Chesto upotrebljavan pojam, ali...znamo li zapravo, shta on uopshte znachi i oznachava? Vecina nas ga dozivljava posve razlichito i daje mu neke svoje definicije, shodno sopstvenom dozivljaju objektine stvarnosti... Shta za vas znachi...harizma? Kome dodajete taj epitet? Kako osecate tudju harizmatichnost? Kako ispoljavate svoju?
Ili jesi ili nisi...ili...?
devojchica73
(female, 35)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
Ćuj, Bona, i ja bi' se okrenuo za milion dolara, šta više, još bi' se i sagnuo. Po mojoj slobodnoj proceni, ti s' se napal'la na lovu, nema tu 'arizme.
Bem ti maslacak ... Ima ovdi tol'ko tih sa velikom tom kako se zove ... Prosto mi nekako fino, i sam kulturom zracim kad se u njihovoj blizini srecnom igrom sudbine nadjem ... I pomno slusam cudesne reci, upijam i memorisem kako bih se mogao vazan praviti kad na njizne duhom naidjem ... Eh, lepote ... Ne, necu da nabrajam ... Prc ...
... Harizma "to neshto" shto ti je rodjenjem utisnutno... Harizmatichna deca, ljudi... Naravno da nema veze sa izgledom, u to smo se uverili xy puta... Harizmu poseduju i oni za koje smatramo da su loshi... Svi koji uspevaju da svojom pojavom i svojim stavom animiraju druge, a bez previshe truda... su harizmatichni... Plene i teraju nas da gledamo & oslushkujemo u tom pravcu, da ne ostanemo ravnodushni...
Jednostavno = zrache...
MiniMaus
(female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]