#1: 2008-07-08 01:01 Zavodjenje...umetnost ili rutina...
Da, znam da je nekada vec na ovim prostorima obitavala tema sa slichnim naslovom, no kako je zakljucha, a mislim da joj nismo bash dosegli srz, evo little reanimation...
Dakle... Shta je za Vas zavodjenje? Svesna, polusvesna ili tek nesvesna radnja usmerena ka drugom, ka sebi? Na koji nachin zavodite? Zashto? Kako bivate "zavedeni"? Dozvoljavate li sebi taj luksuz?
devojchica73
(female, 35)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
... Svako zavodi na sebi svojstven nachin... Onako kako sebe najbolje predstavlja... Mada, najlepshe je spontano, e to je umetnost... A bolje je definisati "na shta padamo"... Svi smo mi pricha za sebe i nasha merila su unikatna... Otud` i da "svaka krpa nadje zakrpu"... koliko god to surovo zvuchalo... tako je...
Updated 1 time(s), Last update
(MiniMaus) 2008-07-08 11:52
MiniMaus
(female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
Nije zavođenje ako se ume... Da je tako učilo bi se u školi... Ima veze sa harizmom svakoga od nas,pa eto veze za dve teme... Najbolje bi bilo da može da se nauči...
Sve je relativno,ko je tebi harizmatičan drugoj nije i zato i jeste zakrpa aktuelna mada izlizana kao floskula... Ona kojoj je smešno na šta si ti pala,padne na smešnije i obrnuto...
NeronChe
(male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
Dok ne počeh davnih dana hebati najerotičnije na ženi mi bila ta unutrašnja strana butina... Kako počeh sa mećanjem zaboravih... ponekad ako je inspirativna baš volim da joj posvetim pažnju,ali ima toliko zavodljivijih stvari na ženi...
Nego lako je vama... Staneš kod zmaja,isturiš palac,još ako okačiš tablu oko vrata zarad informacije o popustu i jeftinoći,uspeh zagarantovan...
Zavedi me razvedi me...
NeronChe
(male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.