..ovo je zloupotreba posta jednog od kolega...ovim putem mu se i izvinjavam..ali.......
....obaveštavam sve mile em drage ljude...
....obaveshtavam prijatelje i neprijatelje...
...ja sam pod prismotrom....
..ja sam pod lupom...
...izbegavajte bilo kakvu komunikaciju sa mnom... kako sebe ne biste doveli u neugodan položaj, te vrlo verovatno i sami postali meta prismotre...
...slobodno komunicirajte sa mnom..sebe ne mozete dovesti u gori polozaj od ovog sada..a shto se tice da postanete meta prismotre..mozda Vas neko i pogleda..i to rezultira onim shta ste dugo ocekivali..
......kad me sretnete na ulici...pravite se da me ne poznajete....onaj što ide iza mene u crnom kožnom mantilu nije moj alter ego već agent tajne službe....
..Kad me sretnete na ulici slobodno me pozdravite jer lik sto glumi balkanskog spijuna mora da proseta za mnom predvidjenu kilometrazu..a poshto ima veliku platu..mora i da je zaradi..
...ako stignem...pre nego budem likvidiran...napisaću svoju poslednju volju....i objaviti ovde naravno...
..Volje vec dugo ni za shta nemam..pa o tome ne bi ni pisala..
.DA ŽIVI SAVEZ KOMUNISTA YUGOSLAVIJE ...
...ajde vaskrsnuce,shto si navalio...
...DA ŽIVI SOCIJALISTIČKA FEDERATIVNA REPUBLIKA YUGOSLAVIJA ....
...Zivi pod raznim drugim imenima...ali sigurno zivi u srcima...a srce je najvaznije tako su nas uchili...
...ŽIVELO BRASTVO I JEDINSTVO SVIH NAŠIH NARODA I NARODNOSTI
zivelo dok se neki majmun nije setio da je najbolja zarada u prodaji oruzja..

.
...NEK ŽIVI LJUBAV NEKA STANE RAT, NEKA SVAKO DJETE IMA MIRAN SAN
..Samo jos da gladni prezive dan....
....ŽIVEO SKOJ ....
...ptice selice...odselite se tamo gde je sigurno bolje nemojte cekati na majmune...