Romance Cafe forums

All forums

beogradjani ili provincijalci  

views: 11761, replies: 347
total: 347, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 35
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-26 18:31
sta mislite?ima li granice ili je to samo ...............
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
page: 2
NeronChe
#11: (2008-07-26 19:32)
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#12: (2008-07-26 19:34)
Ne bih daooo svojee seelooo...nii sajkaacuuu ni...traktorcic..u fulu...e ovako..hvala,Beograd je divan grad,ali volim stalozenija mesta.Nista protiv ljudi koji tamo zive..valjda zive sto moraju ili sto vole,svako ima svoj kutak...medjutim,zameram na ponasanju gospode iz Beograda,kada dodju u provinciju i krenu da se bahato ponasaju,zaboga,dosli su na selo...e to mi smeta...sve drugo me ne zanima...ali ta razbacivanja..pih i fuj...nisu svi isti naravno...ovo se odnosi na one koji misle da su "visa vrsta"...a sto napisa Night-ko zna odakle su dosli..jer pravi Bogradjani su kulturni i odmereni...unapred se izvinjavam,zaista bez osecaja bilo kakve prozivke,nije mi to u mislima...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
NeronChe
#13: (2008-07-26 19:35)
DANAI
#14: (2008-07-26 19:47)
Morava je moje more!
DANAI is no longer member of Romance Cafe
NeronChe
#15: (2008-07-26 19:57)
Meni je Bosna bliže... Samo da nađem ženu,pa će biti šta bude...

hmmmm mi smo par lijepi mhhh jako zgodni volimo sve a najvise sex
unisex je žensko, 25 godina, Bosna i Hercegovina (-). Traži ženu a razlog: "Šta bude - biće". Rođena je u znaku devica. Poslednja poseta je bila par sekundi.

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-26 19:57

Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2008-07-26 19:58)
Hahahahah,koja si ti luda osoba ))
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
NEDOVOLJNO DOBAR
#17: (2008-07-26 20:13)
#18: (2008-07-26 20:14)
Brend jbg...i ne potice iz Beograda ))...

Updated 1 time(s), Last update (djubrence) 2008-07-26 20:15

djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
NEDOVOLJNO DOBAR
#19: (2008-07-26 20:15)
naravno
#20: (2008-07-26 22:25)
Nemam krila da poletim
na livade da ti sletim
selo maleno, cvece sareno

Amerika, Amerika
zemlja velika
ali metar moga sela
Amerika cela

Kraj bunara dunja zuta
a orasi pored puta
na vrh bregova kuca dedova

Besnom vrancu mokra griva
dok luduje ispod sljiva
a kraj kapije, sarov planduje

Tajina omiljena...a i moja ( iz raznoraznih razloga) ...zamisli da mi je taja rodjen u Beogradu i da nemam selo ...ne bi nikada terala ovce, budila se u 06h i jela vrucu lepnju sa kajmakom, dok sa strinom pored Drine klinacki ganjam iste bas u detelinu znajuci da se to ne sme..vozila se na traktoru .muzla krave ..nikad nisam naucila...kupila sljive i pekla rakiju sa tatom ...mazila kokoske i cekala da snesu jaje da ga odmah ugrabim, videla male pilice, curice...kosila travu kosom krisom od tate...vezivala i brala maline i kupine ...sadila krompir ...plastila seno ..kupila orahe i ruke mi bile zelene...brala `kuruz.. koji smo pekli na plazi...cistila pasulj ...itd.

Bem ti detinjstvo bez svega toga... su nas svake godine vodili na more i to odvojeno 15 dana tata, 15 mama " Samo da deca budu sto duze ,zdravo je "..ne secam se ni upola stvari kao sa sela

Sto bi rek`o moj brat ..." Teco, mi deca rodjena u Beogradu smo hendikepirani,nemamo zemljake"
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
total: 347, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 35
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis