Romance Cafe forums

All forums

beogradjani ili provincijalci  

views: 16262, replies: 389
total: 389, displayed: 10, page: first page previous page ... 11 12 13 14 15 16 17 18  19  20 ... next page last page of 39
Post #1, page: 1
#1: 2008-07-26 18:31
sta mislite?ima li granice ili je to samo ...............
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
page: 19
#181: (2008-08-15 19:28)
neka fina i uvidjavna gospoDZa
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#182: (2008-08-15 19:29)
...rekao bih...dama...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
NeronChe
#183: (2008-08-15 19:31)
INSOMNIE 32: @ Nerone

primas li putnike namernike ..kad krenem u selo da pristavis kahvu

Primam , al' tebe ne mogu... Ti si se već poseljačila... Da nisi pustila slike sa malim kozama,pa i da zaboravim... ovako 'ebe me foto pamćenje... Uostalom pitaj Željka da li je istina ili ne... da ne bude da lažem... li ako sam budala nisam lud...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#184: (2008-08-15 19:34)
Sve istinito zborish imperatore
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#185: (2008-08-15 19:34)
..mene jedan glazirani (u prevodu gazirani sokic)....elem..istinita prica...u sobici gde spavaju dekica i bakica,vodi prolaz ka kupatilu...daklem kupatilo je odmah tu...ko od ukucana zeli u kupatilo,mora da prodje pored babe i dede...elem,neko doba veceri...(u medjuvremenu u kupatilo udje jedna mladica,a deka i baka nisu bili tu,pa kada su se vratili....)...kaze deka baki.."jel baba,a mogao sam da se ocesem ja malo veceras"...njemu baka odgovara-" ma kakvi mozda je neko u kupatilu"...na to ce dekica..."ma jok,ugasio sam svetlo"...daklem ,mladica u kupatilu u datom trenu nije znala sta da radi...deda ugasio svetlo,time zakljucio da je kupatilo prazno...a ova u kupatilu bese svedok tog "ocesavanja"...i naravno,cekala je da zaspe matorci,pa da izadje,jer gde da krene a ne znaju u kojoj su pozi baka i deka...i tako...akcenat stavljam na dijalekt koji se koristi pri pricanju ovog dogadjaja..jer tek tada je prica prava i kidanje od smeha...
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
Please note: VIP members do not see advertising
#186: (2008-08-15 19:36)
Primetjujem da deda ima dobar bleur, te nije morao u kupatilo after ....
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#187: (2008-08-15 19:41)
Deda je lik inace...pise rodoslov celog sela....dok je on kul lik bakica je cudo nevidjeno...mislim,sin stekao neku kintu,radi covek,tako i treba,a bili beda..ali ok,ima kancelariju,radnike..mama sva posnosna..ko god da upita za sina taman da je i na oranju bakica kaze "Ne znam ene ga u kuncelariji valjda...!"...ali baka stub kuce...jos je svesna toga dobrica da je prosta..lepo kaze " ebo vas otac sasave,da ja nisam vako prosta vi se ne bi ni nasmejali"...ej...stomak da zaboli za sekundu...od smeha...(kuncelarija =kancelarija)...
djubrence (female, 38)
...bla,bla,bla....
#188: (2008-08-15 21:32)
NeronChe:
INSOMNIE 32: @ Nerone

primas li putnike namernike ..kad krenem u selo da pristavis kahvu

Primam , al' tebe ne mogu... Ti si se već poseljačila... Da nisi pustila slike sa malim kozama,pa i da zaboravim... ovako 'ebe me foto pamćenje... Uostalom pitaj Željka da li je istina ili ne... da ne bude da lažem... li ako sam budala nisam lud...

kako poseljacila ... seljanka sam uvek bila..eto sta jarici ucinise ..
...neg` pomenuh li kad smo vec oko onoga ciji si ti mali/a..da sam ja od Kurtica zbog cega bas tako ne znam al` znam da potice nadimak od cuvenog Marka Kurte ..sve u selu zovu po prezimenu ..a nas po nadimku ...

.. ipak sam ja trebala biti musko
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
NeronChe
#189: (2008-08-15 21:46)
Po čemu li je Kurta Marko provincijalac bio čuven pitam se...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#190: (2008-08-16 11:18)
Gandalf: ...kaze se... fuck off...i mi chobani spikamo engleski...
...nego...jedna prica iz provincija...radnja se odvija u selu pored Vrsca...
...svadba...glavni junak je nalio lobanju pa su ga poslali na spavanje...u zlo doba se budi...sav onako shlogiran,primecuje da nesto zensko lezi pored njega...pogleda...njegova tetka...neko 128 koleno,upoznao je tu na svadbi...medjutim...gleda...zinuo joj pichic...a on jadan,zeljan kundachenja...nije mogao da se suzdrzi,izvadi baboona,metne tetki i krene da je pegla...
...ona se budi...sva unezverena...ne zna sta je snaslo...medjutim,nas junak ne prestaje...zvoni samo...tetka pokusava da se odbrani...vice na njega...jesi li normalan majmune,sta radis to?...u jednom trenutku...nas junak stane...pogleda je i pita...pa sta sad da radim?...jel' da ga vadim?...
...tetka razmisli za sekund i rece...sad Ga ne diraj...al' sledeci put da se ne ponovi...

gagic (male, 36)
you can't always get what you want
total: 389, displayed: 10, page: first page previous page ... 11 12 13 14 15 16 17 18  19  20 ... next page last page of 39
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.