Romance Cafe forums

All forums

beogradjani ili provincijalci  

views: 16243, replies: 389
total: 389, displayed: 10, page: first page previous page ... 24 25 26 27 28 29 30 31  32  33 ... next page last page of 39
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-26 18:31
sta mislite?ima li granice ili je to samo ...............
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
page: 32
#311: (2009-02-27 00:21)
... jesam vam prich'o za onu anketu, pre koju godinu, u "Srbija danas", na temu predrasuda?
nisam?
e dobro...
... krenu teko reporteri po Srbiji, i iz svakog studija poshalju prilog... Kragujevac, Nish, Kraljevo... Novi Sad... tamo, neki gospodin cho'ek, vidi se odma', na prvi pogled... kazhe:
- ... aaa, neee... toga ovde nema... to ovi tamo, prechani - oni imaju predrasuda! ... mi - ne!!

... e tako...
Windfucker (male, 42)
Niko nikad' nije dozhiveo chudo, ali vecina chitav zhivot u chuda veruje ;))
#312: (2009-02-27 00:25)
taj gospodin mora da je iz Kraljeva..
andol (male, 36)
tesko je..al se snalazimo
#313: (2009-02-27 00:29)
Windfucker: ... jesam vam prich'o za onu anketu, pre koju godinu, u "Srbija danas", na temu predrasuda?
nisam?
e dobro...
... krenu teko reporteri po Srbiji, i iz svakog studija poshalju prilog... Kragujevac, Nish, Kraljevo... Novi Sad... tamo, neki gospodin cho'ek, vidi se odma', na prvi pogled... kazhe:
- ... aaa, neee... toga ovde nema... to ovi tamo, prechani - oni imaju predrasuda! ... mi - ne!!

... e tako...

Jesi, al' ne mari.
Dilber (male, 43)
Neopisivo komplikovan ili komplikovano neopisiv!? Ufff, ponovo sam iskomplikovao. :)
24 casa
#314: (2009-02-27 15:01)
Zaboravio sam juče da napišem da ne volim Beogradjanke i zato što su stalno na nekoj dijeti
A ne vide kako su se zbabosale
Ove naše jedre, rumene
Umalo da zaboravim: Kao vole Adu. Nemaju para za more, pa im lepo da idu na Adu, jeste malo sutra.
Obuku sivo i crno i misle da su dame. O gospode bože.
Ma neću više da se nerviram
24 casa is no longer member of Romance Cafe
#315: (2009-02-27 15:11)
Ne volim provincijalCe, jer su opsednuti BeogradZankama

PS...onaj komentar od jucheR ti je bio na mestU- kratak, jasan i jebiTachan
Snasha sa salasha (female, 32)
KUPLJENO!!! :D
Please note: VIP members do not see advertising
#316: (2009-02-27 16:04)
Ne volim provincijalCe, jer su opsednuti BeogradZankama

volim Beogradjanke koji su opsednute Beogradjanima

volim Beogradjane koji su opsednuti Beogradjankama

ne volim Beogradjane koji su opsednuti Beogradjanima
Windfucker (male, 42)
#317: (2009-02-27 16:07)
Imala sam drugaricu sa faxa koja je zivela u Zemunu.I kad sam je predstavljala sa ovim mojim provincijalcima koji su kao i ja studirali samo u bg ljutila se kada bih rekla da je beogradjanka.Morala sam da kazem da je zemunka.
To bilo na prvoj godini.Posle je splet okolnosti ili igra slucaja bila takva da sam se druzila samo sa beogradjanima,i danas se cujem i vidjam.
Juce jedan od njih svratio ,kaze..."zurim,cekaju me neki ljudi samo da te zagrlim"...nije bio samo zagrljaj i poljubio me u isti obraz 3x...
Ne ide on na Adu,ide u Grcku.znam jer se vidimo bar 2x godisnje...e sad ova zemunka da li ide ili ne, neznam,valjda je i smrsala.
Iskreno i ja ne volim one beogradjane kojima je svaka druga i treca rec... jebote,jebote...
...ma jebo tebe ...
stefanija (female, 39)
Ne zavisi od tebe hoces li biti bogat,ali zavisi od tebe hoces li biti srecan...
#318: (2009-02-27 16:15)
"... ceo autobus ..."

... tek to mi nije jasno, insistiranje na zemunskom lokal patriotizmu, kao, to ima neki drugi eht... nije nego... ne videh takvih memljivih suterena i naherenih kutjeraka, nigde... sem na Dortjolu
Windfucker (male, 42)
#319: (2009-02-27 16:26)
... Provincijalci koji se odrichu svog rodnog mesta, tj. sramota ih je da kazhu odakle su... su bruka... vel'ka...
A & oni koji se nisu snashli u BgU, a sramota ih je da se vrate nazad odakle su doshli, vec ovde zhivotare i kradu Bogu dane... no comment...

Oni koji se foliraju da su beogradjani su iskompleksirani a josh uz to & snobovi...

i tako dalje, i tako blizhe...

MiniMaus (female, 35)
... The neverEnding story...
#320: (2009-02-27 17:21)
Oni koji se foliraju da su beogradjani su iskompleksirani a josh uz to & snobovi...

to su malogradjani

snobovi su oni koji jesu neshto (Beogradjani, pametni, sofisticirani, obrazovani - wotevr) ali misle da su time iznad drugih, u nekom ljudskom smislu...
Windfucker (male, 42)
total: 389, displayed: 10, page: first page previous page ... 24 25 26 27 28 29 30 31  32  33 ... next page last page of 39
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.