Romance Cafe forums

All forums

beogradjani ili provincijalci  

views: 11738, replies: 347
total: 347, displayed: 10, page: first page previous page ... 13 14 15 16 17 18 19 20  21  22 ... next page last page of 35
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-26 18:31
sta mislite?ima li granice ili je to samo ...............
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
page: 21
NENA412
#201: (2008-08-17 22:30)
u Srbiji u mom kraju kazzu najgore su one shto se prave svetice
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
gollubiccca
#202: (2008-08-17 22:37)
Koji li je tvoj kraj -mnogo brzo postavljas dijagnozu ,mozda zbog tvog kraja,ipak-hvala

Updated 1 time(s), Last update (gollubiccca) 2008-08-17 22:40

gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
#203: (2008-08-18 11:01)
... Papuche ispred vrata... Bacanje smeca gde god mu mesto nije... Upadanje u stan bez kucanja... Zavirivanje u tudj` lonac... Papilotne prilikom odlaska u prodavnicu... Kiseli kupus na terasi okrenutoj ka ulici... etc... ( nema veze sa beogradjanima ili provincijalcima, vec malogradjanshtinom u dushi... izmedju ostalog)...

MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
romance-cafe

moderator
#204: (2008-08-18 14:43)
Ne kapiram zasto bi neko drzao papuce ispred vrata, u papucama ides po stanu - sta ce onda ispred vrata? A onda ti se sve samo objasni kada ga vidis kako u plasticnim papucama ide po ulici. Ja se jezim od te slike. Pa da je bar isekao nokte ili oprao noge... ovako se "skviiik - klap", skviiik je kada noktima kaci beton, a klap je kada mu papuca klapne po cukljevima. Pa i sandale kada obujes... ako si vec odlucio da obujes nesto tako - bar iseci nokte i sredi se malo. To je, na zalost, cesta slika u Beogradu. Za ostale krajeve ne znam, posto vidim da neki tvrde da je kulturnije van Beograda, pretpostavljam da tamo nema popuchara.

@dream: A mozda bi bilo i najbolje da se ipak zaboravi zavicaj kada odes da zivis na drugom mestu. Ne bas zaboravi, ali ono na sta si naucio u zavicaju - ostavis u zavicaju

Meni je opet nejasno, neki ljudi zive ovde kao slepci, jedva prezivljavaju (znam zato sto nam deca idu zajedno u skolu), ali se "ne daju", ostace u Beogradu makar crkli, iako u "zavicaju" imaju ogromnu kucu i imanje i kvalitativno tamo bi ziveli kao Bogovi, narocito kada se poredi sa onim kako sada zive ovde.
romance-cafe (female, 34)
#205: (2008-08-18 15:02)
IMA LI MESTA U TOM GRADU ZA MENE POBEGULJU
BIDICEM FINA
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
Please note: VIP members do not see advertising
NeronChe
#206: (2008-08-18 15:11)
romance-cafe:

Meni je opet nejasno, neki ljudi zive ovde kao slepci, jedva prezivljavaju (znam zato sto nam deca idu zajedno u skolu), ali se "ne daju", ostace u Beogradu makar crkli, iako u "zavicaju" imaju ogromnu kucu i imanje i kvalitativno tamo bi ziveli kao Bogovi, narocito kada se poredi sa onim kako sada zive ovde.

Šta će... gledaju filmove,spotove,pink,b92,demonstracije,ada more beograda i slično,čuli za strahinjića bana,itd. ...videla žaba da se konji potkivaju,pa digla i ona nogu...

Umeš i ti kume da odvališ koju pametnu,a da ne iznerviraš mene provincijalca...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
MegaSkot
#207: (2008-08-18 15:32)
To "more" je posebno privlačno
MegaSkot is no longer member of Romance Cafe
Gandalf

VIP
#208: (2008-08-18 16:20)
...glavni junak je malo zagaravljen...i odavno se lozi na Bizu...koja je takodje zagaravljena... ...jurio je dugo da mu da...medjutim,Biza se otima...jbg,bira...jednoga dana,valjda je Bizi dojadila ta jurnjava i kaze mu...ajde dobro...dacu ti...nas junak ugovori sve kod njega na gajbi...dodje Biza...i znate vec kako ide...sve do momenta kada je trebao da ga metne...mece ga on,ali nije siguran da ga je stavio...nekako...kao provalija...pogleda on i vidi...metnuo je...i shvati da biza umesto chkepi ima kosmichku crnu rupu,koja guta sve pred sobom...vidno iznerviran,kaze joj...dobro bre bizo,sto nisi rekla da ti je ovolika...ne bih te ni jurio,preselo mi je sve...Biza mrtva-'ladna odgovori...a i ti bre,odmah si krenuo da gadjas u centar...sto nisi prvo malo sa strane...po coshkovima...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#209: (2008-08-18 19:22)
MegaSkot: To "more" je posebno privlačno

I ti si primetiJo?

To mi vishe lichi na inicijaciJu: svaki ljaJan koji zaluta na RC, pa (nevazno kad) u Bgd, obavezno mora da prodje kroz druzenje na "moru" Beograda...inache nikada nece biti fraEr...ni riba...o shirem drushtvenom prihvatanju da ne govorim...

...volim shto nikada necu otici tamo (osim u privatnom aranzmanu, no i u to sumnjam, malo mi se ogadila Ada, hvala lokalnim ebachima na tome)...
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
NEDOVOLJNO DOBAR
#210: (2008-08-18 19:31)
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
total: 347, displayed: 10, page: first page previous page ... 13 14 15 16 17 18 19 20  21  22 ... next page last page of 35
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis