Romance Cafe forums

All forums

Kako prepoznati bi ili les devojku ?  

views: 1494, replies: 75
total: 75, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-21 20:15
..da li po stilu oblacenja,nacinu ponasanja ili necim sasvim drugim.....??
littleblonde is no longer member of Romance Cafe
page: 3
wildone

VIP
#21: (2008-07-21 20:52)
i ja sam za slobodu izrazavanja.

plavka, ne odustaj na prvoj prepreci! kakva si ti to les ili bi... moraces jos malo da ucis i branis svoja ubedjenja ili potrebe.

vidi, prva lekcija... leleee
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
littleblonde
#22: (2008-07-21 20:56)
..interesuje me kako mogu da prepoznam ostale devojke u istom fazonu ?....citala sam na nekom forumu o tome i vecina je napisalo da je caka u oblacenju(u nekom fazonu su ,tripu itd.)..mada nesto nisam sigurna..i volela bih da kucaju devojke koje su u istom fazonu ili bilo ko ko se druzi sa bi-les devojkama ..mislim da koliko toliko mogu da dobijem tacnije informacije...
fer

#23: (2008-07-21 21:02)

... stvarno ne znam ... ja sam peder(čina).
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
wildone

VIP
#24: (2008-07-21 21:05)
izvini, koji je to forum? moram da vidim te struchne savete... msm, sta pederi nose suknje i minice? ili... visoke potpetice... lakiraju nokte?
s druge strane devojke ne nose farmerke, majchice... patike? samo one "opredeljene" da ne kazem nesto drugo

daj molim te, uozbilji se...
wildone (female, 34)
#25: (2008-07-21 21:08)
littleblonde: ..interesuje me kako mogu da prepoznam ostale devojke u istom fazonu ?....citala sam na nekom forumu o tome i vecina je napisalo da je caka u oblacenju(u nekom fazonu su ,tripu itd.)..mada nesto nisam sigurna..i volela bih da kucaju devojke koje su u istom fazonu ili bilo ko ko se druzi sa bi-les devojkama ..mislim da koliko toliko mogu da dobijem tacnije informacije...

Mislim da imaš tatoo znak,ali sam zaboravio koji... Pa kada budeš iskusnija i starija i vidiš kako koluta očima kao da je matori forumaš sa ovog mesta željan piletine... znaćeš da je tvoja šansa...

Da sam željan ja bih ti pokazao taj sjaj u travi,ali razumećeš i bez da ti praktično pomognem u spoznavanju svojih meta,kako reče jednom jedna koleginica...
NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
littleblonde
#26: (2008-07-21 21:09)
ja kazem sta sam procitala sta su drugi ljudi pisali....
littleblonde
#27: (2008-07-21 21:11)
ahaa...fora je u tome sto mi pise da imam 18....da ja sam jos klinka za vas....okej...bye
#28: (2008-07-21 21:11)
...prenesi nam to dragoceno znanje...
Eugen Grafvajer (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
#29: (2008-07-21 21:12)
...ybt, ova omladina se odma' naduri...
Eugen Grafvajer (male, 47)
... TRUST ME, I KNOW WHAT I'M DOIN'...
wildone

VIP
#30: (2008-07-21 21:14)
joj.. vidi MALA VIDA... nisam primetila do sada.
wildone (female, 34)
total: 75, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis