Romance Cafe forums

All forums

Bože, oprosti im, ne znaju šta rade  

views: 7296, replies: 351
total: 351, displayed: 10, page: first page previous page ... 25 26 27 28 29 30 31 32  33  34 ... next page last page of 36
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-16 20:52
Utovar - istovar

- vash post ne pripada ni jednoj temi, istovarite ga ovde

Zatrpaj-odtrpaj

- zatrpavaj koliko volish (chuvamo ekologiju drugih tema...

A`e sada ... udriii
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
page: 33
#321: (2008-11-08 18:22)
damma: ..elem..sad sam sigurna da na sajtu koji sluzi za upoznavanje..nije bash pametno nikog upoznati..jer ovo je zgodno mesto za hranjenje sujete....
Ah,ja u svojoj naivnosti...Dopao mi se jedan nick. zapravo ono shta pishe...pa sam lika tako u svojim razmishljanjima pochela da nazivam jahach kroz snove..tako sam ga ..sluchajno i oslovila..ah traktata o mojom gluposti...dobila sam chak i predavanje o prevodjenju..Svete mi krave ovo mi nije trebalo.. ....Znam engleski kao svoj maternji jezik..tako da rech raid znachi i iznenadan..ali zashto se upushtati..napravi nebo od ovog posta..ja nisam sujetna..ja sam autor.....i nediraj mi snove...

samo da bude jasno, ja nisam oplavio tvoj post, toliko sujetan nisam...

nadalje; sujeta ima veze sa stepenom inteligencije. shto je vetji i sujete je vetja...

zar ti upravo nisi pokazala koliko si sujetna?

da bi mi dokazala suprotno, morash da mi pokazzesh bar tri osobe sa jakim oblikom retardacije koje su sujetne...

elem, nisi dobila nikakvo predavanje. No, ako je tebi jedna rechenica predavanje, onda ne bih dalje ulazio u polemiku.

da sam hteo da imam nick jahach, ja bih ga stavio... mada, mi to djipanje nije u opisu mentalnog sklopa...

kada znash engleski, kao svoj maternji jezik, onda sigurno znash shta znachi i Redundant Array of Independent Disks (skratjeno raid)

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#322: (2008-11-08 18:24)
to je ono za komarce...
NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
#323: (2008-11-08 18:25)
ljubim ja tebe tako pametnog i nesujetnog
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#324: (2008-11-08 18:33)
... ...meni se i dalje svidja shta ti pishesh..dream..samo sam sigurna da ne zelim da te sretnem...a ja nisam sujetna bar do sada bila..svako od nas procenjuje prema svome znanju... shto manje znanje procena gora..zar ne..na chatu se sve i reshava jednom rechenicom..zato volim chat...i hvala ti sad sam sigurna da ne zelim ici na zurku...ali volim da chitam...
..i ne dirajte mi snove...
damma (female, 27)
damma iz diznilenda
#325: (2008-11-08 18:42)
dream..samo sam sigurna da ne zelim da te sretnem.

Lepo je shto si ti toliko sigurna ... to daje sasvim odredjen specifikum tvojim godinama mladjahnim.

No, da neko ne pomisli da je dolazilo do dogovora da se vidimo... neeee, to je njeno vidjenje mene, kroz jednu rechenicu na chatu, koji zzivotnu mudrost daruje...

shto manje znanje procena gora..zar ne

Nisam siguran da bi ti zzelela da ovo prokomentarishem. Tako da tju smesta povutji ruchnu, right now.

na chatu se sve i reshava jednom rechenicom

Ko god tripovao da je ovo samo ``virtualan`` svet zzestoko se za`ebao.

Ergo, ako ti sve reshavash jednom rechenicom, tebi svaka chast, ja to ne umem.

Na kraju, ispada da tjete na zzurci neko napastvovati, pa ti unapred zauzimash gotovs, kako bi se odbranila.. jbte, kakav trip, losh trip...

E, svashta li niche u Bozzjoj bashchi

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-11-08 18:44

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Please note: VIP members do not see advertising
gagic

VIP
#326: (2008-11-08 19:40)
NeronChe: to je ono za komarce...

gagic (male, 35)
you can't always get what you want
#327: (2008-11-08 20:40)
a ima i onaj raid sto se stavlja u ormar protiv moljaca
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
#328: (2008-11-08 21:08)
damma: ... ...meni se i dalje svidja shta ti pishesh..dream..samo sam sigurna da ne zelim da te sretnem...a ja nisam sujetna bar do sada bila..svako od nas procenjuje prema svome znanju... shto manje znanje procena gora..zar ne..na chatu se sve i reshava jednom rechenicom..zato volim chat...i hvala ti sad sam sigurna da ne zelim ici na zurku...ali volim da chitam...
..i ne dirajte mi snove...

Da mi ne zameri kolega,ali pretpostavljam da je pogođen emotivno što si njega našla kao izgovor da ne upoznaš ljude odavde i nastaviš sa tako lepo igrom iz ranog detinjstva,pa ko se zapljune zapljunuo se...Nego sinoć svratih i na chat i trebalo mi je 2 rečenice da shvatim par likova koje slučajno ne znam...

Ti koleginice ovde deluješ sujetnije... posle 2 rečenice sam pomislio da ti i te dve rečenicu na chatu neko izdiktirao telefonom

I meni je žao kada shvatim da je taj neko baš to što sam i pomislio posle prve dve rečenice...i nikada me intuicija nije prevarila...uživo ljudi retko mogu da budu pametniji,ali gluplji mogu i to duplo...tužno,ali tako je...ima pametnih i u 19,a glupih u 29,kao i u 39,sa godinama glupost se samo povećava ako to može da te uteši,pošto ti je tek 27...

Iskreno ne bih ni voleo da svaka budala dođe na inkriminisanu žurku...sedi gde si ni za 'de si nisi...lepo narod kaže...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-08 21:10

NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
#329: (2008-11-08 23:32)
Srecom u ovoj kafani je ca bluees,snasha sa salasha,luna,mrvica8,natazamlata,luna,zare03 marinka ceci,bela griva ,gagici josh mnogo njih sa kojima treba popiti kafu...to nikako ne treba propustiti....ali mi smo mali ljudi sa chata..i ne pljujemo se po forumima..sa takvim velichinama..i koja bi bila svrha mog dolaska..kad vec imate mishljenje o meni... ..niko josh nishta nije sipao u punu chashu..pa necete ni vi...

Updated 1 time(s), Last update (damma) 2008-11-08 23:40

damma (female, 27)
damma iz diznilenda
#330: (2008-11-08 23:40)
A čega si čašo puna... usput pozdravi sve te ljude kada budete pili kafu,ali čisto sumnjam da neki nemaju i gore mišljenje o tvom respektabilnom mentalnom kapacitetu,samo što oni ćute,verovatno zbog kafe,a meni ne trebaš ni za to...Veličina ili ne to je za raspravu,ali drago mi je da se osećaš manjom,tako i treba...kada bi svako znao gde mu je mesto gde bi nam bio kraj...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-08 23:41

NeronChe (male, 44)
total: 351, displayed: 10, page: first page previous page ... 25 26 27 28 29 30 31 32  33  34 ... next page last page of 36
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis