..samo dodirnem njegov dlan..on kao da pomeri shaku...odgovor na dodir...i onda pricamo u tisini...mozes ti to lave...mozes..vidimo se, u ponedeljak!
..od prve noci kad sam video kako je zasvetlela,dok vozim preko mosta ka blokovima nije mi se dopalo..mesto,izgled ,bljestanje svetla..KATEDRALA!!!(sve bi ja vas iselio na rub grada..uff)
i svi su krenulu na poklonjenje...(e moj ce-ka, puko si)...jbga..mator sa za tu kolicinu pare-roba na jednom mestu...izgubim se posle 3 razlicita objekta..klasicni muski majmun..neko vece,zove baba i pita kad zavrsavam sa poslom..mogli bi da odemo tamo,bice i ta i ta i taj i taj...pa posle na kaficu ili bioskop....zna da cu je odjebati i da cu odbiti..al kaze..pa jebo te od njih petoro troje su rodjaci sa "tvoje" strane,nemoj da me jebes...baba,ne mogu ubi me...

...(i ti si " sa "moje " strene

valjda)
...naravno da je dosla sa nekim kesama neutvrdjenog brojnog stanja...pametna ..ko da je kupovala iz osvete

..
zbog majmuna poput mene kozmeticka industrija je digla ruke i priznala svoj poraz,vidim...evo sad su nam napravili 3u1..sredstvo koje je ujedno kupka,sampon i sredstvo za brijanje

nova niveina muska kolekcija...sve u jednom..e cvrc..

.mogli ste unutra da turite i nesto za pranje zuba!!! bem vas blesave...pa jes digli ljudi ruke..al ce za dame garant da izmisli jos neko dodatno cudotvorno sredstvo..posebni sampon za obrve npr..jel to pobeda prakticnosti ili hemijsko-kozmeticka industrija ipak zna gde su pare...
pluvao sam na one koji u drustvu pocnu pricu o zanimljivim dogadjajima vezanim za vadjenje dokumentaata..(uveli nam tu obavezu u ovoj prasumi).....te ovo- te ono...znas ono, stalni rat sa birokratijom..kapiram ih zadnjih dana...pricaju majmuni da olaksaju dusu...ukratko,znas kad ce ovi ,sa ovom organizacijom(jos sam imao vezu..) da nam zamene pasose do nove godine...al nikad!!!
ok..cipovni smo..kao lakse je ako menjas podatke....ok,ako odlucim da uzmem babino prezime,ili recimo odjebem ovu prasumu i odem u okolinu,u onu brezovu shumicu...onda ne vadim novu...aha..onda je kao jednostavnije..al majmunski da pitam..ako je cipovana l.k...sto onda vazi samo pet godina!??? a pasos 10...sto??? doso jednom neko i reko,jel...nego,na licnim kartama vise kaplje...tu je kinta..vecina majmuna i ne putuje nigde..pa ajd da zavatimo u onom bunaru gde svi dolaze na pojilo...pa ti majmune stani u red...a za zzivce ko te pita