Romance Cafe forums

All forums

gluteus maximus...  

views: 6504, replies: 77
total: 77, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2008-06-03 16:02
gluteus maximus...
gluteus maximus... najveći od tri glutealna mišića

Ko voli nek' izvoli... 'ebeš lubenice osim kad poželim cuclu,tj. zaboravim da ponesem...

Svašta se može sa ovim maximusima...

Od malih nogu navikli smo da nas leče baš preko guze,samo se setite koliko se neko plašio boce i teta u belom... plastičnije navikli smo da dupe služi za ubadanje...

E sad ako je nekom fetiš baš guza onda je to verovatno posledica utiska da i mentalno neizlečivi sklop možemo izlečiti baš pomenutom ljubavlju prema maximusima...

Svašta se može sa istom... maži čokoladom,liži,mazi,stiskaj,lupaj,šamaraj... Sedi na stolicu ili gde već i na šta,na wc šolju ne možeš bez dupeta da sedneš... Kada se zamislimo stvarno je multifunkcionalni mišić...

I baš me čudi da je priroda tako sredila da nešto tako inspirativno krije rupicu za kaku da ne kažem izmet ili govno... Dve krajnosti...
Nebojsa044 is no longer member of Romance Cafe
page: 2
Mesni Narezak
#11: (2008-06-04 05:36)
gluteus maximus...
Užas. Krajnje ispod svakog nivoa elementarne pristojnosti.
Mesni Narezak is no longer member of Romance Cafe
#12: (2008-06-04 10:07)
gluteus maximus...
Užas. Krajnje ispod svakog nivoa elementarne pristojnosti.

Sta je to elementarna nepristojnost i sta je tu ispod svakog nivoa ako se radi samo o anatomiji......................e sada ako te muski komentari na ovu temu............mislim na izrazavanje koje koriste ......."cine da se osecan neprijatno"......ne citaj........
unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
#13: (2008-06-04 10:32)
gluteus maximus...
...'besh me u gluteus ako ti golubica nije sestra, makar i od tetke...
Eugen Grafvajer (male, 47)
...R2D2... tidulidutidulidu... tidit... mrnjk... piiip...
#14: (2008-06-04 10:43)
gluteus maximus...
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
ceca1978
#15: (2008-06-04 14:14)
gluteus maximus...
Šetamo sinoć moja jača polovina i ja... onako, u kućnom izdanju, izašli malo da protegnemo nogice, da se posle lepše lala... natakarili i neke kačkete na glavu, neke reklamne, ne bih sada o tome.... sve u svemu... lagana šetnjica, koja se bogami, odužila na dooobra 2 sata...
Elem, šetamo, pričamo i u jednom trenutku zastanemo... što je dobro došlo jednom paru nogu koji je već 10-tak minuta lupkao štiklicama iza nas, da nas, jeli, pretekne. Lice joj nisam videla. S ledja izgleda ... baš izgleda....
Duga plava kosa, strukić - rukama da ga obuhvatiš, duge noge, lepe- što jes'-jes', štiklice jedno 10-12 santima... vrrrrlo lepo
Ali , sve je palo u zasenak... sve je zasenio gore spomenuti gluteus maximus.
Ni mala ni velika, utegnuta u uske farmerke, deluje čvrsto... A što je vrckala ( da ne kažem baš neku drugu reč, nije lepo) dotičnom goozom.... Nisam muško, a nisam ni nastrana ( mada spavam na strani ), ali i meni lepo da vidim tako lepo oblikovanu komandu pozadine...
Išla je ispred nas dosta dugo. Moj Vojče, kao , nezainteresovan, a lepo vidim da malo-malo baca pogled. Eh, pa živa duša, ima oči za gledanje, jel? Mislim, i ja bih, da sam muško, verovatno počela da balavim pred onim prizorom... Ne izdržah, počeh da se smejem. Pogleda me onako, kao , začudjen, a vidim da mu je jasno...
Gledaš, gledaš, rekoh onako kroz smeh, a rado bi i pipn'o , aaaaaa?
Ma, šta bi' bre pipn'o, pa to je samo pedu, da ga j....

Nasmejasmo se oboje, onako zagrljeni, a gooza ode svojim putem....
A stvarno je ... prava.... svaka curica da poželi onakvu...
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2008-06-05 15:43)
gluteus maximus...
NepoDobNi: sho bi reko' nash narod:zenu dupe krasi a tortu-orasi...

ha ha ha (ova narodna je bash dobra)
MilenicaM (female, 28)
negde...
maski

VIP
#17: (2008-06-09 14:50)
gluteus maximus...

maski (female, 38)
idealista chija su ochekivanja u raskoraku sa zbiljom....
#18: (2008-06-09 15:24)
gluteus maximus...
hiljadu mu dabrova s' ontariJa....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
NeronChe
#19: (2008-06-09 15:34)
gluteus maximus...
Da li bi mi bilo oprošteno da slikam sopstvene gluteuse,jest' da bi bilo van teme,ali i ovi muški zapravo govore mnogo o nama i tako posredno i o ženskim... Dobro dupe dobije dobro dupe... Samo da se izdepiliram prvo i iskakim... Samo roknem sliku k'o da bi neko i poverov'o da su moji,naročito što sam primetio da je bilo i kućnih snimaka guzova,al' najmanje ženskih...

...'el 'este,'el... aaa??...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
NeronChe
#20: (2008-06-18 12:08)
gluteus maximus...
Mesni Narezak: Užas. Krajnje ispod svakog nivoa elementarne pristojnosti.

Malo bombona,tek da se upristojimo...

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
total: 77, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis