Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 10395, replies: 150
total: 150, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
#1: 2008-09-06 01:30
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
page: 12
#111: (2008-11-22 15:46)

Nightingale (male, 37)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#112: (2008-11-22 22:04)
volis me....yes....
onomad si to nekome rekao, da mogu da ti se penjem na glavu koliko hocu...
cacaa (female, 35)
...only happy when it rains....;-)
#113: (2008-11-23 16:00)
brate ako ti vidis majmuna u sebi nemora da znaci da smo svi majmuni ja sam davno sisao sa drveta jbg
gele (male, 38)
brate;) .................
NeronChe
#114: (2008-11-23 16:48)
Dobro si mu i rek'o,nego od koje krvi ti je taj staff ???
Moj bivši upokojeni Amos v. Zlatni Lav,od Magdalene prve int. ch u Yu...iz Niša To ti je dovoljno ako si siša'o s drveta davno da znaš o kojima se radi,osim ako nisi mlad odgajivač i nisi previše kopao po linijama u prošlosti...vazda se toga kod AST i promenilo...

Updated 2 time(s), Last update (NeronChe) 2008-11-23 16:54

NeronChe is no longer member of Romance Cafe
#115: (2008-11-23 20:00)
..ovo je zloupotreba posta jednog od kolega...ovim putem mu se i izvinjavam..ali.......
....obaveštavam sve mile em drage ljude...
....obaveshtavam prijatelje i neprijatelje...
...ja sam pod prismotrom....
..ja sam pod lupom...
...izbegavajte bilo kakvu komunikaciju sa mnom... kako sebe ne biste doveli u neugodan položaj, te vrlo verovatno i sami postali meta prismotre...
...slobodno komunicirajte sa mnom..sebe ne mozete dovesti u gori polozaj od ovog sada..a shto se tice da postanete meta prismotre..mozda Vas neko i pogleda..i to rezultira onim shta ste dugo ocekivali..
......kad me sretnete na ulici...pravite se da me ne poznajete....onaj što ide iza mene u crnom kožnom mantilu nije moj alter ego već agent tajne službe....
..Kad me sretnete na ulici slobodno me pozdravite jer lik sto glumi balkanskog spijuna mora da proseta za mnom predvidjenu kilometrazu..a poshto ima veliku platu..mora i da je zaradi..
...ako stignem...pre nego budem likvidiran...napisaću svoju poslednju volju....i objaviti ovde naravno...
..Volje vec dugo ni za shta nemam..pa o tome ne bi ni pisala..
.DA ŽIVI SAVEZ KOMUNISTA YUGOSLAVIJE ...
...ajde vaskrsnuce,shto si navalio...
...DA ŽIVI SOCIJALISTIČKA FEDERATIVNA REPUBLIKA YUGOSLAVIJA ....
...Zivi pod raznim drugim imenima...ali sigurno zivi u srcima...a srce je najvaznije tako su nas uchili...
...ŽIVELO BRASTVO I JEDINSTVO SVIH NAŠIH NARODA I NARODNOSTI
zivelo dok se neki majmun nije setio da je najbolja zarada u prodaji oruzja.. .
...NEK ŽIVI LJUBAV NEKA STANE RAT, NEKA SVAKO DJETE IMA MIRAN SAN
..Samo jos da gladni prezive dan....
....ŽIVEO SKOJ ....
...ptice selice...odselite se tamo gde je sigurno bolje nemojte cekati na majmune...
damma (female, 99)
damma iz šaha...
Please note: VIP members do not see advertising
#116: (2008-11-24 16:45)
Dajte, molim vas... neko dobre volje... neka malo chatuje, očijuka, šta god... sa gospođicom koja sebe predstavlja kao damma, za malo sam zaplakao na ovaj patetični vapaj za mrvicu pažnje.
dzontra (male, 35)
volta
#117: (2008-11-24 16:47)
Kreni ti, svi cemo za tobom...
Nightingale (male, 37)
#118: (2008-11-24 16:49)
ja necu, nesto nije moj tip
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
#119: (2008-11-24 16:50)
Sorry, altruizam mi više nije jača strana a za humanitarni rad nemam vremena.
dzontra (male, 35)
volta
#120: (2008-11-24 16:52)
@ Ins:

Otkud znash, mozda izgleda boMbastichnO?

@Dzontra:

Jesi namcor...

Updated 1 time(s), Last update (Nightingale) 2008-11-24 16:54

Nightingale (male, 37)
total: 150, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.