Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 8708, replies: 147
total: 147, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
Gandalf

VIP
#1: (2008-09-06 01:30)
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#2: (2008-09-08 16:24)
…sve vise sam siguran da mi je dokurchila ova dzungla…sunca ima samo na najvishim granama…teritorija nam se smanjuje,sve je manje drveca,a do preostalih grana je sve teze doci…deshava mi se da sve cesce odem u svoj brlog I tamo ostajem duzze nego sto sam navikao,nego sto je bilo ko od mojih navikao…povlacim se…tezak je zivot u dzungli…drugi misle da je to sloboda…cesce je to borba I rat..za teritoriju ,rat za zzenke,rat za mesto na pojilu..…rat zbog rata...ratujemo sa drugim choporima,ratujemo sa drugim vrstama iz dzungle…ratujemo I ubijamo se I u okviru svog chopora…jebeno je tesko opstati u dzungli,zna ovde na slobodi..zna da bude bash opasno..dodje mi da predjem onu liniju ispod duge..odem kradom do onog grada I sam udjem u kavez gde drze pripadnike moje vrste…sto da ne? hrana dzabe,guram prst u dupe…posetioci se smeju…bace mi neki kikiriki…zenke su tu oko mene…konkurencija je smanjena…ako me neka I nece,javno cu drkati…to nama majmunima nije zabranjeno…a I bice zabava za glupe posetioce,zene ce cijukati ,crveneti al ce ipak radoznalo gledati..….nastavnice ce deci objasnjavati da tako obelezavam svoju teritoriju…da sam alfa muzjak…cuo sam da je to u njihovom svetu sada pojam kojim objasnjavaju svakog nosonju koji shilji kitu…kad onemocam od igranja sa samim sobom,prevrtacu se oko svoje ose…visicu sa vrha kaveza I piskicu po svima drugima…kavez ce me stititi od njihovog besa…sa cuvarima moram biti ok…oni znaju da cene zahvalnost…tako je sa svima koji su na vlasti…pa jes..sto da ne…stalno nesto odjebavam one koji su u prilici da nesto odluce…znam da su najcesce leshinari I gmizavci…a sta fali smradovima…sta fali?zive krace od nas..nije tacno…zive duze a bogami I bolje…spavaju nemirno….pa I ja koji ih prezirem ne spavam mirno u svom brlogu…I drugi iz chopora koji su ostali dosledni majmunskim osobinama I nisu se oljudili u medjuvremenu, takodje mi se poslednjih godina zzale na slab san..nervozu…kratak fitilj…
..zato sve cesce pravim brloge,dalje od drugih…nisam odbacen…ima me svud,ali trebaju mi ta bekstva…primecujem kako ima dana da me skoro uobicajene sitnice u dzungli izbace iz takta…kazem sebi smiri se..sta te boli crveno dupe za takve budale koje se chovechishu…poceshem se po jajima, koja vise, da bih se smirio al ne vredi…kopka me…mozda je to od starosti…mozda me muci urinarna infekcija..moracu da odem I pojedem neko lishce da to sredim..mozda je nevazno..al tako ..puknem na gluposti..evo danas…krenem ka pojilu..i tamo kod onog velikog drveta cekam da prodje krdo iz suprotnog pravca,visim na svojoj lijani a pored mene na lijani stane mlada zenkica…u onom uzrastu da jedva da su joj priznali pravo da moze da se pari…visi na najmodernijoj BMW lijani X6..visi I prica na preko pozlacene shkolje sa nekim iz svog chopora…visim ja na svojoj lijani..kojom sam zadovoljan..mislim ne lozim se ja vise na te ultramodern lijane…mislim mnogo je tu elektronike…I nisam ljubomoran ..al gledam ovu zenkicu…pa jbga…otkud tebi sreco to..ajd odkud…tata vodja chopora…sta je…e u pravu je moj drug sa pojila koji je tvrdio da bi pored drveta gde vrshimu godisnju registraciju lijana trebalo da stoji neko od slonova I sabljastih tigrova I cim neko ima skuplju lijanu nego sto je to normalno za nashu dzunglu..da ga propuste malo kroz svoje kljove…da se vidi sta je iza toga…a ne ovako…ode zenskica polako…lijana cijuce pod njom..napravljena je ona za nesto drugo a ne za put ka pojilu..al eto…I tako ..iznerviram se…posle 10 minuta me zove prijatelj ,on vec na pojilu..kaze kasnish..nije mu slatko da srche bez mene…ceka me radostan..a ja I dalje psujem dzunglu I zakone prirode..eto…….
…..kako da mu kazem da mi sve chesce pada na pamet da pobegnem iz ove dzungle,I sam sebe zatvorim u neki kavez..kako da mu kazem..kome da kazem a da me pravilno shvati…
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
NENA412
#3: (2008-09-08 20:06)
pishi cheshce jbt! uzivam chitajuci te

NENA412 is no longer member of Romance Cafe
Gandalf

VIP
#4: (2008-09-09 17:38)
...ima neki lik,radi sa mnom,zove se Zoran...zivi u obliznjem selu,dobar je kao 'lebac,ali brate...kao da je bre,ceo zivot proveo u prashumi ili u nekoj drugoj vukojebini...prica on tako o svemu i svacemu,ja slusam...i jbg,izgubih zivce,rekoh sebi...ajde malo jebacine...
...prekinem ga i pitam...Zoki brate,da te pitam nesto...jesi li ga ikada zavario nekoj ribi u shupak?... ...Zoki iznenadjen...ne moze da veruje... ...gleda u mene k'o tele u sharena vrata jedno 15 sekundi...ja 'ocu da prsnem od smeha,ali sam ozbiljan...Zoki gleda tako,cuti i spusti glavu...ja opet...alo Zoki,pitao sam te nesto...on i dalje cuti i gleda u patos...na kraju,ja podviknem...alo shabane,odgovori na pitanje...on dize glavu i sav crven u licu kaze...nisam......posle sam nastavio sa varijacijama...pising,fisting,sve dok mu se nisam smucio skroz...od onda...ne slusam njegove price...cim se pojavim,zacuti...kako nekada i tisina zna da prija coveku... ...htedoh reci...i mi majmuni imamo dusu...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#5: (2008-09-09 21:36)
takve su u ratu zvali DUŠMANI
gagic (male, 36)
you can't always get what you want
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf

VIP
#6: (2008-09-09 21:47)
...dushman?...
...poznajem ja zensku dushu...

Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#7: (2008-09-09 21:59)
da li je na našoj planeti bolje? šta dišemo, jedemo, pijemo, kakve su nam ženske?

da li deca i tamo idu u školu, jebu mater roditeljima, opijaju se i droziraju, pušu?

da li i tamo ima motociklista, ili se krećemo sa lijane na lijanu, pa nas panduri zaustavljaju i naplaćuju kazne, zato što smo brzo išli po lijanama, ili smo jebali mater nekom većem majmunu?

nastaviće se...
gagic (male, 36)
#8: (2008-09-09 23:33)
poceo si ko Kajtez
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#9: (2008-09-10 09:02)
pa ti mene citas?

gagic (male, 36)
#10: (2008-09-10 17:52)
Gandalf: ...ima neki lik,radi sa mnom,zove se Zoran...zivi u obliznjem selu,dobar je kao 'lebac,ali brate...kao da je bre,ceo zivot proveo u prashumi ili u nekoj drugoj vukojebini...prica on tako o svemu i svacemu,ja slusam...i jbg,izgubih zivce,rekoh sebi...ajde malo jebacine...
...prekinem ga i pitam...Zoki brate,da te pitam nesto...jesi li ga ikada zavario nekoj ribi u shupak?... ...Zoki iznenadjen...ne moze da veruje... ...gleda u mene k'o tele u sharena vrata jedno 15 sekundi...ja 'ocu da prsnem od smeha,ali sam ozbiljan...Zoki gleda tako,cuti i spusti glavu...ja opet...alo Zoki,pitao sam te nesto...on i dalje cuti i gleda u patos...na kraju,ja podviknem...alo shabane,odgovori na pitanje...on dize glavu i sav crven u licu kaze...nisam......posle sam nastavio sa varijacijama...pising,fisting,sve dok mu se nisam smucio skroz...od onda...ne slusam njegove price...cim se pojavim,zacuti...kako nekada i tisina zna da prija coveku... ...htedoh reci...i mi majmuni imamo dusu...

……..vec dugo se nosim sa tom podeljenostju..sam u sebi to nosim..u pocetku je bilo lako..nosim tu svoju malu tajnu…cutim I krijem se dobro…skoro da je bilo zabavno..skoro da sam ih sve preshao…sada vremenom postaje sve teze…kao da je u meni to toliko naraslo da prerasta ovo telo koje nosim…dodje mi da puknem…izvrnem se kao dzep od pantalona I istresem sitne mrvice …ocistim se…pljunem na sve I kazem da I to sam ja..pa sta!!!
…kad malo bolje razmislim uvek sam I bio podeljen…cesto me I gledaju onim ocima kako se prerushim I pokazem im se..manipulisem njima da misle jedno…I postao sam previse zbunjen, konfuzan..zacutim odjedanput…ne idu reci…evo I sad se setih,nisam se ni predstavio..
Ja sam Zoran,tu iz jednog sela okolo..ma niste culi za Vlajkovac,sigurno..a ako ste culi pitajte za mene..svi ce vam reci-dobar ko lebac…znam to I sam..al jebes ti to..kako vreme ide I ja sam siguran, da se dobar I glup se drze ruku pod ruku…volim selo I njivu,vidis po ovim rukama,al jebi ga znas kako ..mora covek negde I da dane dusom…zato sam se I zaposlio u fabriku…to..plus I plata je dobra..i to ..eto ti jos jedna podeljenost..njiva fabrika ,a ja izmedju…trcim tamo -trcim vamo..razveden sam…sin je sa nama,a cera kod one njene majke..mamu joj jebem I kad me ostavi..…ma I neka je..snasho sam se ja u medjuvremenu..nije ni Zoki budala,bas tolika…I stalno negde izmedju..znas ono velike oci a mala muda..
..odem tako na posao,malo radim ,malo se zezam uveseljavam ljude okolo…zezanjem jos bolje krijem tu svoju tajnu…sve do pre neki dan…al o tom majmunu cu kasnije ,samo ovo da vam kazzem..
..nekako to je bilo jace od mene..sudbinski…lezao sam kasno nocu..nista se u selu ne desava..sutradan sam isao tek u drugu smenu..lezim, buljim u televizor…podignutu ruku sam stavio iza glave..sam sebi mirisem smrdljivi pazuh..vruce je u sobi…nije mi se islo kod one moje..ali sam pomislio da bi mi trebala neka jebacina…ma sta jebacina- seks…vise od toga…I to vec dugo trazim..vrtim onaj kanal cekam da pocnu oni filmovi…gledam ih cesto,ali me vise to ne uzbudjuje ..kao da mi treba nesto drugo,nesto vishe od toga sto sam video..doziveo…vishe I bolje od toga…sta je to nisam znao…nosim taj osecaj vec dugo u sebi..al znas kako je..kad ne znas sta je onda se naviknes da si invalid…pa guras dalje I bez ruke noge…guras dalje I bez neostvarenih zzelja..guras dalje… I onda ..
…onda su isli oni oglasi…mobilni zoves..sve neki muskarci..traze muskarce…ma sve bi ja to u njivu da kopa,majku im beogradsku…odjednom procitao sam nesto…kao da je samo meni bilo upuceno…gospodarica Maja 063 448…provuklo mi se kroz mozak ,kao munja…063…bubnjalo je…uz`o sam telefon I pozv`o..javila se… e taj glas..to…
Kad sam zbunjen,ili kad mi je suvise lepo..ja zacutim…mozak oce da pukne…imam buljave oci..ali reci ne izlaze iz mene…ali taj glas me je zagrlio…I samo sam se predao…sve me je pitala…ja sam mumlao..klimao glavom…vidieo sam je sutra dan..poneo sam I lovu….la I britvu za svaki slucaj…ko zna ko je jos sa njom…ipak,sve je bilo…kako da ti kazem…kao da se ponovo radjam…od tada smo zajedno…ona kaze da voli ovo moje ogromno telo…a ja se samo prepustim I slusam je…ponovo sam rodjen…juce je na kraju nase igre sela odozgo I rasirila noge…pisala je po meni,sunce ti lebovo,a meni se svidela ta toplina…kao da sam beba koju polivaju mlakom vodom…sirio sam oci od iznenadjenja I slasti…nikada mi nije ni sa jednom bilo lepo kao sa njom…posle mi je objsnjavala sta cemo sve raditi…da je neko drugi,mislio bi da je luda..al uz nju mi je sve tako lepo..nerazumes ti to…
…ne zalim se,ne zalim ni pare koje joj ostavljam..ma jednom se zivi.ali mi je danas na poslu sve preselo…moj svet kao da se rushi….kao das u me pronasli…I sve znaju…ma evo reci cu ti….ima na poslu ona j majmun Aleksandar…cesto se zajebavamo…ja mu reko da gubi vreme I pare n ate tegove,nek dodje kod mene da nasecemo ona dva kubika bagrenjakai ubacimo 4 tone uglja,ne mora da mi placa nista…jebli ga tegovi,ima I pivo da mu dam…od onih tegova samo ce mu se jaja supuste dole…kad on odjedanput zacuta…gledam me u oci…I poce da me propituje…
..te kad si ovo…ted al si ono…u stvari sve ono sto sam ovih dana radio sa mojom…ma znas vec sa kim…nisma mogao da verujem..on nesto zna….oci su mi iskocile od nervoze..pojavila mi se na slepoocnicama ona zzila kucavica…glasa nemam..ne znam sta da mislim…da nije I on sa njom…ili mozzda…
Verovatno je to…majmun je sa njom,I sve mu radi isto ko I meni…zacutao sam..snaga u kolenima mi je nestala..jedva sam nekako otisao dalje…sve je odjedanput tako komplikovano…jedva sam nekako dosao do telefona…a onda sam se setio da moja Maja ne dozvoljava pozive u ovo vreme,da moja Maja ne voli da je neko propituje,da moja Maja….prodjem kroz ovu halu kao duh…kao da ne postojim…pa gde sa ovim majmunom to da radis.. on nema dushu..…mislio sam da je to samo nashe i da sam ja tvoj najdrzzi…eh..
Eh..Maja…
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan
total: 147, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis