Romance Cafe forums

All forums

Bože, oprosti im, ne znaju šta rade  

views: 7278, replies: 351
total: 351, displayed: 10, page: first page previous page ... 23 24 25 26 27 28 29 30  31  32 ... next page last page of 36
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-16 20:52
Utovar - istovar

- vash post ne pripada ni jednoj temi, istovarite ga ovde

Zatrpaj-odtrpaj

- zatrpavaj koliko volish (chuvamo ekologiju drugih tema...

A`e sada ... udriii
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
page: 31
#301: (2008-10-26 01:01)
You can call him All, a mozz i Sima ... zavisi od percepiranja
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#302: (2008-10-26 01:25)
Bozze, oprosti mi...
Ipak cu to uraditi
devojchica73 (female, 35)
You can't always control the wind, but you can control your sails :)
#303: (2008-10-26 01:28)
The pleasure was All mine

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
romance-cafe

moderator
#304: (2008-10-26 04:09)
@ca blues: uopšte ne kapiram to što pričate, koliko sam ja upoznat vi imate neki svoj sajt na kojem stavljate "birane postove" čiji su autori vas nekolicina, šta vam onda smeta ako ovde pišu i drugi, ionako "birate" koji po vama zaslužuju da se "urame".

Kao što vi kažete "ima drugih tema ovde, ne može svako da piše na mojoj", tako mogu i ja da vam kažem "ako vam je do ekskluzivnog pisanja - otvorite blog pa pišite koliko hoćete, u konceptu foruma ne postoji vaša ideja - mogu da pišem ja i moji ortaci i niko više".
romance-cafe (female, 34)
#305: (2008-10-26 11:26)
...ah, imam neku gadnu naviku da kad ocenim da nemam shta 'pametno' da kazzem, ja i pretjutim
...no, 100 ljudi, 100 tjudi....
Ali nije mi to jedina mana. Takodje, nikad nisam pokushavala da predvidjam vremenske prilike na osnovu kretanja kursa dinara.
Ne mesham babe i zzabe, ne gatam po kutjama, ne slusham narodnjake, a znam i zashto
Snasha sa salasha (female, 31)
Ne mogu da zaspim...prichaju mi bajke :))
Please note: VIP members do not see advertising
#306: (2008-10-26 11:28)

n/r RC

....čisto da razrešimo mali nesporazum...

...moja redakcija ....ne to nije moja tema niti je ovo moja kafana....

...moja redakcija je grupa odabrana po kvalitetu pisanja....nije dovoljan jedan kasvetan post pa da se uđe u redakciju...

..potrebno je između ostaloga i kostantno uzdržavanje od širenja flejma...na primer...i još što šta....

...moja redakcija je neformalna grupa....

....dalje....ca blues stvara samo unikatna dela sa potpunim autorskim pravima....

.....sajt koji pominjete....www.klub27.110mb.com/ ....je apsolutni plagijat ove teme.....i nema nikakve veze sa mnom....

...kao kada bi ste recimo sada Vi otvorili televiziju.... PINAK......na primer....

....ako ja otvorim svoju kafanu...u ovu ću dolaziti da sa vama razgovaram o zakupu reklamnog prostora...eventualno....

...sve drugo smatram nečasnim i kao takvo je strano ca bluesu....

.......i da….očekivao sam i očekujem i dalje reakciju kuće koja objavljuje moje textove …RC…..na kršenje autorskih prava….ja sam neko ko veruje u institucije sistema, te zaštitu privatnosti i svojine od strane za to nadležnih….

….srdačno..ca blues.......

Updated 2 time(s), Last update (ca blues) 2008-10-26 11:31

ca blues (male, 36)
MegaSkot
#307: (2008-10-26 11:29)
Idolu...
MegaSkot is no longer member of Romance Cafe
#308: (2008-10-26 17:02)
romance-cafe: @ca blues: uopšte ne kapiram to što pričate, koliko sam ja upoznat vi imate neki svoj sajt na kojem stavljate "birane postove" čiji su autori vas nekolicina, šta vam onda smeta ako ovde pišu i drugi, ionako "birate" koji po vama zaslužuju da se "urame".

Kao što vi kažete "ima drugih tema ovde, ne može svako da piše na mojoj", tako mogu i ja da vam kažem "ako vam je do ekskluzivnog pisanja - otvorite blog pa pišite koliko hoćete, u konceptu foruma ne postoji vaša ideja - mogu da pišem ja i moji ortaci i niko više".

....oprostite na smetnji..jel vi to samo branite lik i delo a mozda i telo...onih iz diznilenda..
ili..ah opet sam naivna shto verujem u chasti institucije sistema u zashtitu privatnosti..moj text ste obrisali.. a sada diznilend napred ostali stoj...
mislila sam da je ovo pristojna druzina..
blah..ja su svojoj naivnosti...i zato..
damma (female, 27)
damma iz diznilenda
#309: (2008-10-26 19:35)
ca blues:
n/r RC

....čisto da razrešimo mali nesporazum...

...moja redakcija ....ne to nije moja tema niti je ovo moja kafana....

...moja redakcija je grupa odabrana po kvalitetu pisanja....nije dovoljan jedan kasvetan post pa da se uđe u redakciju...

..potrebno je između ostaloga i kostantno uzdržavanje od širenja flejma...na primer...i još što šta....

...moja redakcija je neformalna grupa....

....dalje....ca blues stvara samo unikatna dela sa potpunim autorskim pravima....

.....sajt koji pominjete....www.klub27.110mb.com/ ....je apsolutni plagijat ove teme.....i nema nikakve veze sa mnom....

...kao kada bi ste recimo sada Vi otvorili televiziju.... PINAK......na primer....

....ako ja otvorim svoju kafanu...u ovu ću dolaziti da sa vama razgovaram o zakupu reklamnog prostora...eventualno....

...sve drugo smatram nečasnim i kao takvo je strano ca bluesu....

.......i da….očekivao sam i očekujem i dalje reakciju kuće koja objavljuje moje textove …RC…..na kršenje autorskih prava….ja sam neko ko veruje u institucije sistema, te zaštitu privatnosti i svojine od strane za to nadležnih….

….srdačno..ca blues.......

...koliko je ovde otpadnih voda na jednom mestu...nikako da se naviknem da je to glavna karakteristika "urednika redakcije": proizvodjenje istih...

...ne znam shta da kazem, stvarno...u principu, nikad nisam znao kako da reagujem na meshavinu bezobrazluka i gluposti...pa josh protkanu laznom nadobudnoshcu...uzass & strawa...

...zato imam samo jedno pitanje za "urednika redakcije": verujesh li ti stvarno u ove idiotarije koje napishesh?

Ako je odgovor "ne", onda cu sve shvatiti kao ubijanje vremena i zaludjivanje nas dzabalebarosha...

...ali kao je odgovor "da", onda bi pod hitno trebalo da posetish chika docu i zamolish ga da ti promeni pilulice...ove stare ochigledno prestaju da deluju...
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#310: (2008-10-26 19:43)
Ljudi vratite se na zabavu, ove dubokoumne i ostroumne misli , a jos gore reci umeju da smaraju .
ja pa opet ja (female, 38)
Nema
total: 351, displayed: 10, page: first page previous page ... 23 24 25 26 27 28 29 30  31  32 ... next page last page of 36
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis