Romance Cafe forums

All forums

Razmisljanja jednog majmuna...  

views: 8717, replies: 147
total: 147, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
Gandalf

VIP
#1: 2008-09-06 01:30
...nekako mi vec doqrchio ovaj kavez...malo sunca udahnes samo ujutru kada se probudis i to je sve...ostatak dana je monoton...svakog jutra nailazi radnik,koji donosi klopu...svakom majmunu ponaosob,sleduje kilo 'leba...ali sve bi to bilo normalno,da ne nastane opsti grabez i otimachina...uvek neko hoce vise,jer uglavnom,zato sto su mu ochi gladne...stanem sa strane i gledam...nemam snage da se borim...zamara me...nesto kasnije se cisti kavez...da ne poveruje covek,gde sve mi majmuni mozemo da seremo i zapisavamo...bez ikakvog blama i stida...bez ogranicenja...jednostavno...svako mesto je pogodno...ubrzo dolaze i prvi posetioci...e to je tek smarachina...svaki dan isti...samo stanu ispred kaveza i keze se...ja namerno zavucem prst u dupe i pomirisem ga...a ispred opsti smeh...kotrljaju se i valjaju...gledam i ne mogu da verujem...da li je moguce da svaki dan nasedaju na jedan te isti stos?...mislim se...nemate pojma koliko se ja smejem...
...a i drustvo u kavezu nije bas neko...pogotovo ove zenke...to se bre pari sa kim stigne...nebitno je...samo da odradi radnja...pa se radjaju majmuncici...da se i ne zna ciji su...a i kako bi se znalo...kada se ne zna...ko koga jebe...
...a cuo sam...negde tamo daleko...nasa braca zive slobodnim zivotom...bez ikakvih ogranicenja...pentraju se po drvecu...uzivaju nocu na mesecini...i svaki dan je zanimljiv...srecu nove majmunice...za koje moraju malo da se pomuce,a neki put i potuku...jer jednostavno...tamo vladaju druga pravila...i sve je za dz...kada si gladan,jedes...kada si napaljen,jebes...i mozes da tumaras sirokim prostranstvima,prepunih iznenadjenja...bez cilja,sa zeljom da dozivis nesto novo...
...da liu ikada uspeti da pobegnem iz ovog kaveza i doziveti da zivim kao moja braca iz prasuma i dzungli?...
...ne znam...jer da znam...ne bih bio majmun...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
page: 13
dzontra

VIP
#121: (2008-11-24 16:54)
Možda izgleda bombasticno, ali zvuči patetično
dzontra (male, 35)
volta
#122: (2009-01-09 17:51)
Zashto ne volim sneg?

Kao klinac, josh sam ga i podnosio. Ono, sankanje, grudvanje, Sneshko belic sa sve shargarepom umesto nosa (neki su je stavljali i maaalo nize ), ugljevljem umesto ochiju i dugmadi na zamislhljenom kaputu, starom metlom kao rukom i obavreznim pocepanim loncem na glavi...promrzli prstitji i nositji, chaj od shipka (i danas sam ga pio) nabranog svojeruchno...

...vremenom, ta bela, hladna stvar mi je sve vishe lichila na neshto shto u stvari i jeste: prikrivach zlochina koji je zima pochinila nad travom, lishcem i cvecem, pokrivach koji pokushava da sakrije ruzno lice zime, ono shto u stvari ona i jeste: ubica svega onoga shto volim...

...jedino, ponekad, uzmem pahulju na dlan, i gledam kako se kristali polako tope na njemu...neumitno, kao shto cemo jednom svi mi biti pahulje na toplom dlanu koji se zove zivot...

...ne, ne volim sneg...

...nimalo...
Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
Gandalf

VIP
#123: (2009-01-15 00:17)
...e uvek sam voleo babune...koji jako pridaju sebi na znacaju...a bas takvi ne shvataju...zezanje,shalu,sitnu provokaciju...koja ih oda...i pokazu se u pravom svetlu...svoje narcisoidnosti i ubedjenosti u visi nivo joga majstora(to vam je ono kad mecu nogu preko glave i mumlaju ummmmmmmm)...e takve najvise volim da jebem...ups,sorrry...da zajebavam...neki shvate pre...neki kasnije...oni tvrdokorni ratuju dok ne opale glavudzom u zid...oni drugi...spuste gard...i krenu u zezanje...sto je dobro...
...nego...ustvari razmisljam...kako jedna vest moze da mi totalno iskrivi sliku o coveku...jebi ga...mozda mi majmuni nismo navikli da su ljudi razliciti i da razlicito reaguju u raznim situacijama...ali uvek se iznenadim...kao da nisam sa planete majmuna...ali...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#124: (2009-01-15 09:59)
Ako kupim zelene banane za 500 budjona po trenutnom kursu evra, pa ih prodam kad evro dodje na 120, zaradim 300 budjona + najedem se banana ko čovek...

P.S.
Svi ostali majmuni na ovoj temi su off...

NepoDobNi (male, 37)
offline...
#125: (2009-01-15 16:15)
Gandi ....
TEARFUL (female, 39)
igra bez granica ....
Please note: VIP members do not see advertising
Gandalf

VIP
#126: (2009-01-28 22:21)
...gledam ceru...nekako mi brzo raste...ili to meni jako brzo ide vreme...brzo i kapira stvari...a ja se trudim da budem tu...pored nje...da provodimo vreme zajedno...i da je ucim...raznim stvarima...ustvari,trudim se da ne ponovim greske svoga oca...raspuste sam provodio kod matorog...bilo je do jaja ako se leti ide na more u Mimice ili zimi na Dichibare...biJo je upravnik odmaralistau oba mesta...i tamo je bilo do jaja...puno dece,razna poznanstva i zezanja...medjutim...ako se ostajalo u BG-u...to je za mene bio pakao...nisam imao drustvo...brat i sestra su suvise bili mali da bih mogao sa njima da se zezam...obichno su mi skakali po glavudzi...a cale...dodje sa posla...nakrlja se...ustane,popije kafu...provede sa nama malo vremena i...to je to...eventualno zapalimo vikendom kod neke rodbine,a i to mi je islo na jaja...jbt,brojao sam dane da dodje keva da me pokupi...eventualno ako me stric izvuche...on je biJo majstor...odemo na mini golf...pa spremamo klopu,pa...ceo dan provede sa mnom...
...e sada ja svoje slobodno vreme tempiram po ceri...spavam kada i ona i u isto vreme ustajemo...zajedno gledamo Bratz crtani...zajedno gledamo koncerte AC DC...zajedno idemo u setnju...vodim je u onu rupu od Gedeona da pije sa mnom kafu...a ustvari,cekam da jos vise poraste,onda su nam mogucnosti neogranicene...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#127: (2009-01-29 02:06)
Bices bolji otac od mnogih drugih Nisu drugi losiji ili manje vole svoju decu,ali nekom se nekada 'zalomi' i drugacije Nije niko kriv Tako je kako je Koliko je tebi bilo lose zbog gresaka tvog oca utoliko je tvoje dete srecnije
Koenig (male, 45)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Na ovu zemlju sam svratio da ti namignem malo.
#128: (2009-01-29 08:12)
Vi sa prethodne strane...srca nemate...Dammo,padni mi na grudi!...
djubrence (female, 37)
...bla,bla,bla....
#129: (2009-01-29 09:42)
....Iz iskustva jedne majke mogu samo da kazem:

Saletova cerka je SRECNA.
TEARFUL (female, 39)
igra bez granica ....
#130: (2009-02-12 11:22)
Umro mi bivši starac pre tačno 9 sati...na sličan način kao pok otac...teže drugima da gledaju nego njemu...od 90 kg na 35 kg,kao biljka...On i ja se za 17 godina braka sa njegovom ćerkom upoznali posle tih 17,kada je došlo da ga ja vozim svakog petka u KBC...Otišla Jovana jutros i dovela Nikolu,pošto se unervozio...Došao soko i ispružio se po meni i zagrlio me i tako 20 minuta me pustio da se drogiram njegovim mirisom...sa deset godina miriše mi još uvek na bebu ili mleko kako već kažu...Nešto mi Jovana i keva jutros,kada me probudiše,počeše o tome da li ću ići na sahranu,jer posle očeve nisam išao nikome,pa ni rođenom stricu...zalud pravdanje da mogu da idem,ali da odem pijan ili na nečemu,pa čemu onda...i dr mi je rekao pre nekoliko godina da ako ne volim ne idem i kraj priče...Poštuj i voli ili ne voli nekog dok je živ,posle mu je isti qrac...Opet Mileni mojoj izleti,kako te nije sramota...Što pitam? Neće meni niko doći...kao da će mi biti važno,a i kako da dođu kada ih nema,morao sam joj pomenuti...Ima ih dovoljno koji moraju doći po 'službenoj dužnosti'...mislim na decu,majke,a i još po nekog...

Jebem li ga...malo bedaka,malo sreće...svašta živa duša i progura kroz jedan život...Dobro smo i ovoliko nenormalni koliko jesmo...čast normalnim usput...

Nije se skoro niko ni oglasio od majmuna ako sam ja uopšte više majmun,a nadam se da jesam...

Updated 1 time(s), Last update (Koenig) 2009-02-12 11:34

Koenig (male, 45)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Na ovu zemlju sam svratio da ti namignem malo.
total: 147, displayed: 10, page: first page previous page ... 5 6 7 8 9 10 11 12  13  14 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.03.2009.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 880 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis