Radim neke izmene da malo olaksam ubacivanje slika i svega ostalog na forumu, pa se malo mucim sa internet explorerom... to "malo" je relativno jer sam na ivici zivaca... Sve radi super u svim ostalim browserima osim u tom sranjcu.
Interesuje me koliko vas (na forumu) koristi Internet explorer... nesto sam toliko na kraj zivaca da cu da ignorisem internet explorer i napravicu da radi kako treba u Firefoxu, Safariju i Operi, a ovaj IE - neka radi kako radi, ne mogu vise da se cimam sa tim.
e kad pomenuste probleme, ja sam trenutno na operi, od IE sam davno digla ruke zaista puno problema, al shto reche kolega za neke stvari je neophodan mene nervira shto mi samo RC ne radi od pre par nedelja na Firefoxu...ima li neko reshenje ili bar objashnjenje? opera je ok sem shto naprimer privatne pourke mogu da brishem samo jednu po jednu
Updated 1 time(s), Last update
(NENA412) 2008-06-24 23:59
Ovo novo sto pravim ne radi u IE ... ne ovo sto je vec tu, nego neke nove opcije ... mislim radi, ali ne bas full full kao u ostalim browserima pa se danima vec cimam to da sredim ali ne ide. a ne bih da zbog toga "ukinem" za sve browsere.
sva sreca koristim i slim browser pa nemam problema.mnogi samo instaliraju program i ne vide opcije koje se nude.recimo ta opera ima opciju da kada hoces da napises neki post na rc da ti otvori kao novu stranicu ili da ti prozorce bude standardno[spusteno dole] otvoreno.opera mi se samo dopada iz tog razloga sto moze i slikovito prikazivati u malom prozorcetu na kojoj si stranici jer mi se desava da otvorim i po 10 stranica.iipak bi vam dao savet probajte sa onim slim ima mnogo vise mogucnosti od svih drugih.jeste da nije poznatiji ali je dobar.i ne zaboravite ako vam zakoci u jednom trenutku znaci da treba da se dopuni narocito mozilla.nekima izbaci obavestenje za dopunu a nekome ne pa se cude zasto je zakocen.verovali ili ne nisam obarao 4 godine sistem i ne zalim se na brzinu.na zalost nemam opciju za sada jos za adsl ali bice i toga.