Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 8712, replies: 147
total: 147, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
Gandalf

VIP
#1: 2008-09-06 01:30
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
page: 11
#101: (2008-11-18 11:34)
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#102: (2008-11-18 12:26)
ovaj forum dodje kao neko prepucavanje mozgova mislim i majmuni su ok za ovo.!
gele (male, 38)
brate;) .................
NeronChe
#103: (2008-11-18 13:41)
čini ti se samo brate ...ovaj forum,a naročito ova tema je za prepucavanje majmuna,a ne mozgova...neko se odazove što je ponekad slučaj,a neko ne...zavisi ko sebe kakvim majmunom vidi u celoj priči i na forumu i u životu...
NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#104: (2008-11-18 14:57)
damma:
..Mada je davno meni rekao moj tata koji je inache bio stari vuk..kad ti se svidja neki mushki..ti nemoj pitati drugarice shta misle o njemu..nego lepo pitaj drugove..pa onog koga najvishe pljuju..slobodno biraj jer mushkarci pljuju druge mushkarce samo iz dva razloga..ili ima velik..shto je za tebe dobro..ili je pametan shto je takodje dobro..i nesh promashiti...

Buahahahahaha
Obozavam net
tragac (male, 32)
Beskraj i vecnost nisu nas problem
NeronChe
#105: (2008-11-18 15:45)
Pametan tata...još kada bi veliki svima pasovao i svuda mogao da uđe svakoj bilo bi ekstra...

Nego malo je i omanuo...biraj ti onoga koga pravi muškarci poštuju,a i ne pokazuju jedan drugom uvek penise,osim slučajno i kada mokre zajedno,ali u strahu su velike oči i uvek je tuđi veći...

Volim što bar znamo kakve voliš sad... pa se zna i ko ti 'pije vodu',a ko ne...

Obično ko traži veliki stalno dobija male...pa je patnja uvek prisutna...
Please note: VIP members do not see advertising
#106: (2008-11-19 00:17)
...od svega shto tam pishe vi se uhvatiste..za ono...e pa ne mogu da verujem..zaista ne mogu da verujem...
damma (female, 99)
damma iz šaha...
NeronChe
#107: (2008-11-19 00:20)
A za šta bi se ti uhvatila

#108: (2008-11-19 15:45)
...chat live promenio boJu...a-iiiiiiiiii...
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#109: (2008-11-21 23:43)
...ja vetar volim...

...odjednom vetar, bez ikakve najave, koznakoliko metara u sekundi...vracao sam se sa veselog mesta prepunog dragih lica, osecajuci kako vino deluje, bash onako kako treba, donoseci toplinu i onaj prijatni, blagi osecaj vrtoglavice koji vam misli usporava taman toliko da se uklope jedna u drugu poput najfinije slagalice...vetar je duvao, praveci kovitlace suvog lishca, igrajuci se sa njima, bacajuci ih na shofershajbnu, izvodeci svoj iskonski ples, ovoga puta obasjan farovima auta, kao svetlima pozornice...

...uzivao sam, vozeci sve sporije, zasut i okruzen lishcem, onim koje prva slana nije uspela da obori, a koje je nevidljiva ruka otkidala, sve do jednog i rasipala svuda oko mene...jesen dolazi, trchecim korakom, zureci da nadoknadi sve ono shto je propustila dozvoljavajuci Suncu da otkine ono shto joj pripada, i samo je njeno...

...jesen dolazi, ne shapucuci vishe kroz hladna, maglovita jutra, dolazi noshena urlikom vetra, govoreci: "Tu sam, ponovo..." odjekujuci kroz noc, najavljujuci skori dolazak svoje sestre zime...

...ja vetar volim...

...u jesen.
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#110: (2008-11-21 23:47)
bane...chat live je cool...zapamti to..
a, posto sam prezivela da ti kazem da te puno volim...
cacaa (female, 35)
...only happy when it rains....;-)
total: 147, displayed: 10, page: first page previous page ... 3 4 5 6 7 8 9 10  11  12 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis