Razmisljanja jednog majmuna...
Umro mi bivši starac pre tačno 9 sati...na sličan način kao pok otac...teže drugima da gledaju nego njemu...od 90 kg na 35 kg,kao biljka...On i ja se za 17 godina braka sa njegovom ćerkom upoznali posle tih 17,kada je došlo da ga ja vozim svakog petka u KBC...Otišla Jovana jutros i dovela Nikolu,pošto se unervozio...Došao soko i ispružio se po meni i zagrlio me i tako 20 minuta me pustio da se drogiram njegovim mirisom...sa deset godina miriše mi još uvek na bebu ili mleko kako već kažu...Nešto mi Jovana i keva jutros,kada me probudiše,počeše o tome da li ću ići na sahranu,jer posle očeve nisam išao nikome,pa ni rođenom stricu...zalud pravdanje da mogu da idem,ali da odem pijan ili na nečemu,pa čemu onda...i dr mi je rekao pre nekoliko godina da ako ne volim ne idem i kraj priče...Poštuj i voli ili ne voli nekog dok je živ,posle mu je isti qrac...Opet Mileni mojoj izleti,kako te nije sramota...Što pitam? Neće meni niko doći...kao da će mi biti važno,a i kako da dođu kada ih nema,morao sam joj pomenuti...Ima ih dovoljno koji moraju doći po 'službenoj dužnosti'...mislim na decu,majke,a i još po nekog...
Jebem li ga...malo bedaka,malo sreće...svašta živa duša i progura kroz jedan život...Dobro smo i ovoliko nenormalni koliko jesmo...čast normalnim usput...
Nije se skoro niko ni oglasio od majmuna ako sam ja uopšte više majmun,a nadam se da jesam...
Updated 1 time(s), Last update
(Koenig) 2009-02-12 11:34
Koenig
(male, 45)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Na ovu zemlju sam svratio da ti namignem malo.