..elem..sad sam sigurna da na sajtu koji sluzi za upoznavanje..nije bash pametno nikog upoznati..jer ovo je zgodno mesto za hranjenje sujete....
....Znam engleski kao svoj maternji jezik..tako da rech raid znachi i iznenadan..ali zashto se upushtati..napravi nebo od ovog posta..ja nisam sujetna..ja sam autor.....i nediraj mi snove...

...meni se i dalje svidja shta ti pishesh..dream..samo sam sigurna da ne zelim da te sretnem...a ja nisam sujetna bar do sada bila..svako od nas procenjuje prema svome znanju... shto manje znanje procena gora..zar ne..na chatu se sve i reshava jednom rechenicom..zato volim chat...i hvala ti sad sam sigurna da ne zelim ici na zurku...ali volim da chitam...

Updated 1 time(s), Last update (Dream Raider) 2008-11-08 18:44
...meni se i dalje svidja shta ti pishesh..dream..samo sam sigurna da ne zelim da te sretnem...a ja nisam sujetna bar do sada bila..svako od nas procenjuje prema svome znanju... shto manje znanje procena gora..zar ne..na chatu se sve i reshava jednom rechenicom..zato volim chat...i hvala ti sad sam sigurna da ne zelim ici na zurku...ali volim da chitam...
što si njega našla kao izgovor da ne upoznaš ljude odavde i nastaviš sa tako lepo igrom iz ranog detinjstva,pa ko se zapljune zapljunuo se...Nego sinoć svratih i na chat i trebalo mi je 2 rečenice da shvatim par likova koje slučajno ne znam...
posle 2 rečenice sam pomislio da ti i te dve rečenicu na chatu neko izdiktirao telefonom

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-08 21:10
..niko josh nishta nije sipao u punu chashu..pa necete ni vi... 
Updated 1 time(s), Last update (damma) 2008-11-08 23:40
usput pozdravi sve te ljude kada budete pili kafu,ali čisto sumnjam da neki nemaju i gore mišljenje o tvom respektabilnom mentalnom kapacitetu,samo što oni ćute,verovatno zbog kafe,a meni ne trebaš ni za to...Veličina ili ne to je za raspravu,ali drago mi je da se osećaš manjom,tako i treba...kada bi svako znao gde mu je mesto gde bi nam bio kraj... 
Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-08 23:41
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.