Romance Cafe forums

All forums

Alfa mužjak vs Mastif  

views: 5834, replies: 160
total: 160, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 16
Post #1, page: 1
#1: 2008-08-12 20:53
Alfa mužjak vs Mastif
On je glavni dasa u kraju. Njegove želje su usmerene ka svim ženkama iz ulice a i šire. Kada dostigne određenu fizičku zrelost i počne harati svojim feromonima unaokolo sebi daje epitet Alfa mužjaka.

A pozadina svega je ozbiljan psihološki poremećaj ličnosti. Večiti dečak zarobljen u telu odraslog čoveka koji pati. Neispunjeni dečački sni koji nikada ne mogu biti ono što bi bili da su na vreme proživljeni.

I negde u svemu tome pojavljuje se ključni činilac - Ženka! Mnogo njih... toliko mnogo njih da se počinju deliti po nijansama, a prelazi postaju sve neprimetniji... I na kraju nije ni bitno.. bitna je ona njena suštinska bit, ono što jeste svaka od njih - Ženka.

Trgovina emocijama počinje biti jedina suština njegovog bivstvovanja. I na njegovom tasu uvek je više, jače. Postaje gramzivi starac koji svoju polnu nemoć nadoknađuje neiskustvom mladih ovčica zalutalih u njegov čopor.

Šta je pitanje.... Da li ih mi stvaramo ili im aminujemo svesno postojanje? Da li ih opravdavamo ili sebično koristimo postojanje istih zarad mrvice privida ljubavi?
Znate li ih.. prepoznajete? Koliko ste u životu Ženka, a koliko Žena? Voljena, cenjena, željena?

Mastif je pas... da se razumemo.
kisna glista is no longer member of Romance Cafe
page: 9
mike-leo
#81: (2008-08-19 00:26)
Alfa mužjak vs Mastif
sad bi mica rekla ...
nestalo senfa na koti 435 gde je ona uostalom ?
mike-leo is no longer member of Romance Cafe
#82: (2008-08-19 00:31)
Alfa mužjak vs Mastif
....odgaja alfove....
ca blues (male, 36)
kisna glista
#83: (2008-08-19 12:47)
Alfa mužjak vs Mastif
@ unusual

Ko je tu žrtva? Ja ne videh niti jednu.. čak nešto nisam sigurna da je i bila spomenuta (te zalutale ovčice su prosta metafora i parafraziranje na temu).

PoJenta priče je da je epitet suviše dobar za one koji tako žarko žele da ga ponesu. Oni pravi koji vrede, ne pate od toga da zauzmu statusni primat, ne bave se govorancijama i zamajavanjem mase. Oni uzimaju i daju.. nevezano od titule, da prosto kažem - Oni rade radnju ne teoretišu o istoj.

I opet kažem, sve je to propaganda, marketing. Opravdavanje postojanja tolikih menadžmentskih škola, fakulteta...
#84: (2008-08-19 12:55)
Alfa mužjak vs Mastif
Ja sam apsolutno nepozvan da pricam na ovu temu...
...kad stignete do omega-muzjaka, ukljucicu se...
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
kisna glista
#85: (2008-08-19 13:31)
Alfa mužjak vs Mastif
Kad obrnemo krug će da javimo.
Please note: VIP members do not see advertising
#86: (2008-08-19 13:38)
Alfa mužjak vs Mastif
U cilju dovrshavanja kruga dadoh samopregorni doprinos. Mada, mislim da ce ici teshko zbog ''drugova'' koji nisu samokritichni.
MilenicaM (female, 28)
negde...
#87: (2008-08-19 16:15)
Alfa mužjak vs Mastif
kisna glista: @ unusual

Ko je tu žrtva? Ja ne videh niti jednu.. čak nešto nisam sigurna da je i bila spomenuta (te zalutale ovčice su prosta metafora i parafraziranje na temu).

PoJenta priče je da je epitet suviše dobar za one koji tako žarko žele da ga ponesu. Oni pravi koji vrede, ne pate od toga da zauzmu statusni primat, ne bave se govorancijama i zamajavanjem mase. Oni uzimaju i daju.. nevezano od titule, da prosto kažem - Oni rade radnju ne teoretišu o istoj.

I opet kažem, sve je to propaganda, marketing. Opravdavanje postojanja tolikih menadžmentskih škola, fakulteta...

slazem se sa tobom,mislim da ono sto sam napisala o" pomenutima" jeste upravo to...."one prave Alfe"ne pate od epiteta niti sami isti sebi dodeljuju , e sada oni drugi,"Alfe"koje se tako zarko trude da taj epitet ponesu-kako sama kazes...o njima ne komentarisem

Updated 1 time(s), Last update (unusual) 2008-08-19 16:19

unusual (female, 35)
neki, sigurno da, ali ne i ja......
#88: (2008-08-19 17:58)
Alfa mužjak vs Mastif

samo 30 kg !!!!! ... nemoj da me brukash brate
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
Gandalf

VIP
#89: (2008-08-19 18:06)
Alfa mužjak vs Mastif
...nemas pojma...to je 50...sa tim se tek zagrevam...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#90: (2008-08-19 18:17)
Alfa mužjak vs Mastif
i shitpka 8,5 kg (nemam pojma )

Takav @ muzzjak iz bencha 150 kg + da mu neka tokom veDZbanja ...

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
total: 160, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4 5 6 7 8  9  10 ... next page last page of 16
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis