Romance Cafe forums

All forums

Postavljanje fotografija na forumu-tema za učenje i vežbanje  

views: 14058, replies: 233
total: 233, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 24
Post #1, page: 1
#1: 2008-06-03 21:42
...POKUŠAĆU NA MOJ NAČIN DA OBJASNIM KAKO SE POSTAVLJAJU FOTOGRAFIJE NA NETU...

prvi korak je da se otvori nalog na nekom od ...sajtova za skladištenej fotki...
www.fotorola.com
www.photobucket.com
www.tagworld.com

...kada se ulogujete na sajt, npr fotorola, kliknete na novi upload

kada se otvori stranica, kliknete na browse a zatim izaberete fotografiju sa Vašeg računara...nakon postavljanja kliknete na upload slike

...slika će se učitavati u zavisnosti od veličine i brzine protoka informacija...nakon učitavanja, otvoriće se slika koju ste postavili...ispod nje će biti tri koda za postavljanje na forume...za Romance cafe izaberete kod koji se nalazi u sredini...

...tu adresu ili kod, iskopirate...
...kada otvorite prozor za poruke ili odgovore na forumima, klikom na kućicu gde je simbolizovana planina, otvoriće se malo prozorče i u njega ćete pejstovati adresu ili kod sa fotorole...

...u pisanom obliku izgleda ovako...
[image]www.qr atzpalacovoono.jpg[/image]

...kada pošeljete odgovor, fotografija koju ste želeli da postavite pojaviće se na forumu ili na porukama...ende...vežbajte---

Updated 2 time(s), Last update (Eugen Grafvajer) 2008-06-03 21:51

Eugen Grafvajer (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
page: 7
#61: (2008-06-05 23:21)
[image]shutter14.pictures.aol.com/data/pictures/25/006/77/6B/F9/DC/Fqisrrebbe-vGO0O05hBbMAgIX... />
nisH, samo da vidim kol'ko karaktera je maximum...

vidO i Jope mlogo, dZabe mi i licni foto centar...

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2008-06-05 23:23

triViALna (female, 32)
romance-cafe

moderator
#62: (2008-06-06 01:06)
Aman... i taj aol.com ... jesu mogli komplikovaniju url da stave? Samo domen ima "shutter14.pictures.aol.com" ...preko 25 karaktera
romance-cafe (female, 34)
#63: (2008-06-06 01:10)
Postavljanje fotografija na forumu-tema za učenje
Zar ste očekivali da koleginica 3V ima svoj lični foto centar na nečemu što je kratko i manje komplikovano...

Auu ja sad vid'o tek G-dine RC,zahvaljujem na mom novom imidžu... Sad smo familija,pošto ste me krstili... Kume...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-06-06 01:12

NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
romance-cafe

moderator
#64: (2008-06-06 01:20)
Nemo' sad da mi povlačiš te kvazi-rodbinske veze... to neće da utiče na ono što smo pričali... ima da budem kao u narodnoj pesmi Majka Jugovića: "...i tu majka tvrda srca osta..." Kad može majka za Jug Bogdanom i 9 Jugovića, mogu i ja za 10 puta manje
#65: (2008-06-06 01:20)
MislEm da mi falE jos jedno 20 karaktera do cilja!

...

aol.com je ...cudna sekta, slazem se, al' ne daju da im se cHacHka oko url-a nikako...

ma nema veze, ce pisukam ja komplikovano, fotke nek lepe ostali...

triViALna (female, 32)
Please note: VIP members do not see advertising
#66: (2008-06-06 01:26)
romance-cafe: Nemo' sad da mi povlačiš te kvazi-rodbinske veze... to neće da utiče na ono što smo pričali... ima da budem kao u narodnoj pesmi Majka Jugovića: "...i tu majka tvrda srca osta..." Kad može majka za Jug Bogdanom i 9 Jugovića, mogu i ja za 10 puta manje

Too kume... Pravda je jednaka za sve,svako se dete isto voli ili svaki prst kad odsečeš jednako boli rekle bi majke...

A vi i znate da ja ne volim da sam povlašćen... Npr. kada sam u redu prvi i pogledam iza sebe puno žena i deda,ja odem na poslednje mesto sve tako dok se ne zatvori pošta i ne naprave fajront... zato i ne idem u poštu i tamo gde ima redova...
NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
romance-cafe

moderator
#67: (2008-06-06 01:28)
Da, još mi kaži i da si jedan od onih koji staje na pešačkom da propusti pešake, pa da idem da završim ono što je onaj momak juče započeo na Savskom mostu
#68: (2008-06-06 01:33)
U retkim prilikama kada sam na pešačkom uglavnom propuštam automobile...
NeronChe (male, 44)
#69: (2008-06-06 13:25)

Updated 2 time(s), Last update (Bona fides) 2008-06-06 13:27

Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
#70: (2008-06-07 11:34)

Updated 3 time(s), Last update (backerystar) 2008-06-07 11:38

backerystar (female, 42)
Nije tesko biti fin
total: 233, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6  7  8 9 10 ... next page last page of 24
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis