Ima i toga,kako kod koga... I ovi su devedestih gledajući kako je knele bio lep u čitulji i koliko su ga medijski obrađivali pomislili da mogu uživati gledajući sopstvenu sahranu il' sebe po novinama...
Mator sam ja da bih sebe slagao tako masno... Što se mene tiče,neko je temu mogao da shvati sa stručne kardiovaskularne strane,futinga,džoginga,a neko više kao kada me pitaš jutrom...'ajde siđi dole na kafu lepo je vreme,a ja ti kažem...ma ubio sam se od alkohola sinoć,spavam,borim se s dušom,'ajde sutra,valjda ozdravim... E tako mogu da ti kažem,evo me na kafi,al' naruči i neku žestinu da se razmrdam malo ubio sam se od pičke sinoć,a neko i od qrca...s tim da je glupo pomisliti da je meni neki gušt da iko pored mene i nje,pa bio to ti ili neko drugi zna s kim se to ubih od 'ebačine...to me držalo do 22-23,a u 23-oj se nesrećnik i oženih,pa je možda i to uticalo da shvatim da je sve lepše dok za to manje ljudi zna...
Rekoh i ovde neki mesec ranije... i ovde deliti pred svima intimu ne vodi ničemu dobrom i ma kako lepo bilo samim tim što se deli sa nama gubi na svojoj draži...
A koleginici što od umreti očas posla napravi umetnost se i ne čudim ni najmanje...