Romance Cafe forums

All forums

beogradjani ili provincijalci  

views: 8275, replies: 288
total: 288, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 29
NEDOVOLJNO DOBAR
#1: (2008-07-26 18:31)
sta mislite?ima li granice ili je to samo ...............
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
#2: (2008-07-26 18:42)
e, nemoj vishe ... pliz

ako vetj nema pametnih tema nemoj ni ovakve

svaka generalizacija je opasna

btw. svega 10-15 % Beogradjana su pravi Beogradjani .... svi ostali su odnekud doshli ... shto je prirodan i normalan tok fluktuacije i migracije stanovnishtva ...

ae sad
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NEDOVOLJNO DOBAR
#3: (2008-07-26 18:43)
znaci narod je samo umislio
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
#4: (2008-07-26 18:55)
Shubler ili univerzalno pomicno kljunasto merilo...???
DAJMONION (female, 35)
Da cu u po reci stati,da se necu osvrtati....Nikada....
#5: (2008-07-26 19:04)
Šta reći,a ne oplakati il' bolje još ne okrečiti...

Upoznam A. sa Dorćola,rođenu,'nume' do Bežanije otići,a opet upoznam J. pod kirijom u Cvijićevoj,rođenu u Sremčici i šta biva... Primetim razliku... Prva ne pita odakle si,druga pita... Prva ima status,al' nije ambiciozna,nekako je statusni simbol sama za sebe... Druga bi majku prodala da opstane u poslu,završi fax i ide sa bordom direktora na krstarenje jaftom u Sloveniju povodom dana firme... Zajedničko je za obe da nisu imune na q'ac,s tim da druga više voli isti,tj. nije joj tol'ko važno čiji je,a rek'o bi čovek da treba da bude obrnuto...

Zanimanje BEOGRAĐANIN je više od floskule,nadam se da će neko napisati koju knjigu o pomenutom fenomenu... Ili ne tupiti zalud,bolje postaviti temu Njujorčani ili beogradjani,da vidim kako bi apsolvirali ovi što su ovo drugo,tj. nisu iz Njujorka...

Što kaže riba može biti i iz Bujanovca,ako je lik lik je UVEK,a može da se rodi na Terazijama i da umre kao MIŠ...

Zanimljivo i da pridošlice za razliku od rođenih znaju sve linije GSP-a napamet i većinu ulica i to nauče za manje od godinu dana...

Bilo bi me sramota da se prozovem stanovnikom prestonice mada mi je i posao i sve ostalo tamo i MOGU,al' neću... Volim prvog u selu,a poslednjeg u gradu ne volim nikako...

Volim prednosti provincije,a ne volim dovoljno prednosti Beograda da bih se prve odrekao...

Slično je kada frajer živi u štali,a kupi X5,al' gde god se krene drugi mu plaćaju gorivo ili što opet jedna riba reče... Sednem sa likom koji stvarno i izgleda da je lik i to u pomenuti X5,a on me pita gde idemo večeras... I šta bude pitam? Pa izađem mu iz džipa posle 5 minuta,pa posle neka se čudi što se 'ebem sa starijima,ružnijima i što nisu obavezno rođeni u Beogradu... Kada on ne zna gde je dobro,ja i da znam neću da ga vodim tako retardiranog...

...ja sam seljak u srcu i duši...

Updated 3 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-26 19:09

NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
Please note: VIP members do not see advertising
wildone

VIP
#6: (2008-07-26 19:08)
ja sam oduvek vise volela provincijalce....
i hvala Bogu, kao sto reche Dream, u Beogradu Beogradjana ima malo... mada se svi tako osecamo:
da ti ruke pruzi da ti srce da
jedini na svetu Beooooograd to zna
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#7: (2008-07-26 19:10)
I ja tradiciju...
NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
#8: (2008-07-26 19:25)
Da sam riba, lozio bih se na beogradjane...ali na ove koje je opisao kolega Nebojsha, imali smo (i imamo) na sajtu takve...koji su prvi put omirisali Beograd kada ih je drug tata dovukao iz pm-a sa sve nomadskom porodicom ili su stigli u njega trbu'om za kru'om...samim tim, njihov najveci uspeh u zivotu je shto su postali stanovnici prestonice...a ako josh uspeju gazeci preko lesheva da dodju do odredjene kinte, eto prave prilike za svaku udavachu...beogradjanin (R)...

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
wildone

VIP
#9: (2008-07-26 19:27)
i to je okeeet!
tradicija.. nije mi palo na pamet.. il' Milorad il' 'ladna Morava!

Updated 1 time(s), Last update (wildone) 2008-07-26 19:28

wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#10: (2008-07-26 19:31)
Samo sam chekao kad ce jutjub...
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
total: 288, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 29
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis