Severina: Ta vožnja je bila za mene neverovatan doživljaj. Osećala sam se kao junakinja serije „Mućke"
Ljubitelj neobičnih vozila i još neobičnijih žena... Brega davao Severini „gas, gas"
Jedan od najvećih letnjih hitova, Severinina pesma „Gas, gas", ima posebnu simboliku, jer kako atraktivna pevačica priznaje, ona „voli brzinu, ali samo u svom automobilu". Severina kaže da joj je poseban užitak bio kada ju je Goran Bregović, autor pomenutog hita, Beogradom provozao u svom „trabantu".
- Ta vožnja je bila za mene neverovatan doživljaj - kaže Seve, i nastavlja: - Čitavu situaciju sam gledala iz nekog „pomerenog" ugla. Osećala sam se kao junakinja serije „Mućke". Mislim da se glavni junaci ove serije voze u vozilu sličnom „trabantu". Ali, to je Brega. Krastavac i paradajz koje sadi u svojoj bašti voli više nego išta. Bio bi sav srećan i ponosan kada bi nam za ručak isekao paradajz koji uzgaja. Ne može on ništa normalno, čak ni da ima normalan peh, već padne s višnje. Nešto razmišljam o kolegama koji dovode u pitanje seksualni život nas staraca preko četrdesete,da l' se to odnosi i na ove poznate preko pedesete... Da nije ovog Bregovića ne bi ja ni razmišlj'o...
Nego gde sad naći očuvan trabant,Bregović svoj prodati neće,a izgleda mu služi umesto afrozodijaka

...
U Parizu vozi Jaguara il' mu je na Jahorini taj Jaguar,nemojte me držati za reč,što me navodi na pomisao da on običnim smrtnicima,naročito neukusno urbanim,pa i ukusno ruralnim,a i socijalno ostrašćenim,na svoj sarkastično ironični način stavlja do znanja da nije važno gde živiš,koliko para imaš već ko jesi i za šta te smatraju,a neke i drže s vremena na vreme...
I posle neko da za pravo sebi da razmišlja o talentu,uspehu,dizanju kite u 30,40 ili 50... čovek je talentovan ne samo za etno,muziku i ekstra curice,već i za filozofiju življenja,tj. edukovanje povampirenih duša...
Eto gazda,nije svaka tema da se držimo iste k'o pijan plota,već nekad služi da muzika doprinese kako bi oni koji nemaju shvatili da imati nije nešto zarad čega treba žrtvovati dušu... Znam sada će opasni reći koja je to muzika,al' eto muzika se zove,pa se vi ubijajte dokazujući da ni višnja nije voćka,jer se gaji na Senjaku,a ne po ruralnim predelima lijepe nam naše ovol'ke zemlje prepune nebeskog naroda,il' u našem slučaju nebeskih ljudova...
Usput mislim da neki mlađi hebači ne bi Severinu ni smeli,a kao razlog bi naveli hepatitis ili šta slično... A q'ac bi im se i dig'o na nju... nema šanse...
@ Seve
...šetćeru ba...
@ Gorane
...kralju ba,pardon budalo bre...