključuje osećanje privrženosti, zaokupljenost njenom ličnošću, zainteresovanost ze njene potrebe, želje i misli, nesebičnu brigu za njenu sreću! Označava libidalnu strast, istovremeno nežnu, bestelesnu, s jedne, ali i telesnu, čulnu, s druge strane,infantilnu i zrelu; normalnu i abnormalnu! Ljubav kao „ doživljaj" ispunjava nas radošću! Hteli ili ne, to nije samo pojam "iskazivanja"ili zelje da ljubav iskazemo,to je prirodna reakcija koje nekada nismo svesni!