Romance Cafe forums

All forums

Umete li da oprostite?  

views: 11322, replies: 278
total: 278, displayed: 10, page: first page previous page ... 19 20 21 22 23 24 25 26  27  28 next page last page of 28
Post #1, page: 1
#1: 2008-05-27 21:29
Umete li da oprostite?
Vidim da se (skoro) niko ne sveti, sve divnoca do divnoce koja ni ne zna shta je to ... a prashtate li?

Ima li uopshte svrhe prashtati ljudima do kojih vam nije posebno stalo...ili onima do kojih jeste a unapred znate da ce to shto ste oprostili biti zloupotrebljeno?

Gde je granica kada "okretanje drugog obraza" predje u mazohizam?

Prashtate li, i kada?
black raven (male, 37)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
page: 27
#261: (2009-03-30 22:20)
Umete li da oprostite?
...i sta je bilo dalje?...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
LadyL

VIP
#262: (2009-05-24 17:35)
Umete li da oprostite?
Umem da oprostim...treba mi mnogo, treba mi vreme, treba mi kajanje osobe koja zeli oprostaj...
Prastam onima koje volim i onima koji vole mene...
LadyL (female, 36)
Onaj koga su odneli do cilja ne sme verovati da ga je dostigao ...
#263: (2009-05-27 01:37)
Umete li da oprostite?
...baš ga zabole da se kaje i traži oprost....a???... ....

Updated 1 time(s), Last update (ca blues) 2009-05-27 01:38

ca blues (male, 37)
#264: (2009-08-07 14:57)
Umete li da oprostite?
Ako je nesto ucinjeno, pa ucinjeno je i ne mozemo vratiti nazad, ali se mozemo praviti da toga nije ni bilo...Manje boli.
ja pa opet ja (female, 38)
Nema
#265: (2009-08-15 13:25)
Umete li da oprostite?
Da ...
Kad vidim te lepe oke ...
Zaboravim sve ...

Vronsky (male, 46)
Whisper ...
Please note: VIP members do not see advertising
Ravena
#266: (2009-10-28 11:57)
Umete li da oprostite?
ne...ode poverenje i nema svrhe.....
Ravena is no longer member of Romance Cafe
#267: (2009-11-11 14:15)
Umete li da oprostite?
mislim da to nema veze sa poverenjem. mozhemo oprostiti a da ne verujemo vishe nekom. oprashtanje je vishe znachi nama nego TOM kome smo oprostili. oprashtamo da bismo se MI bolje osecali.

ne shvatajte me ozbiljno.
otkriveno randomly
relativnoPrisutna (female, 47)
''...sve sto je jednom bilo, ali mislim bas onako stvarno, to nikada ne moze da nestane.''
#268: (2009-11-11 21:55)
Umete li da oprostite?
'Eb' se.

Taman sam se napalio na misao, a ona će "ne shvatajte me ozbiljno"!?!?

Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
#269: (2009-11-12 01:41)
Umete li da oprostite?
... ja sam kanda ost'o popaljen ... jes', kad' oprashtam, radim to zbog sebe... da bih se, kako Rel reChe, bolje osecao... ne ono u stilu, ijuft-al-sam-dobar-choek, nego zato da sa sobom ne vuChem negativan vajb vezan za nechije zlochinjenje... ipak, svestan sam da to nema veze sa stvarnim oprostom, nego sa pragmatichnim stavom... ali, ako oprashtam blizhnjem, radim to i zbog sebe, i zbog druge strane, i opet iz pragmatizma - da bismo nadalje mogli da budemo ono shto smo bili pre sagreshenja...
Windfucker (male, 42)
Niko nikad' nije dozhiveo chudo, ali vecina chitav zhivot u chuda veruje ;))
#270: (2009-11-24 18:06)
Да с' надовежем на колегу Гандалфа...
Dilber: Како Кинези умеју да праштају.
Оно јесенас када била нека фркица са млеком у праху...
Резултат: две смртне казне и једна доживотна.
Демократски!

utorak, 24. nov 2009, 09:50 -> 10:37

Pogubljenja zbog skandala sa melaminom

Dvojica Kineza, umešana u skandal sa mlekom koje je bilo zatrovano melaminom, pogubljena. Prošle godine od tog mleka umrlo najmanje šestoro dece, a gotovo 300.000 je imalo zdravstvene tegobe.

U Kini su pogubljena dvojica muškaraca umešanih u skandal sa otrovnim mlekom u prahu zbog koga je prošle godine umrlo najmanje šestoro dece, a gotovo 300.000 je imalo zdravstvene tegobe.

Jedan od pogubljenih, Geng Đinping (levo) tokom suđenja (arhivska fotografija)

Mleko u prahu, zagađeno melaninom, prodavale su od jula 2007. do avgusta 2008. najveće kineske mlekare, a pre svega najveća od njih "Sanlu", koja je u međuvremenu bankrotirala, podsetio je Rojters.

Od ukupno 21 osobe odgovorne za skandal, osuđene u januaru u gradu Šiđiadžuang, dvojica su danas pogubljena.

To su Džang Juđun, osuđen na smrt "zbog zločina ugrožavanja javne bezbednosti opasnim sredstvima", i Geng Đinping, koji je dobio smrtnu kaznu zbog "proizvodnje i prođaje otrovne hrane".

Najveći krivac za aferu, po mišljenju kineske javnosti, Tian Venhua koja je bila generalni menadžer kompanije "Sanlu", osuđena je na doživotnu robiju.

Ženg Šužen sa fotografijom svoje unuke koja je umrla od melamina

Melamin je smola koju koriste neke kompanije koje se bave proizvodnjom prehrambenih proizvoda da bi se prikazao veći procenat proteina u namirnicama.

U manjim količinama, ta supstanca se ne smatra toksičnom, ali može da izazove stvaranje kamenja u bubrezima, pa čak i blokadu bubrežnih funkcija.

U to vreme melamin je pronađen ne samo u mleku u prahu namenjenog bebama, već i u običnom mleku (u tečnom stanju) kod čak tri glavna proizvođača u Kini, kao i u jogurtima i sladoledu.

Inače, melamin se koristi u industriji plastike, đubriva i betona. Kada se doda mleku ili stočnoj hrani naizgled im povećava procenat proteina jer sadrži puno azota.

Slučaj zatrovanog mleka mnogo je naudio međunarodnom ugledu Kine. Veliki broj zemalja je tada otkazao uvoz mleka i mlečnih proizvoda iz Kine.

I tako... Oprostiše im.

Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
total: 278, displayed: 10, page: first page previous page ... 19 20 21 22 23 24 25 26  27  28 next page last page of 28
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.