Vidim da se (skoro) niko ne sveti, sve divnoca do divnoce koja ni ne zna shta je to ... a prashtate li?
Ima li uopshte svrhe prashtati ljudima do kojih vam nije posebno stalo...ili onima do kojih jeste a unapred znate da ce to shto ste oprostili biti zloupotrebljeno?
Gde je granica kada "okretanje drugog obraza" predje u mazohizam?
Prashtate li, i kada?
black raven
(male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
gollubiccca: tema:Umete li da oprostite.......a Vi...ko o cemu......pa sto puta je receno da postoji rublika za sex..........a to nije ovde........mislim da se razumemo -ja nemam protiv.....ali taman da vidim sta moji forumci kazu na temu....kad- ono opet isto.......mislim da ljudi generalno nikome nista ne oprastaju........osim ponekad
...a gde je rublika za sex?... ...golubice...mani se opomena,usmeravanja i saveta...ako ti se pise na nekoj temi,onda pisi...pusti nas da uzivamo u sexu...
mojne mene, nisam raspolozzen ovih dana... retji tju svashta, progutatje te mrak , ganjatje me murija , tvrditju da sam nevin , lagatju iz ochaja .... mojne mene ... zzivota ti
...govorim sebi da umem..trudim se...ali negde duboko u sebi,neshto ne oprashtam nikada...i nazzalost tim ljudima i dam to do znanja....ne,ne umem dzaba lagati sebe...
Malena_Kv
(female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.