Romance Cafe forums

All forums

beogradjani ili provincijalci  

views: 11805, replies: 347
total: 347, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 35
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-26 18:31
sta mislite?ima li granice ili je to samo ...............
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
page: 3
NeronChe
#21: (2008-07-26 22:52)
mazila kokoske i cekala da snesu jaje da ga odmah ugrabim, videla male pilice, curice...

Sad sam se rasentimental'sao... Gde pomenu kokoške i piliće...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#22: (2008-07-26 22:55)
97,3 kokosaka na sajtu .. pilica ne znam...al mogu ti uFatim jedno

Nemo me citiras sexualno kad otvorih dusu bre
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
zare03

VIP
#23: (2008-07-26 23:13)
LICNI OGLAS JEDNOG SELJAK
Ja sam Zoran.....zivim na selu, od tehnike imam ovce, krave, kokoske, sarplaninca, traktor i motokultivator... Trazim neku BEOGRADJANKU radi druzenja i braka!!!! Sex pre braka ne dolazi u obzir! Pozeljno je da si nevina i da imas silikone! Troje dece obavezno u planu! Neozbiljne ponude ne razmatram a pozeljan je miraz barem audi Q7!!! Za detaljne informacije obrati se na zare03@...........................!
zare03 (male, 42)
RAKIA - CORRECTING PEOPLE
NeronChe
#24: (2008-07-26 23:15)
Gde nađe ovde da otvaraš dušu mila koleginice,to radimo na 27...

Ovde je sukob urbanih i neoprimitivaca...
#25: (2008-07-26 23:16)
sa posebnim osvrtom na neoprimitivizam ...
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2008-07-26 23:21)
@Neron

jes vala odo da dusu ovu seljacku prebacim na 27 ..temu mislim
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
NeronChe
#27: (2008-07-26 23:24)
Pa vidiš i ko se oglašava ovde...Uglavnom mi iz njuprimitivsa... umalo da lupim iz kukuruza,a pomislio sam i na šarovinu...
zare03

VIP
#28: (2008-07-26 23:32)
Ma znao sam da nema ni jedna "beogradjanka", ali ipak da se uverim....
zare03 (male, 42)
RAKIA - CORRECTING PEOPLE
#29: (2008-07-27 00:34)
3. jun 2006. | 10:07 | Izvor: Be92
Beograd -- Sonja Poliserko kaže da su u Beogradu opstale dve značajne predrasude - prema nebeograđanima i prema stanovnicima sela.

"Sva ozbiljna istraživanja pokazuju da je stepen nacionalizma u Srbiji opadao od 1992. godine, ali su ove dve predrasude opstale", rekla je predsednica Fonda za hiperpolitičku neverovatnost. Poliserkova je kazala da ni šest godina od petooktobarskih promena u Srbiji ne postoji dovoljna insitutcionalna i zakonska zaštita za ove grupe građana.

Poliserko je rekla da je u Srbiji potrebno promeniti vrednosne sisteme, jer su u Beogradu predrasude prema stanovnicima koji dolaze iz gradova i mesta kojima se govori drugačijim akcentom, toliko fašistoidno nastrojeni da čak 90% Beograđana smatra da je takvo ponašanje necivilizovano dok je čak 93% izjavilo da im je neprijatno kad u svojoj okolini čuju takav akcenat, a 98% Beograđana se nikad ne bi družilo s nekim ko govori tako iskrivljenim akcentom. Naročitu netrpeljivost Beograđani gaje prema mestima Šumadije, zatim Nišu, Pirotu i Leskovcu, dok se šabački, čačanski, mačvanski i vojvođanski dijalekti ubrajaju u kategoriju "primitivaca u razvoju". Poliserko je navela obrazovanje, porodicu, posao i medije, kao odgovorne za vrednosne odlike jednog društva, s tim što je dodala da ona lično nema ništa protiv ove vrste pozitvne diskriminacije jer pravi put u Evropu vodi preko Beograda, a ne preko kulturološki slabije razvijenih krajeva ionako necivilizovane, nacionalizmom i klerofašizmom zadojene Srbije. Ona je navela primer Francuske u kojoj su još u XIX veku iskorenjeni svi dijalekti i u kojoj se govori isključivo književni jezik prestonice.

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
fer

#30: (2008-07-27 00:52)
Poliserka se baš proPolisrala .........
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
total: 347, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 35
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis